Sugestii / Suggestions
Forum rules
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
- Cl3r1C
- Valued Member

Re: Sugestii / Suggestions
Exact la asta ma refeream si eu,vin jucatori de genul...si incep in limba lor sa injure si cine stie poate ne injura si pe noi adminii si noi ne uitam ca shtrutzu` la piulitza ca habar n`avem ce zic aia... si nu SantA nu mintea ca si mie mi`a spus de ala...si nu de alta dar l`am prins si eu pe ala injurand si multi altii...oricum pana la urma urmei cbla decide 

Am rezolvat (cred) cu respawn. Cat despre jucatori, lasati-i sa vb. in ce limba vor ... nici ei nu inteleg ce vb. noi in romana ... asa ca ... acum macar stiti ce simt ei 

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Cl3r1C
- Valued Member

Deci cbla scoate naibii flame`u ala ca mori fara sa`ti dai seama...deci pe bune... ii de toata jena...nici nu vezi nimic cand tragi si el da cu flame...plus ca iti ia din viata la greu pana te sinucizi...pune ceva in loc,lasa asa... orice numa` scoatel...plus ca avem si probleme din cauza lui...o chestie in plus dupa care trebuie sa fim atenti...daca am fi mai multi nu ar fi problema...dar asa...cbla te rog din toata inima scoate flame`u
Sincer si eu as vrea flame u scos. In afara de ce a spus Paul ar mai fi faptul ca nu mai trebuie sa fim atenti dupa totzi playeri care joaca cu flame si incendiaza ceilalti jucatori (care tzipa ca nebunii). Inca o chesti ar fi (Paul nu cred ca sti de asta), daca iti alegi zm flame si devi nemesis, e jale, adica ar fi un nemesis cu flame care omoara instant de la distantza, nu te poti ascunde de el nicaieri, o flacara si esti mort. Cativa s-au prins de manevra asta si d'aia isi aleg zm flame. Eu unu am ramas socat cand am vazut nemesisu cu flacari 

Childhood is short ..... immaturity is forever!!
sunt de acord cu Paul si Marius, chiar am zis de mult timp. Pe bune, nu ai nicio sansa, iti faci o aparare decenta sau ai un skill mai bun, te urci undeva si normal ca vine un but carenu stie sa sara si ce isi zice? Sa ii dau flame....si uite asa se pierde farmecul....
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
- Cl3r1C
- Valued Member

Ms Edi,intotdeauna se gaseste cate un vb lu Edi,buti...ce vin shi dau cu flame`u...intr`una frate...si nu numai ca dau dupa tine dar dau si in ceilalti zombie care is prin juru lor...dupa parerea mea...e un model inutil...eventual sa pui climber and thermal zm...ca aia chiar au putine avantaje...se catara ei da pana ajung la tine is morti de nu folosesc madnessul 

-
SantA
dunno if u could do this but it would be good to limit the cure for 5 times each round
cuz ive killed sum guyz like 10-15 times under 1 round 
cuz ive killed sum guyz like 10-15 times under 1 round 
lol santa ... for u there is no problem killing those guys...more ammo
but .... it's a very good suggestion. 5 cures/round it's to much .... 2 cures/round should be ok 
but .... it's a very good suggestion. 5 cures/round it's to much .... 2 cures/round should be ok 
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
ssd wrote:lol santa ... for u there is no problem killing those guys...more ammo![]()
Hold your horses, i will get there

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Cure fixed, only one cure / round is allowed.

i'm not agree without limit the infection bombs. If u stay in a place where zombies can't climb or something else, they throw the bomb, 3 per person... I think a bomb per person is enough.
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
Nice grammar dude! 

DragonReign wrote:AWW., cbla.. Am fost un fost jucator depe serv care am jucat ff mult timp pe el si mai mereu. daca e gametraker pe forum... sa te uiti la numele asta NaSiKu. sau NaShu.. era cel mai cool Serv zm depe Condition.... Akuma si-a dus de rapa parerea mea.. Akuma la Zm daca le tragi un incarcator moare si reanvie.. inainte era zm.. cu mai multa viata. alte abilitati..mureau mai greu etc. alta problema. cu Multi jump e ff naspa ce i-ai fac. deci daca iau 5 multi jucam . si apas de 5 ori pe sift. se duce naiba. poi cat ammo sa ai?, sa ei mereu multi jump?... "aaaa" deci pune jump-ul sa tina toata runda cbla in rest totu-l e ok:D sper sa pui zm de erau inainte si sa fac jump-ul sa tina toata runda vad ca playeri nu mai sunt.. asta nu e o prob. am 200 de id-uri de steam o groza. e priteni care joaca zm. im si-ar umple serv. asta nnu e o prob. cu lumea. treaba ta mie unu imi pare sincer rau ca nu mai e serv-ul de dinainte "Deci daca poti baga zm de erau inainte daca mai poti.. si fa jump-ul sa tina toata runda te rog...!!! nu`s daca am fost des. de explicit..
..
Deci calm, si reformuleaza sa inteleg si eu ce vrei sa zici, sau vb. pe steam chat.