especially SSD and my baby!
GOD BLESS YOU NIGGAZ
XXXX 
especially SSD and my baby!
GOD BLESS YOU NIGGAZ
XXXX 

cya
im gna try to get online as soon as possible 

Go play mario or somethin...find somethin to keep u busy...solitaire is a good idea ... BYE

Poate va`ntrebati de ce zic "aia din clanu` EkT de pe serveru` de 1.6" ... uitati`va la lista data de PECSI shi vetzi intzelege
Noi astia de pe zm suntem outlaws
Abia astept sa vad ce`o sa iasa pe sv 1.6 cand o sa intre baietzelu` asta
Sa va luati MULTE calmante la voi si incercati sa`i tineti piept
Aaa si inca ceva... NU II DATI ADD pe steam 
L0stPr0ph3t wrote:Counter-Strike:Condition Zero ---> Titles rated M (Mature) have content that may not be suitable for persons under ages of 17 (Taken from the Cs/Cz official website)...so ... scram shortyGo play mario or somethin...find somethin to keep u busy...solitaire is a good idea ... BYE
![]()
P.S. I dont want to see u on the zm server...plus I saw u applied for a admin on the 1.6 server...so good luck with that...go bother those guys...we`re through with u here! Bye!
i dont even like 1.6
Dar tine minte ... joc demult pe sv`u de zm si am vb chiar si cu cbla sa ii dau ban perm ca din cauza lui pleaca unii jucatori...ca abuzeaza unlim clip`urile si toate cele...deci doar din cauza mea copilu` asta mai joaca pe server...ca i`am oferit N sanse...si nu uita ca a injurat si admini ... deci nu`i mai lua atat apararea ca nu merita sa iti pui obrazul ptr el...ca asa am facut si eu la inceput si am ajuns sa fiu injurat pe server de niste playeri...deci...faceti cum vreti! O zi faina