).... ia frate un calmant ceva si baga ti mintile in cap.....vrei sa vezi adminare adevarata? te plangi toata ziua ... deja nu mai vreau sa te aud ...... 
).... ia frate un calmant ceva si baga ti mintile in cap.....vrei sa vezi adminare adevarata? te plangi toata ziua ... deja nu mai vreau sa te aud ...... 

Doamne cu cine am fost eu "coleg" de sv......incredibil. Cum te-oi fi suportat pana acum? Dute la nebunii tai aia din somalia unde ziceai tu ca ai fost admin si lasa adminatu la oamenii mai competentzi si dornici sa faca treaba cu sv asta de zm. Si umbla mi tu mie mult la bobitze (sau era rotitze) ... in fine .... ca te banez pe sv cand te vad. Incearca sa ma eviti de azi in colo....daca sunt pe sv si ma joc zm fugi sa nu te uiti inapoi, joaca mario sau ce te pricepi tu!

si mai lasa posturile astea ca nu-si au rostu , pe cine crezi ca intimidezi? 

in fatza lu ssd...ia mai scuteste`ma ... esti un nimic in fatza mea...intzeles? PA 

Ahahahahahaha au contribuit la acest serial... in rolurile principale: ssd (Marius) L0stPr0ph3t (Paul) Va multumim ptr audientza
si sper sa revenim cu partea a 4-a din aceasta trilogie mirifica si mirobolanta numita...il las pe ssd sa continue 
Eu chiar am luat-o de buna 
glumesc Winstoane).......incercam sa facem treaba si ne impiedicam unu de celalalt ..... intre mine si Paul nu este nici un fel de raca ... noi ne iubim ca fratzii! Asa cum va iubim si pe voi ..>DECI INTELEGETI va odata ca va frec cu zapada cand mergem in Sibiu peste GTI!

Luatzi exemplu si comportatzi`va ca atare ca nu ajungem departe cu o asa atitudine cum prezinta unii...
P.S. Sa nu se intzeleaga ca suntem gay
(ma refer la partea unde o zis Marius ca ne iubim
) Numa` dilai aici
Spitalu` 7...+2 

nu vezi ce scandal fac? se manca unu pe altu`...evident cu mici exceptzii
Pe bune Pecsi....vorbeste cu ei sa se calmeze .... in special cu ev0...ca ii sare mustaru` prea rpd... 

cbla wrote:Bine ca nu v-am banat la a 3-a post ... ca mi-a trecut prin minte.