unban ciupi23

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
ciupi23
Banned
Banned

unban ciupi23

Post by ciupi23 »

Nick-ul tau:ciupi23

Nick-ul adminului (*): cbla

IP-ul tau / Steam Auth Id: nu stiu ip-ul cred ca il are cbl :)

Data la care ai fost banat (**): 21 aprilie 2011

Alte mentiuni: Salut imi cer scuze pentru neplacerea creata azi dimineatza si am intrat cu cod....se pare ca am fost prins recunosc...am gresit :(( ...dar motivul meu pentru care am intrat cu, cod a fost deoarece eram mereu omorat de alti codati gen sika si v1z0r ...mereu patesc asa si azi mi sa pus capac nu am mai rezistat...nu e niciodata un admin dimineata pe server....Daca se poate sa imi scoateti banu, sincer va spun ca e prima oara cand am intrat :innocent: ... Imi cer scuze inca odata ....Si poata sa zica si ceilalti admini ca i-am ajutat in gasirea celorlalti codati...poate sa va zica si shadow...
ShadowMan
Banned
Banned

Re: unban ciupi23

Post by ShadowMan »

E adevarat ca mai ajutat dar akm nu depinde de mn unbanu:)
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Si ce avea daca ieseai d p server sau faceai un demo codatiilor si-l postai pe forum !
Le dadeam lor ban. Asta e, ai fost prins cu cod !Parerea mea e ca ar trebui sa ramai cu banul !
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Mai rau e ca ai si cerut admin cu fel de promisiuni cum scapi tu serverul de codati, si apoi esti prins codat. Pe scurt:

:chop:

Deci mai ai o sansa daca treci pe steam si joci numai de pe steam (odata esti prins cu valve, ai ban permanent). Daca nu-ti convine, poti cauta alt server (sansa asta este dat in general, sa treci pe steam si sa devii un jucator onest).
PS: lasa cu "azi am intrat codat", nu e prima data cand joci codat, ca n-ai fost prins pana acum e altceva :wave: .
PPS: inainte sa intrebi ceva de steam, e un tutorial la tutoriale, citeste-l.
Daca n-ai in gand sa treci pe steam, posteaza aici sa ne luam adio.
PPPS: in cerere la ip trebuia sa-ti treci IPul tau :laugh:

Edit: acum am citit convorbirea cu shadow, deci odata faci pe inocentul ca nu joci codat, apoi zici, citez "ciupi23 23: da am intrat nah mare branza ,,,,," , deci te-ai ars rau, dupa asta nu o sa aiba nimeni incredere in tine.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
ciupi23
Banned
Banned

Post by ciupi23 »

adios amigos
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

ciupi23 wrote:adios amigos

Pace, atunci joaca altundeva codat daca nici n-ai de gand sa devi jucator onest.
Cine i-l mai vede indiferent de ce nume ban.
Si cu asta basta, un codat in minus.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”