Cerere Unban Asul
Cerere Unban Asul
Nick-ul meu:Asul
Nick-ul adminului:Santa
IP-ul tau / Steam Auth Id: my ip 85.122.137.39
Data la care ai fost banat (**): 19:03:2011 ora 15.00-16.00
Alte mentiuni:Vreau sa mi se retraga banul.NU am coduri,Nu umblu cu asa ceva.
- Al3handr0
- Banned

Re: Cerere Unban Asul
Da ...santa ti-a dat ban, si mi-a zis ca alaltaieri te suspecta de wall..si ieri te-a prins..probabil are demo
- SantA *<[:]
- Silver Member

asul wrote:Nick-ul meu:Asul
I banned ye cuz you were using Wallhack, here's my proof.
http://rapidshare.com/files/453469205/asul.dem
Yo alaltaieri nici pc nu lam deschis al3 cred ca a jucat altcnv cu numele meu ,iar ieri am jucat doar un pic dim si pe de rats
- Silver Member

asul wrote:Yo alaltaieri nici pc nu lam deschis al3 cred ca a jucat altcnv cu numele meu ,iar ieri am jucat doar un pic dim si pe de rats
............. If it was someone else who was using your name, YOU shouldn't have been banned, and how the hell would you know that it was me who banned you? (Ms mult to boten for translation.)
Am si eu o intrebare....
Zici ca nu ai fost tu cu nick-ul respectiv cand ti-ai luat banul, insa se pare ca stii si cine ti-a dat ban si la ce ora ti-a dat ban chiar.... imi poti explica cum stii aceste detalii ? deoarece santa nu a postat inca banul tau in lista de banuri... vino cu un argument puternic sau cererea ti se va respinge....
Zici ca nu ai fost tu cu nick-ul respectiv cand ti-ai luat banul, insa se pare ca stii si cine ti-a dat ban si la ce ora ti-a dat ban chiar.... imi poti explica cum stii aceste detalii ? deoarece santa nu a postat inca banul tau in lista de banuri... vino cu un argument puternic sau cererea ti se va respinge....
Champagne would fall from the heavens. Doors would open. Velvet ropes would part.
Cand am luat banul am fost yo bay dar alaltaieri cand zice alehandro nu am fost.dar ieri cand am luat ban am fost!
Si nu aveam nicii un fel de cod si mam trezit cu ban
banurile nu se dau cand ne amintim se dau cand prindem codatii... deci nu ai nici un argument concret nu stiu cine este alehandro iar santa ti-a facut demo voi verifica demo-ul si te vom anunta in legatura deciziei daca rezulta din demo ca ai avut cod banul va ramane si cererea va fi respinsa
pe ce harta erai cand ti-ai luat ban ??
si inca ceva ai zis ca tu ai jucat ieri dimineata iar banul ai zis ca ti l-ai luat intre orele 15:00 si 16:00 tot ce spui tu este o carcalete nu se leaga nimic si toate argumentele tale se bat cap in cap... iti cam semnezi sentinta de unu singur....
pe ce harta erai cand ti-ai luat ban ??
si inca ceva ai zis ca tu ai jucat ieri dimineata iar banul ai zis ca ti l-ai luat intre orele 15:00 si 16:00 tot ce spui tu este o carcalete nu se leaga nimic si toate argumentele tale se bat cap in cap... iti cam semnezi sentinta de unu singur....
Champagne would fall from the heavens. Doors would open. Velvet ropes would part.
MAne am jucat ieri dimineatza pe sv si am mai intrat pe la 3-4 pe mapa de rats acolo am luat si ban , iar pe sv de multe ori mai vad playeri cu numele meu
- Silver Member

asul wrote:MAne am jucat ieri dimineatza pe sv si am mai intrat pe la 3-4 pe mapa de rats acolo am luat si ban , iar pe sv de multe ori mai vad playeri cu numele meu
DUDE, LISTEN, if it wasn't YOU, then YOUUUUU shouldn't have gotten the ban. I am aware that there are more people that are using the name "asul", but the fact remains that I banned the one who was using Wallhack, and then it is only HE who gets the ban.
- KGDDKG
- Banned

nu merge demo-ul
nu stiu dc
infine oricum eu unu nu lam vazut nicodata pe asu sa joace cu coduri
lam ferificat de multe ori si am facut si cateva demo mam uitat peste ele si am vazut ca juca la sonor acum nu stiu..... santa gave you the name or IP banned?
nu stiu dc
infine oricum eu unu nu lam vazut nicodata pe asu sa joace cu coduri
lam ferificat de multe ori si am facut si cateva demo mam uitat peste ele si am vazut ca juca la sonor acum nu stiu..... santa gave you the name or IP banned?Re: Cerere Unban Asul
CERERE RESPINSA
REQUEST REJECTED
REQUEST REJECTED
Dc cerere respinsa daca nu am folosit cod cu ce drept mia-ti dat ban .NU este corect

Ai fost prins codat.
daca zici ca nu ai fost tu, atunci nu aveai cum sa ai ban! End of story.
TOPIC CLOSED!!
daca zici ca nu ai fost tu, atunci nu aveai cum sa ai ban! End of story.
TOPIC CLOSED!!
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!