cerere unban 32

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
sdaff
Junior
Junior

cerere unban 32

Post by sdaff »

Nick-ul tau:32
Nick-ul adminului (*): nu stiu probabil screamom
IP-ul tau / Steam Auth Id: nu il stiu e rotabil...
Data la care ai fost banat (**): 2 mai 2011 ora aprox 17:45
Alte mentiuni: nu stiu de ce am primit ban apropo nu mai merge numele rezervat cred ca a intrat din nou cineva !!pe mine nu ma prins nimeni cu cod mi s-au facut de 3 ori poze ! sustin in continuare ca sunt nevinovat:))
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: cerere unban 32

Post by Cbla »

sdaff wrote:Nick-ul tau:32
Nick-ul adminului (*): nu stiu probabil screamom
IP-ul tau / Steam Auth Id: nu il stiu e rotabil...
Data la care ai fost banat (**): 2 mai 2011 ora aprox 17:45
Alte mentiuni: nu stiu de ce am primit ban apropo nu mai merge numele rezervat cred ca a intrat din nou cineva !!pe mine nu ma prins nimeni cu cod mi s-au facut de 3 ori poze ! sustin in continuare ca sunt nevinovat:))

* Unu la mana, numele rezervat iti merge foarte bine, am incercat acum sa intru si n-am putut.

* Doi la mana, cand ai luat ban tu jucai de pe IPul 92.82.38.175 ceea ce este si IPul de pe care ai postat acum.
2011-05-02-17:39:05 92.82.38.175 TapuSef DISCONNECTED

* Trei la mana joci cu alt nume "TapuSef", injuri un admin iei ban 6 ore si mai vii aici si zici ca ai jucat cu numele "32" si nu stii de ce ai luat ban? Crezi ca noi nu putem verifica? Iei ban, iti schimbi IPul si intrii crezi ca nimeni nu te va mai da afara, si pe urma cand nu mai poti intra vii si postezi unban ...
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
ScreamMoM
Member
Member

Post by ScreamMoM »

NU eu ti-am dat banu, cred ca santa sau al3 pt ca injurai pe sv!!!
Al3handr0
Banned
Banned

Post by Al3handr0 »

eu i-am dat, vro 360 de min, eu zic ca merita...nerespectarea regulilor..+la injurat pe santa..si la injurat nu gluma..
sdaff
Junior
Junior

Post by sdaff »

Nu am fost eu verificaţi bine vă rog respecte!
SantA *<[:]
Silver Member
Silver Member

Post by SantA *<[:] »

sdaff wrote:Nu am fost eu verificaţi bine vă rog respecte!

And after you got banned you kept coming back, at first, you got banned again for 6hours.
But you just kept coming back, and that's when I started slowhacking you.
I think I did it about 7 times cuz you kept coming back.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

sdaff wrote:Nu am fost eu verificaţi bine vă rog respecte!

Citeste bine ce am postat eu. De pe ce IP ai postat aici, de pe acel IP ai fost banat. Si de ce trebuie sa joci cu alt nume daca ai nume rezervat? Sa faci ce? Si pana cand? Pana esti prins, ca acum. Deci raspunde la intrebare, de ce jucai cu alt nume?
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
sdaff
Junior
Junior

Post by sdaff »

Băi baieti înţelegeţi că.nu.am jucat.cu nici un nume pe şv înafara de 32 şi mă am fost banat am vbcu cu alehandro.la 6 fără 15 am dat restart la modem am intrat am jucat no zis nime nik ssi am ieşit şi am postat iar pe forum oameni buni de.ce nua.înţelegeţi.că nu vă.mint:)) cemai.făceam atât scandal dacă am eram vinovat îmi susţin nevinovăţia
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Cum nu?
1. Atunci cum de ai luat ban cand jucai cu numele TapuSef daca n-ai jucat decat cu "32" :laugh:
2. Atunci cum ai acel IP pe forum ce ai avut si pe server cand ai luat ban? Uita-te in postul meu, am postat si IP din log si IP de pe forum :laugh: hai lasa-ne cu povesti.
Image
KGDDKG
Banned
Banned

Post by KGDDKG »

daca pot sa adaug si eu ceva :D :D :D mam uitat la stats si ip trecut de tine ii folosit de 32 de 149 de ori..... deci ii cam mare coincidenta.....

pss: am verificat in stats si nu apare ip-ul acesta...... si am si o poza in care cineva incearca sa se conecteze cu nikul 32 in timp ce el juca cu un alt nume eu vorbeam cu el si cineva a incercat sa se conecteze.......o sa pun poza.......
psss: http://www.girlshare.ro/2127523.2 32 era cu nikul Ambient si intre timp cnv incerca sa se conecteze cu niku 32.......
sdaff
Junior
Junior

Post by sdaff »

Aştept o nouă decizie din partea lui cbla după ce vorbeşte şi cu kgd.nu cbla am luat ban pe numeke meu 32 vorbeşte cu kkgdkk ,lui i-am explicat sms ip rotabil şi ţapul la fel ieri a fost văzut pe sv.Apropo cum de ce am avut acelasi ip ce ip vroiai daca am luat ban si dupaia am facut cerere ca io am luat ban cand am intrat dupa 20 de sec frate!:))
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Banul era de 6 ore numai, topic closed :rolleyes: .
Image
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”