Cerere Unban Low

[RO] Cereri unban pe serverul.
[EN] Unban requests for server.
Locked
andrei32
Junior Member
Junior Member

Cerere Unban Low

Post by andrei32 »

Nick : Low
Data : 24-05-2012
Admin : Garny
Motiv : cik xray
Aparare : am facut o reclamatie pentru ca cineva mi-a blocat iesirea din curte si a aruncat cu multe gaini(vinovatul sa gasit)si in poze iesea un mod , Coordonates mod , pentru coordonate , pe care si xrayul il foloseste. Atat am zis , consider ca ma fost banat pe nedrept. Tin sa precizez , ca sigur daca o sa cautati aces mod , nu o sal mai gasiti , deoarece e foarte vechi , iar cei care il au din beta (je) i se updateaza automat. Si daca o sa ma puneti sa il dau unui admin pe mess sau oriunde , eu lam sters pt k se updata automat. Multumesc.
StreetKiller
Valued Member
Valued Member

Re: Unban Low

Post by StreetKiller »

1. Fisierul Minecraft.jar pe care tu mi l-ai trimis nu merge....
2. Modurile nu se updateaza automat , iar daca ai un mod din beta si se updateaza automat inseamna ca creatorul modului inca lucreaza la acel mod si posteaza versiunile modului undeva... Dar modurile nu se updateaza in acelasi timp cu minecraftul e mult BS in ceea ce spui..
3. Nu inteleg ce s-a updatat automat??? Minecraft-ul? Modul? la minecraft nu a aparut nici un update , modurile nu se updateaza automat ... iarasi mult BS

Ai de gand sa imi trimiti un minecraft.jar care functioneaza sau mai incerci sa ma pacalesti?
Si te rog lasa tot BS-ul ca is satul

Daca mai vrea sa incerce cnv jar-ul poftiti linkul care mi l-a dat Low sa stiu si eu daca is eu nebun sau nu
http://www.2shared.com/file/SLbPLHmz/minecraft.html
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Exact nu se deschide minecraftul :laugh:
Baietas, am avut incredere in tine, de o multime de ori te-am prins cu fly! right?!
E x-ray+fly sincer nu mai are rost,daca mai e ceva de spus... daca nu t/c
furien.profgamers.ro

Image
andrei32
Junior Member
Junior Member

Post by andrei32 »

Am un fisier in minecraft (nu mai situ unde e) care se salveaza dupa fiecare update. O sa reuploadez minecraft.jar. Revin cu edit.

EDIT : Incearca acu : http://www.2shared.com/file/R8Cv2IxT/minecraft.html

Cineva... ? -.-
andrei32
Junior Member
Junior Member

Post by andrei32 »

Vad ca ati murit toti... asta e , o sa donez pt ca imi place sv si garny te rog sa numi stergi terenul.
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Nici mc.jar asta nu e cel cu care jucai cand ai facut poze! acesta nici macar nu are coordonate!
Banul ramane! Daca doresti unban pm lui Alex pe forum sau cu idul de mess sa vorbiti.
T/C
furien.profgamers.ro

Image
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”