Nume/Prenume: Ungureanu Daniel Valentin
Varsta: 11 ani
Motiv: 1) Cat timp ceilalti membrii staf nu sunt on, playerii isi fac de cap, fura protectiile de la incepatori... Deschid o mica paranteza ( chiar eu am avut o problema cu gabi04, mi-a intins capcana cu lava ( eram full diamond si enchant) noroc ca am scris repede /is)
2) Limbajul obscen este o problema: Sa ma s***, f*** m*** m****, dute d****.....
3) Playerii noi care au nevoie de loc de casa, mancare, minereuri ( ajutor pe scurt) sunt deseori neglijati de ceilalti playeri.
4) As vrea sa deschid pe un teren de 50 pe 50, un restaurant cu preturi mici, un loc parkour ( cine il termina va avea premii copioase) (dar este si destul de greu), o arena pvp ( unde itemele sunt returnate dupa lupta)
Obtional: Am timp de staff ( DISCUTII ) in weekend ( 2-3 ore)
Obtional 2: Nu am skype, asa ca...
Obtional 3: Am mess dar personal, o sa fac unul special pentru game
Un cuvant din partea mea: Am avut un trecut fifti-fifti, nu pot spune sa am fost un player model, dar nu am fost nici un gunoi ( faptul ca am ajutat playeri la nevoie si am raportat staff-ului cand vedeam hack gen nodus, x-ray ( din cate stiam atunci ) cred ca ma avantajeaza cat de cat.
Chiar daca nu o sa fiu acceptat ( cum a spus si iPolice) o sa joc pentru ca este un server super! Faptul ca am realizat iteme mai mult decat decente, un island frumos, si o casuta de vacanta care este pe alt cont ( pe care am uitat parola, acum casa este doar de steel
Atat am avut de spus, a fost un topic lung dar in fn.