Cerere Acces - Danyi27

Cereri acces staff.

Moderator: trolley

Post Reply
Danyi27
Junior
Junior

Cerere Acces - Danyi27

Post by Danyi27 »

Nickname: Danyi27
Nume/Prenume: Ungureanu Daniel Valentin
Varsta: 11 ani
Motiv: 1) Cat timp ceilalti membrii staf nu sunt on, playerii isi fac de cap, fura protectiile de la incepatori... Deschid o mica paranteza ( chiar eu am avut o problema cu gabi04, mi-a intins capcana cu lava ( eram full diamond si enchant) noroc ca am scris repede /is)
2) Limbajul obscen este o problema: Sa ma s***, f*** m*** m****, dute d****.....
3) Playerii noi care au nevoie de loc de casa, mancare, minereuri ( ajutor pe scurt) sunt deseori neglijati de ceilalti playeri.
4) As vrea sa deschid pe un teren de 50 pe 50, un restaurant cu preturi mici, un loc parkour ( cine il termina va avea premii copioase) (dar este si destul de greu), o arena pvp ( unde itemele sunt returnate dupa lupta)
Obtional: Am timp de staff ( DISCUTII ) in weekend ( 2-3 ore)
Obtional 2: Nu am skype, asa ca...
Obtional 3: Am mess dar personal, o sa fac unul special pentru game
Un cuvant din partea mea: Am avut un trecut fifti-fifti, nu pot spune sa am fost un player model, dar nu am fost nici un gunoi ( faptul ca am ajutat playeri la nevoie si am raportat staff-ului cand vedeam hack gen nodus, x-ray ( din cate stiam atunci ) cred ca ma avantajeaza cat de cat.

Chiar daca nu o sa fiu acceptat ( cum a spus si iPolice) o sa joc pentru ca este un server super! Faptul ca am realizat iteme mai mult decat decente, un island frumos, si o casuta de vacanta care este pe alt cont ( pe care am uitat parola, acum casa este doar de steel :))) ) ma fac fericit, si faptul ca am gasit noi prieteni online precum iPolice, Trolley, Alex si stefan2013 ( eu cu el = exploratorii mapei :))) )

Atat am avut de spus, a fost un topic lung dar in fn.
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Re: Cerere Acces - Danyi27

Post by DeenzHD »

Parerea mea este una putin negativa, dar nu te voi respinge.

Nota: Punctele numerotate de mine nu se leaga de numerotarea ta.

1. Ai o varsta foarte mica dar pari a fi matur, cat de cat.
2. Cateva greseli in exprimare.
3. Nu este problema staffului sa ajute jucatorii care nu au casa, mancare, bani. Este un server survival. Este normal sa isi faca rost singuri nu sa astepte sa le dea stafful totul pe tava. Avem lumea creative pentru asa ceva.
4. Jucatorii nu sunt sclavi. Nu ii poti pune sa construiasca in interesul tau personal... (restaurantul).
5. (...) "o casuta de vacanta care este pe alt cont" (...) imi arata ca nu stii regulile serverului.

Asta este doar parerea mea, deci nu inseamna ca ai fost acceptat/respins. Inca.
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Danyi27
Junior
Junior

Post by Danyi27 »

Aici " cu alt cont " ai dreptate, dar nu ii mai stiu parola, e de pe vremea de cand era NemeSyS helper, pe el nu mai joc.... Si chestia cu sclavii nu am scris asa cv... Oricum restaurantul nu o sa pot sa il construiesc pana nu gasesc un spatiu favorabil. Regulile le stiu, nu cred ca am deranjat vreodata cu nerespectarea lor.
A si as vrea sa te intreb cv sau pe alti membrii staff ( nu are legatura cu cererea ). NemeSyS mai joaca??? ???
trolley
Valued Member
Valued Member

Post by trolley »

NemeSyS a fost neserios si s-a comportat ca un copil ultima data. A inceput in august si ne-a adus niste playeri pe server.. dar el urmarea gradele si comenzile.. a primit moderator intr-o luna jumate.. si cand l-a vazut pe HarapAlb ca a luat moderator mai repede ca el s-a ofticat si s-a lasat de server. Mi-a zis mie pe mess ca s-a lasat si de mc. Nici nu ma intereseaza.
Repet: Voi astia care faceti cereri de helper si "sunteti activi", n-o faceti de fatada.. ca asta se cunoaste.. in 2 ani de experienta ne dam seama daca esti sau nu pe interes. Scopul de a fi helper este de a ajuta serverul, jucatorii. nu de a-ti fi ciuda ca ala are nu stiu ce grad, etc.
Tu ai vrut sa mai faci odata cerere.. dupa ce ti-am zis ca esti in perioada de proba atunci, si ma tot intrebai in fiecare zi daca iei sau nu helper... ne-ai parasit si tu.. nu ai mai ajutat pe nimeni, dand o impresie rea despre tine. Automat, cand cineva face o cerere de helper, prima data ii verificam datele din cerere, conflictele de pe server si ACTIVITATEA.
==> EDIT: Daca "nu-i mai stiai parola" si "stii regulile", de ce n-ai postat pe forum despre problema cu parola? De ce ti-ai facut alt cont? .. asta dovedeste, din nou, ca nici regulamentul nu-l prea stii.
In concluzie.. daca ai citit pana aici.. nu te vom accepta, dar nici nu te vom respinge. Iti vom urmari activitatea si parerile celorlalti.
Level UP http://www.gametracker.com/server_info/ ... s.ro:25565
Suntem foarte aproape de locul 1 pe Romania. Invitati-va prietenii pe server si primiti 10 diamante si un set de artificii de la Trolley :D http://tinyurl.com/Mc152Romania
Image
“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
Danyi27
Junior
Junior

Post by Danyi27 »

Am stat un timp inactiv pentru ca am avut "probleme" ( de tot genul si din viata mea personala ). Cu acel cont nu mai am ce sa discut, era contrul meu dar nu ii mai vreau parola. Si trebuie sa recunosc, mai am un cont Ragaici dar a fost facut la inceput pentru ca pe danyi27 nu mai stiam parola si dupa mi-am amintit-o ( era ceva legat de.... ). Acel cont poate fi sters nu joc pe el, sa nu ma trezesc cu ban multi-acount. Faza ca eram "copil" ca vroiam helper acum nu mai este, si o sa va demonstrez tuturor!Promit! Si nu vreau helper "de fatada" vreau sa ajut comunitatea romanilor sa invete acest joc cat mai rapid si corect. Atat am avut de spus.
trolley
Valued Member
Valued Member

Post by trolley »

Ok, atunci. Esti in perioada de proba.. nu iti vom spune cat, si pana cand. Doar vom lasa topicul deschis, si te voi anunta cand e cazul.
Level UP http://www.gametracker.com/server_info/ ... s.ro:25565
Suntem foarte aproape de locul 1 pe Romania. Invitati-va prietenii pe server si primiti 10 diamante si un set de artificii de la Trolley :D http://tinyurl.com/Mc152Romania
Image
“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
Danyi27
Junior
Junior

Post by Danyi27 »

Multumesc pentru aceasta sansa. Nu o sa o pierd!
Post Reply

Return to “Cereri Staff”