Nume:sergiu
Oras:bucuresti
Varsta(minim 15 ani):16 am implinit akuma pe 31 decembrie
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server : eu am mai putine ore adika 27 ore !!
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Motivul este ca eu sunt un fan al serverului war3ft.Profgamers.ro si eu as vrea sa am admin pentu ca sa ajut echipa profgamers.ro sa prinda codatii si sa fiu alaturi de ia mereu !!! Promit ca nu voi incalca regulile ba chiar eu cind nus admini eu ii anunt pe jukatori asa cu u@ si pune urmatoarele texte :Va rugam sa pastrati un limbaj decent pe server!! - va multumim ca jukati pe serverul nostru War3FT.Profgamers.ro - nu va urcati pe harta!!
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc):foarte buna experienta pentru ka am si serverul meu care ii war3ft si respawn si stiu toate commenzile si am mai avut admin pe2 servere publice!!!
STEAM AUTH ID: -
Steam authid/Y!M/skype:eu am skype si id de skype este : chiril.sergiu
Interval orar online:cind pot jok de diminiata pina seara dar cind nu intru si jok 2-3 ore
Alte mentiuni:Multumesc orsikum daca imi veti acorda admin promit sa nu va dezamages si sa respect regulile : eu cunosc si limba engleza si pot komunica cu jucatorii de alte nationalitati!!! MULTUMESK!