Cerere Admin / R3dSTarSs

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul war3ft.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Cerere Admin / R3dSTarSs

Post by R3dSTarSs »

Nick:R3dSTarSs
Prenume:Florin
Varsta(minim 15 ani): 15
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: (minim 50 de ore in ultimele 30 de zile) http://stats.profgamers.ro/player.php?id=146258
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Imi place fff mult sv si vreau sa ajut si eu cu ce pot , am experienta ca admin , daca e nevoie pot tine si redirecte .
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc):Pot spune ca ma descurc am mai fost admin poate ca am mai uitat din comenzi dar stiu sa dau ban sa fac demouri poze etc.
STEAM: ON/OFF "OFF" (defapt am o corcitura :)) am bagat un crack in steam sami pot lua cs practic joc pe steam doar ca am IP normal stiu ca nu este scupt un steam dar nu joc pe sv steam sami iau doar asa ca zic uni ca am cod nu merita ......)
Steam authid/Y!M/skype: Y!M- flory_nebunul96
Alte mentiuni: De data asta am fost cuminte nu am mai vb urat . :X stiu ca in ultimu timp nu prea am mai fost ON dar de vreo 3 zile am intrat mai mereu ...... ast parerile voastre . :D
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere Admin / R3dSTarSs

Post by Garnyatar »

Cerere acceptate vei primi un raspuns in maxim 7 zile
P.S iti recomand sa nu mai joci cu steam hack , nu vei ajunge nicaieri ...cel mai bine e sa iei o licienta e a m luat-o cu 5 euro cand am prins o oferta , si am vazut oferta de 2 ore cu 2 ero :)

TE vom cauta pe mess pentru interviu , lasa si tu un interval de ore cand te gasim online
furien.profgamers.ro

Image
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Post by R3dSTarSs »

pai de dim am scl .... de la 15:00 la 22:00 ma gasiti ON

Si cu steamu nush probabil ca o sami iau o licenta :D
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Administratia serverul nu s-a putut hotara. Mai incearca peste 2 saptamani si treci pe steam daca se poate. TC.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”