Nick: th3k1ng,cr1m3t1m3,lsatch3n3
Varsta(minim 12 ani):18
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: 60+
STEAM: ON(slot)/OFF(nume rezervat) : Off
Steam authid(numeric + id): -
Ps: De doua zile ma enervez pe server deoarece UNII admini nu isi fac treaba
EX: ii zic lui "x" sal verifice,el zice cai curat,cand mie imi da pe dust2 3 hs la rand prin usa de lemn la tero!!!
EX: "X" pe 35hp isi da 999999$$ si isi ia tome incontinuu ,dupa altii ii cer si lui si le da money-ul la 0..
EX: pe server de cateva zile cand nu sunt adminii On playeri precum .me(pe aim_deahshot avea 89-4!!!). Avea awp,ii sarea tinta,si din aer(deci din aer) dadea drept(semn de Norecoil), Anubis(aim),Razvy(wall)
Nightmare(wall);; pai frate eu cat sa mai suport mah ma dispera mai ales .me care eu ieri eram pe 1 ,azi am intrat pe 5,dupa am jucat un pik am ajuns pe 2 si bou face scor de codar si semne de codar.... Sunt activ 2-3 ore/zi 5-6/week-end.. plx daca nu iau admin VA ROG SA SCAPATI DE LEPRELE DE ADMINI...
cerere admin la nevoie..
Re: cerere admin la nevoie..
Te rog sa nu jignesti anumite persoane . Si daca tot zici ca ei sunt codati puteai din 4 oameni sau cati ai enumerat tu , macar un demo sa fii facut + ai un comportament neadecvat.
I am what I am .
[c4]
[c4]
dragule daca tot ne spui ca nu ne facem treaba de ce nu le-ai facut demo si l-ai pus la reclamatii?Te rog data viitoare sa fi calm si sa lasi nervii ca nu rezolvi nimic.
2 la mana:te rog sa-ti revizuiesti comportamentul pe server.
3 la mana:cand mai faci o cerere admin titlul trebuie sa fie asa "Cerere admin nume" nu ce ai scris tu.
ORICUM cerere acceptata.Vei primi un raspuns in max 7 zile.
EDIT:lasa-ne te rog steam author id,skipe id and messenger id si orele la care te putem gasii.
2 la mana:te rog sa-ti revizuiesti comportamentul pe server.
3 la mana:cand mai faci o cerere admin titlul trebuie sa fie asa "Cerere admin nume" nu ce ai scris tu.
ORICUM cerere acceptata.Vei primi un raspuns in max 7 zile.
EDIT:lasa-ne te rog steam author id,skipe id and messenger id si orele la care te putem gasii.

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
leatdaniel1965@yahoo.com si leg de comportament ma schimb
si pot fi contactat mai des in weekend si sami ziceti daca is acceptat sau nu
P
Edit: Ziceti aici daca respins sau admins mz.. PS2: Nu am specificat adminii care nusi fac trb asa
PS3: Stiu regulamentu si cateodata cand pe server sunt faze de astea de PGL ma mai oftic si ii fac in gluma codari
)) asa ma calmez sper sa nu se inteleaga altcv..
si pot fi contactat mai des in weekend si sami ziceti daca is acceptat sau nu
PEdit: Ziceti aici daca respins sau admins mz.. PS2: Nu am specificat adminii care nusi fac trb asa

PS3: Stiu regulamentu si cateodata cand pe server sunt faze de astea de PGL ma mai oftic si ii fac in gluma codari
)) asa ma calmez sper sa nu se inteleaga altcv..Re: cerere admin la nevoie..
1. numai acuza fara dovada (daca primesti admin si dai ban fara dovada zbori)
2. numai fa atac pe nedrept la adresa adminilor zicand ca nu-si fac treaba pentru ca nu baneaza niste playerii curati care joaca bine
3. fi mai calm (e un lucru elementar in meseria de admin)
P.S: inca nu ai vazut un jucator bun cu adevarat, si imi e frica ca daca o sa se intample... acel jucator o sa sufere
2. numai fa atac pe nedrept la adresa adminilor zicand ca nu-si fac treaba pentru ca nu baneaza niste playerii curati care joaca bine
3. fi mai calm (e un lucru elementar in meseria de admin)
P.S: inca nu ai vazut un jucator bun cu adevarat, si imi e frica ca daca o sa se intample... acel jucator o sa sufere
Timpul nu iarta pe nimeni...