Nick:Asul
Varsta:14
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: (minim 50 de ore in ultimele 30 de zile):Nustiu de pe ce data joc , am facut si pe Nickul Asul peste 50 ore.
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Deoarece vreau sa scap serveru de codati,eu joc destul de mult pe sv iar dimeneata cand nu e nici un admin sunt numai codati si as vrea sa le dau ban singur fara sa asteptun admin sa intre.
STEAM:off deocamdata
Am facut alta cerere deoarece pe prima nu aveam destule ore dar acum le-am facut.Multumesc pt intelegere.
Cerere admin Asul (2)
- SantA *<[:]
- Silver Member

Re: Cerere admin Asul (2)
asul wrote:Nick:Asul
Varsta:14
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: (minim 50 de ore in ultimele 30 de zile):Nustiu de pe ce data joc , am facut si pe Nickul Asul peste 50 ore.
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Deoarece vreau sa scap serveru de codati,eu joc destul de mult pe sv iar dimeneata cand nu e nici un admin sunt numai codati si as vrea sa le dau ban singur fara sa asteptun admin sa intre.
STEAM:off deocamdata
Am facut alta cerere deoarece pe prima nu aveam destule ore dar acum le-am facut.Multumesc pt intelegere.
Your application has been taken up for discussion in the admin forum.
Re: Cerere admin Asul (2)
RESPINS!!
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!