Nick:ALLEX
Varsta:16 ani
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server:55 ore /7-8 ore pe zi
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Eu intru pe server de dimineata de la 7:30 , iar deobicei sunt mullti codati , sau care se urca pe mapa sau cei care dau HE de orc pe hartile mici...si as vrea sa iau masuri la cei care fac chestii dinacestea! Am mai fost admin pe 8 servere si am ceva experienta!
STEAM: OFF deocamdata
Alte Mentiuni: Multumesc anticipat celor care m`au acceptat
Cerere Admin ALLEX
Re: Cerere Admin ALLEX
ALLEX wrote:Nick:ALLEX
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server:55 ore /7-8 ore pe zi
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: Eu intru pe server de dimineata de la 7:30 , iar deobicei sunt mullti codati , sau care se urca pe mapa sau cei care dau HE de orc pe hartile mici...si as vrea sa iau masuri la cei care fac chestii dinacestea! Am mai fost admin pe 8 servere si am ceva experienta!
Cerere acceptata. In 7 zile primesti raspuns!
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
Re: Cerere Admin ALLEX
3Dw4Rd wrote:ALLEX wrote:Nick:ALLEX
Cerere acceptata. In 7 zile primesti raspuns!
Acceptat Da-mi un PM cand esti on pe mess sa vorbim un pic.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge