Cerere Admin Alin

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul war3ft.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
cevghis
Banned
Banned

Cerere Admin Alin

Post by cevghis »

Nick:alin
Varsta:20
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: joc de ceva timp pe sv am peste o luna dar problema a fost ca am avut nik schibat de am prea putine ore : 45 h
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:vreau admin pe acest sv ca se merita sv este unu ff bn de war si am experienta pe sv de war ,in al doi-lea motiv vreau admin pt a fi o ordine si un joc frumos fara playeri codati ceia ce ma face sa ies rare ori de pe sv multumesc anticipat sper sa am un pro :clap:
STEAM: off
Alte mentiuni: :yahoo: :innocent: alte mentiuni salutare la echipa profgamers si multumesc inca odata ! :D

este o greseala la clasamaent jucatori eu joc cu numele alin cu a mic si nu ma gasesc este doar
madalin :question: care se termina in niku meu si am miram ca azi aveam
pe niku Alin 24 h si am jucat 5 ore si nu sa pus un min sa pus la madalin prin urmare am 45 ore jucate ms pt intelegere :wavecry:
Last edited by cevghis on Sun Feb 20, 2011 2:17 pm, edited 2 times in total.
ssd
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere Admin Alin

Post by ssd »

cevghis wrote:Nick:alin
Varsta:20
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: joc de ceva timp pe sv am peste o luna dar problema a fost ca am avut nik schibat de am prea putine ore : 21 h
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:vreau admin pe acest sv ca se merita sv este unu ff bn de war si am experienta pe sv de war ,in al doi-lea motiv vreau admin pt a fi o ordine si un joc frumos fara playeri codati ceia ce ma face sa ies rare ori de pe sv multumesc anticipat sper sa am un pro :clap:
STEAM: off
Alte mentiuni: :yahoo: :innocent: alte mentiuni salutare la echipa profgamers si multumesc inca odata ! :D

Cererea va fi postata in Administratie si vei primii raspuns in cel mult 7 zile!
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
ScreamMoM
Member
Member

Post by ScreamMoM »

Ai fost prins cu wall deci ne pare rau cerere respinsa !!!
cevghis
Banned
Banned

Post by cevghis »

ce am fost ma admin ce te oftici !!! zimi si mie
arata demostratie pe ce motiv ai loat bild si pe ce motiv zici sau ma acuzi ca am wall cine te inv sa fi admin :angry:
deci va rog frumos echipa profgamers mai credeti si playeri nu numai admin ca eu nu ma chinui de atata timp pe un sv zi joc zilnik pt ce sa iau bild fara nici poze nici demo nimic ca aja vrea el !!! frate asta e joc nu e barbut .... si primesc iar bild intratd a doua oara zicand ca el e admin si poate ce e atata discriminare nu inteleg ! va rog sa faceti ceva in privinta aasta .ce sa mai multumesc ca oricum se vz ca nu prea am raspunsuri :( deci in concluzi nu mai dati admin la pusti pacat de sv dar uni il strica tare ! eu imi sustin cauza si joc cand vrea el pe map nuke si ii arat ca tot aja joc !1 sa nu zica ca am wall astept rasp
ScreamMoM
Member
Member

Post by ScreamMoM »

copile :
1. Invata sa scrii si sa vorbesti!!!
2. Te laudai ca ai avut admin si vad ca nu stii nici macar ce se intampla cu tn...
3. AI primit blind in timp ce jucai, si u omorai incontinuare fara nici o problema de aia ai luat BAN!!
4. Nu ma oftic :))=)) orkm is mai bun decat tine cu tot cu coadele tale
5. Am voie sa dau blind cand vreau eu!!! nu ma tine nimeni sa dau blind---nici macar nu stii ce e si cand se foloseste dar u ai avut admin ce sa zic----
cevghis
Banned
Banned

Post by cevghis »

ma numai vb ca nu milog aiurea deci u mei dat bild dupa ce am omorat eu si mam bagat spec
de nu mai vz nik dc minti cu nerusinare ! zimi si mie si nu te mai crede mai presus ca nai sanse nici 1% si poate nu scriu corect ca am nervi si sciu rpd dar ce sa vb cu sa vina si alti admini pe forum cu u nu vreau sa vb vreau sa vz daca iti menti cererea pe care mei dat bild si motivu motivu tau spus din gura este egal cu 0 nu sa plans nimeni pe sv ca am wal sau aim eu nam vz nik pune cva si nu mai vb in + ok esti u marele admin! ma faci sa rad nai nimic in potriva mea credeai ca is un player prost si poti u sa ma joci pe degete dar nai sanse calmeazate copile vreau si alte discuti pe forum nu numai cu scream cu eal nam ce sa vb . :angry: :(
cevghis
Banned
Banned

Post by cevghis »

pai da ma ***** daca asi fi codat dar nu sunt si stiu cuma m jucat si de asta nam sa tac niciodata pai fato ca alt cva namc e sati zic adu dovata si mai vb date ***** ca am disperi copil ***** si vz cum vb .....***** si am sa ma cert pana nu ami pot pana nu mai ai u admin ca nai nici o trb !!!! si team zis nu mai vb numai u ca ma cert cu pereti !...atata am avut de zis .scz iar de limbaj dar nu mi se pare corect sa ma cert doar cu el si app cand voi vede dovada ca mei dat bild si dupaia am facut kill voi tace dar siu ff bn ca atunci eram spec aja ca nai ce sami faci ma ...pustiu deci asta e ai gresit acuma repara sa vz daca reusesti !!!
ScreamMoM
Member
Member

Post by ScreamMoM »

BAAAAAAAAAAAAAAAAA cei atat de greu sa intelegi ca nu ai ce dovada sa iti dau ca ti-am dat blind X(X(X( blind dau cand am eu chef cu sau fara motivX(X(X( blind se da pt suspectare de :wall aim etc desteptule te crezi mare destept X(X(X(X( iti iei ban si pe forum te asigur eu u pe server nu mai calci X(X(X(X(
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

cevghis wrote:ma numai vb ca nu milog aiurea deci u mei dat bild dupa ce am omorat eu si mam bagat spec
de nu mai vz nik dc minti cu nerusinare ! zimi si mie si nu te mai crede mai presus ca nai sanse nici 1% si poate nu scriu corect ca am nervi si sciu rpd dar ce sa vb cu sa vina si alti admini pe forum cu u nu vreau sa vb vreau sa vz daca iti menti cererea pe care mei dat bild si motivu motivu tau spus din gura este egal cu 0 nu sa plans nimeni pe sv ca am wal sau aim eu nam vz nik pune cva si nu mai vb in + ok esti u marele admin! ma faci sa rad nai nimic in potriva mea credeai ca is un player prost si poti u sa ma joci pe degete dar nai sanse calmeazate copile vreau si alte discuti pe forum nu numai cu scream cu eal nam ce sa vb . :angry: :(

atunci hai ca ti zic eu !! O gramada de playeri sau plans dar exista say_team@ ceea ce u nu poti vedea !
Si atata timp cat u vi aici cu acuzati gen "nu ma las pana nu ramai fara admin" si incepi sa injuri (nu esti la tine in sat la mahala) dovedeste ca , coeficientul tau de inteligenta e negativ (fara suparare) si eu nu cred ca ai 20 ani ! Mai mult de 14 eu nu-ti dau ! Din alt punct de vedere in cerere scrie ca ai experienta pe war3 ,daca nu ma insel u ai intrebat odata pe server cum te teleportezi . Nici macar dupa ce ti se spune cum se zice corect la blind , u tot dupa tine o iei . Eu nu cred ca stii nici 20% din comenzile amxmodx sau adminmod ! Iti zic eu care le stii: amx_ban amx_kick si ai aflat acum amx_blind ! Deci nu veni u aici sa-mi spui ca nu ai avut cod sau dastea, cand multi prieteni care jucau pe server vin si imi zic pe mess ...frate vezi ca alin ala e codat ! Intram si eu pe server ,ma uitam la scos ..era foarte bun...cand intram spec , ori intra si el , ori juca mai rau decat varumiu care are 9 ani !
Parerea mea e nu mai ai ce cauta pe server , si nici pe forum la cum vorbesti !
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Din loguri:
2011-02-20-20:31:05 ScreamMoM amx_blind alin
2011-02-20-20:31:14 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say_team @ iam dat akm
2011-02-20-20:31:17 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say
2011-02-20-20:31:20 *DEAD*CT SantA Is GoinG To RapE YoU*<[:]: say
2011-02-20-20:31:20 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say_team @ si vede
2011-02-20-20:31:44 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say alin
2011-02-20-20:31:45 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say tati
2011-02-20-20:31:55 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say u ai facut cerere de admin asai??
2011-02-20-20:32:03 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say alin
2011-02-20-20:32:04 79.115.109.250 *DEAD*CT alin: say da
2011-02-20-20:32:08 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say pare rau de tn
2011-02-20-20:32:11 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say nu am ce sa iti fac
2011-02-20-20:32:15 *DEAD*SPEC ScreamMoM: say imi vine sa plang :))
2011-02-20-20:32:20 79.115.109.250 *DEAD*CT alin: say ce ai ma

Deci ai jucat 2 minute cu ecranul negru, adica ar fi fost negru daca n-ai fi avut cheat. Deci banul a fost pe drept.
Cat despre limbajul tau pe forum, linistit iti pot da 5 warning-uri, dar ma scutesc de la munca si iti dau ban permanent direct, du-te frumos si fa ceva folositor pentru omenire (jucatul cu cheat nu este) :wave:
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

=))) fa cv bun pt omenire impusca-te :)) scz dar trebuia sa spun asta:))
Image
Image
ScreamMoM
Member
Member

Post by ScreamMoM »

cbla daca cauti in cealalta ai sa gasesti dupa ce i-am dat blind ca el tot omora...

Clync ai dreptate :))=)) da la ce coade are crek are imunity :))=)) si nu moare :))
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Stiu, dar n-am mai stat sa postez 10 ecrane, doar pentru dragul nostru alin:

L 02/20/2011 - 20:31:17: "alin<372><TERRORIST>" attacked "Metalhead<405><CT>" with "m4a1" (damage "27") (damage_armor "6") (health "43") (armor "77")
L 02/20/2011 - 20:31:17: "alin<372><TERRORIST>" attacked "Metalhead<405><CT>" with "m4a1" (damage "21") (damage_armor "4") (health "22") (armor "73")
L 02/20/2011 - 20:31:17: "alin<372><TERRORIST>" attacked "Metalhead<405><CT>" with "m4a1" (damage "27") (damage_armor "6") (health "-5") (armor "67")
L 02/20/2011 - 20:31:17: "alin<372><TERRORIST>" killed "Metalhead<405><CT>" with "m4a1"
L 02/20/2011 - 20:31:20: "ScreamMoM<373><>" triggered "amx_chat" (text " si vede")

Deci la 20:31:05 a primit blind, iar la 20:31:17 mai face un kill, si mai multe dupa, dar nu mai stau sa postez ecrane intregi de loguri ... si cica era spectator :laugh:
PS: aline, nu e nevoie de demo, ca logul e dovada in cazuri din asta.

Topic inchis.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Poi inchideti-l !:D
Image
Image
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”