Nick:32
Varsta:17
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server:cam de(aproximativ) 2 saptamani am 50 de ore dar joc foarte mult pe sv si de aceea cer adminul:D
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:ma gasesc sa joc cs la ore mai tampite cand nu prea is admini si tot trb sa fac demo-uri sau pur si simplu nu este admin tot timpul si mereu exista cate un codat ascuns:))
STEAM: /OFF
Alte mentiuni:activ sunt si pe forum si pe server am vreo 5 codati prinsi:D,ma impac bine cu toata lumea cand un player are vreo nelamurire il ajut daca pot:P!
Ms anticipat!
Cerere admin 32
- KGDDKG
- Banned

Re: Cerere admin 32
cerere acceptata vei primi raspuns in max 7 zile
Re: Cerere admin 32
Ai luat ban temp pentru limbaj, de la cereri unban:
sdaff wrote:Nick-ul tau:32
Nick-ul adminului (*): nu stiu probabil screamom
IP-ul tau / Steam Auth Id: nu il stiu e rotabil...
Data la care ai fost banat (**): 2 mai 2011 ora aprox 17:45
Alte mentiuni: nu stiu de ce am primit ban apropo nu mai merge numele rezervat cred ca a intrat din nou cineva !!pe mine nu ma prins nimeni cu cod mi s-au facut de 3 ori poze ! sustin in continuare ca sunt nevinovat:))
* Unu la mana, numele rezervat iti merge foarte bine, am incercat acum sa intru si n-am putut.
* Doi la mana, cand ai luat ban tu jucai de pe IPul 92.82.38.175 ceea ce este si IPul de pe care ai postat acum.
2011-05-02-17:39:05 92.82.38.175 TapuSef DISCONNECTED
* Trei la mana joci cu alt nume "TapuSef", injuri un admin iei ban 6 ore si mai vii aici si zici ca ai jucat cu numele "32" si nu stii de ce ai luat ban? Crezi ca noi nu putem verifica?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge