Intrebari frecvente
I : Cum aflu coordonatele ?
R : Cand sunteti in joc apasati F3 si vedeti in stanga sus mai multe date printre care X, Y, Z . Acelea sunt coordonatele ( pentru ca sa scoateti datele respective apasati F3 din nou ). Pentru salvarea casei nu va trebuie decat X si Y.
I : Daca sunt mai multe case in zona casei pe care o detin, cum procedez ?
R : Daca sunt mai multe case pe langa cea detinuta de voi, trebuie sa postati 2 seturi de coordonate, mai exact X, Y pentru primul colt si X, Y din diagonala. Mai jos aveti un desen explicativ . Inaltimea coordonatelor nu conteaza.
Click pe imagine pentru marire.

I : Conteaza dimensiunea casei ?
R : In latime-lungime nu conteaza, dar la inaltime nu ar trebui sa treaca de 40-50 de block-uri. Subsolurile unei case nu vor fi salvate deci salvati in interiorul case ceea ce aveti in subsol.
I : Dupa ce harta se va reseta, unde imi voi gasi casa ?
R : Dupa resetarea hartii, casele nu se vor pune automat, trebuie puse manual si vor fi puse atunci cand fiecare jucator care vrea casa este pe server.
I : Daca impart casa cu cineva, ce fac ?
R : Aici nu este treaba noastra, noi verificam doar daca userul care posteaza la casa este acelasi cu detinatorul protectiei/chesturilor din casa respectiva. Acelasi lucru se face si cand un jucator isi cere casa pe harta noua.
I : Ce fac cu banii, raman salvati, sau cum ?
R : Banii nu se schimba, raman la fel pentru ca banii nu au treaba cu harta.
I : Ce fac daca am mai multe case ?
R : Numarul maxim de cereri de transferare al caselor pe harta noua pentru fiecare jucator este 2.
Pentru moderatori/admini : Asteptati sa terminam cu membrii mai intai si dupa salvam si ce doriti voi...
Model de postare
Code: Select all
Nick :
Coordonate :
Poza harta online : ( OPTIONAL )

si am vorbit cu cbla si mi.a spus ca imi salveaza camera de jos care este fix la 10 patratele sub pamant

.