Aiurea !

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
TeKz0r
Junior
Junior

Aiurea !

Post by TeKz0r »

Nick-ul tau: -|rKs|-TeKz0r
Nick-ul adminului (*): Santa
IP-ul tau / Steam Auth Id: 89.42.103.9
Data la care ai fost banat (**): 21.02.2011/22:20
Alte mentiuni: Demo pe care la facut pentru mine unde e? Cbla ce ai pus acolo nu merge ia incercati sa il uploadati din nou.
Imi dati ban numa aiurea ca nu joc cu cod pe deasupra joc si pe steam, Santa mi'a zis ceva de silent aim sau no recoil dar va inselati. VREAU SA VAD DEMO !
StreetKiller
Valued Member
Valued Member

Re: Aiurea !

Post by StreetKiller »

Imediat iti arat DEMO
Edit : DEMO-UL CERUT POFTIM http://www.gamefront.com/files/20028640/tekzor.dem
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
SantA *<[:]
Silver Member
Silver Member

Post by SantA *<[:] »

Lol, wut? Wasn't I who banned ya, but I ain't planning on unbanning u :huh:
TeKz0r
Junior
Junior

Post by TeKz0r »

atunci nu stiu care mi'a dat ban :| dar Santa ai un demo cu mine din cate am inteles de la Cbla in care sunt suspect doar nu ca am cod, nu e tot una, stii ff bine ca nu joc cu coduri ;)

Sorry, Santa, I did not know
P.S. Sa imi dea careva unban
Al3handr0
Banned
Banned

Post by Al3handr0 »

Lol..dar de ce sa iti dea unban??Ai cerut un demo..street a postat un demo..uitete si u la el..si dupaia sa vad ce m-ai zici:|
TeKz0r
Junior
Junior

Post by TeKz0r »

stiu de harta aia logic, pe snow trag si prin pareti nu joc cs de 2 zile scuza'ma daca ei se puneau in linie ce sa le fac eu nu stiau sa joace erau jucatori "slabi" daca ti sar fi intampat tie sa joci cu ei iti garantez ca ii faceai :| dupa ce a intrat santa la jok am pierdut si eu de mai multe ori ca eram adversari nu eram in aceiasi echipa...nici nu e wall cum a zis adminul ala ultima data, sau cine ce mai inventeaza....Joc cs de 7 ani si voi imi ziceti ca dc trag prin pareti la snow :)) lol ma !

app is undead si iti creste viata cand omori pe cineva daca o ai scazut, de ai nu muream asa rpd ! sa nu uitati asta

Akma voi decideti daca raman cu banul sau nu dar mai concret wall-ul se vedea in poze/ss/flash, asa ca... :|

StreetKiller esti patetic :)) care blocheaza pozele e anti ss daca nu stiai, mi sau facut poze si nu am, jok pe steam ceea ce da o dovada de credibilitate din partea mea ca nu am cod a zis si cbla intr-un topic de unban daca joc cu coduri ma baneaza cei de la valve asa ca am steam de mult timp si tot cu el joc, si de atunci crede'ma ca daca aveam cod luam ban de la ei nu numai de la voi de pe svr, cum am mai zis nu am cod si nu e corect ca sa fiu banat pentru simplul fapt ca joc bine si joc de pe steam !
Last edited by TeKz0r on Tue Feb 22, 2011 4:34 pm, edited 1 time in total.
StreetKiller
Valued Member
Valued Member

Post by StreetKiller »

Sunt anumite coduri care dezactiveaza codul fix cand i se aplica ss
Pana si cbla spune ca ai cod in acel demo (e demo-ul care ti-l arata cbla)
Deci ramai cu ban bye :wave:
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
Silver Member
Silver Member

Sorry, but Cbla himself told me to ban you when I showed him the demo, the reason: No recoil.
I have no idea why I didn't, maybe I was too lazy.

And it ain't a very smart idea to call one of the admins whos helped building up ProfGamers pathetic. ;)
TeKz0r
Junior
Junior

Post by TeKz0r »

Santa, I'm hacker or not?

Sa rezolvam odata treaba asta, ca sunt banat aiurea chiar nu am cod !
StreetKiller
Valued Member
Valued Member

Post by StreetKiller »

Nu esti banat aiurea esti surd? Toata lumea spune ca ai cod (sau ai avut) ramai cu ban-ul
Santa u say that he is a hacker right?
Serios deci ce e asa greu de inteles ai fost prins folosind coduri si ban-ul ramane :wave:
Silver Member
Silver Member

StreetKiller wrote:Nu esti banat aiurea esti surd? Toata lumea spune ca ai cod (sau ai avut) ramai cu ban-ul
Santa u say that he is a hacker right?
Serios deci ce e asa greu de inteles ai fost prins folosind coduri si ban-ul ramane :wave:

I believe that he's using no recoil, ya, so does several other admins, amongst them is Cbla
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

TeKz0r wrote:Santa, I'm hacker or not?

Sa rezolvam odata treaba asta, ca sunt banat aiurea chiar nu am cod !

Deci nu ai inteles ce am zis, am zis ca inainte sa te mai baneze odata sa vedem demo, deci santa a si facut un demo, n-am zis ca eu am facut, si da, mi se pare ca joci cu ceva exploit. Daca ai pune configul original de la steam n-ai mai trage asa cum tragi in demoul respectiv, si macar daca ar fi de 1-2-3 ori, am mai zice ca o fi fost noroc, dar nu e ... Si sa lasam cu vrajeli ca joci curat :wave: dupa mine, ramai cu banul.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
TeKz0r
Junior
Junior

Post by TeKz0r »

cbla wrote:Deci nu ai inteles ce am zis, am zis ca inainte sa te mai baneze odata sa vedem demo, deci santa a si facut un demo, n-am zis ca eu am facut, si da, mi se pare ca joci cu ceva exploit. Daca ai pune configul original de la steam n-ai mai trage asa cum tragi in demoul respectiv, si macar daca ar fi de 1-2-3 ori, am mai zice ca o fi fost noroc, dar nu e ... Si sa lasam cu vrajeli ca joci curat :wave: dupa mine, ramai cu banul.

Oameni buni, voi stiti ce inseamna steam ? si ce updatari face valve? orice config ai avea nu te lasa pe steam cu coduri in cfg tot vorbiti aiurea daca joc de mult cs eu is de vina ca i'am facut pe aia asa rau fara cod? de ce cand mi sa facut poze si flash, am luat toate am cod asai? iar daca ai juca cu cod valve iti da ban garantat :| Cbla ai mai zis intr'un topic precedent "daca ai steam dai dovada de credibilitate ca nu ai cod ! " tu ai ziso nu eu, si eu jok cu un cfg simplu restu sunt blinduri din consola asa ca nu vad nici un cod, am mai ziso si ma mai repet erau jucatori SLABI sau incepatori mai bine zis e de stiut ca ii fac pentru ca joc de mai mult timp cs de cat ei :D

StreetKiller: ma explica'mi atunci de ce in poze blind flsh... ies curat si in demo asta ti se pare ca am cod, pe snow si incepatorii trag prin perete, eu dc nu as faceo?

App: Va fac un demo sa vedeti ca tot asa trag tot pe snow, si il postezi, daca vrei iti pun la dispozitie si cfg-ul meu daca crezi ca am ceva in el te las sa il controlezi tu :| Nu e frumos ce faceti baieti, daca joc bine nu trebuie sa fiu si codat !!!

P.S. Vreti sa imi fac demo de fiecare data cand intru la voi pe svr daca mai am ocazi si imi dati unban? pot sa fac si chestia asta sa va demonstrez ca nu am cod
Silver Member
Silver Member

TeKz0r wrote:
cbla wrote:Deci nu ai inteles ce am zis, am zis ca inainte sa te mai baneze odata sa vedem demo, deci santa a si facut un demo, n-am zis ca eu am facut, si da, mi se pare ca joci cu ceva exploit. Daca ai pune configul original de la steam n-ai mai trage asa cum tragi in demoul respectiv, si macar daca ar fi de 1-2-3 ori, am mai zice ca o fi fost noroc, dar nu e ... Si sa lasam cu vrajeli ca joci curat :wave: dupa mine, ramai cu banul.

Oameni buni, voi stiti ce inseamna steam ? si ce updatari face valve? orice config ai avea nu te lasa pe steam cu coduri in cfg tot vorbiti aiurea daca joc de mult cs eu is de vina ca i'am facut pe aia asa rau fara cod? de ce cand mi sa facut poze si flash, am luat toate am cod asai? iar daca ai juca cu cod valve iti da ban garantat :| Cbla ai mai zis intr'un topic precedent "daca ai steam dai dovada de credibilitate ca nu ai cod ! " tu ai ziso nu eu, si eu jok cu un cfg simplu restu sunt blinduri din consola asa ca nu vad nici un cod, am mai ziso si ma mai repet erau jucatori SLABI sau incepatori mai bine zis e de stiut ca ii fac pentru ca joc de mai mult timp cs de cat ei :D

StreetKiller: ma explica'mi atunci de ce in poze blind flsh... ies curat si in demo asta ti se pare ca am cod, pe snow si incepatorii trag prin perete, eu dc nu as faceo?

App: Va fac un demo sa vedeti ca tot asa trag tot pe snow, si il postezi, daca vrei iti pun la dispozitie si cfg-ul meu daca crezi ca am ceva in el te las sa il controlezi tu :| Nu e frumos ce faceti baieti, daca joc bine nu trebuie sa fiu si codat !!!

P.S. Vreti sa imi fac demo de fiecare data cand intru la voi pe svr daca mai am ocazi si imi dati unban? pot sa fac si chestia asta sa va demonstrez ca nu am cod

First of all, Valve can't control EVERYTHING, we've had people who's using Steam and Aimbot, and a no recoil cheat is much harder to find.

Second, to let you play now so that we can make a demo is just stupid, you should realize that.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Ce nu te lasa? Poti sa joci frumos si pe steam cu cheaturi, numai ca pana la urma o sa iei ban VAC pe cont, e cea mai mare prostie ce am auzit, ca nu te lasa ...
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”