CE SE INTAMPLA AICI !
CE SE INTAMPLA AICI !
FRATILOR CE DUMNEZEU MAI FACETI CU SV-RUL ASTA RASPUNDE CINEVA???VAD CA LA CEREREA LUI ELEMENT E TC DC??HAI CU UN RASPUNS DIN PARTEA CUIVA
Re: CE SE INTAMPLA AICI !
Inainte sa intrebi asta, tu sau element cand ati intrat ultima data pe server sa vedeti ce se mai intampla?
da am intrat si jucam pe snow dar nu se vedea urmele lasate de gloante.daca stii ceva ce se petrece imi poti explica si mie?
da am intrat si eu , si nu ca doar nu se vedea urmele de gloante , dar nici sound nu avea ...
unde ai intrat? pe serverul vechi sau cel nou, ca s-a schimbat adresa acum o luna.Rapy wrote:da am intrat si eu , si nu ca doar nu se vedea urmele de gloante , dar nici sound nu avea ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
am crezut ca am gresit eu ceva si am intrat pe asta vechi , acum numai ce am luat adresa din nou ( dp forum ) si oricum nu merge . adika ma refere ca tot nu are sound gloantele
si de unde i-au adresa sa intru pe sv?
daca nu vezi descrierea de la forum ...k3nT wrote:si de unde i-au adresa sa intru pe sv?
Counter Strike 1.6 (War3FT)
Public CS1.6 War3FT Server
war3ft.profgamers.ro - 92.114.32.30:27015

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
oricum e tot aceeasi treaba cum am zis mai sus ...Cbla wrote:daca nu vezi descrierea de la forum ...k3nT wrote:si de unde i-au adresa sa intru pe sv?
Counter Strike 1.6 (War3FT)
Public CS1.6 War3FT Server
war3ft.profgamers.ro - 92.114.32.30:27015
da si dc nu pot intra nu merge sv-rul
acum nu , numai war3ft , dar si furien si deathrun ..
Nici eu nu stiu de ce .
Nici eu nu stiu de ce .
Eu cred ca este ceva problema cu hostu' sigur asta o fi
bine o fi o problema dar problema persista nu se gaseste chiar nici o solutie e groaznic ce se intampla cu acest sv si ce placere mare am sa joc pe el abia astept sa se revendice problema
Nu este numai o problema cu Wr3ftu e cu toate serverele nu mai merg.
cu celelalte o fi problema cu hostu
da cu war3ftu nici cand a mers celelalte el nu a mers
cu celelalte o fi problema cu hostu
da cu war3ftu nici cand a mers celelalte el nu a mers
stiu asta ca doar mai intram pe dr dar cum de e posibil asa ceva ca problema asta sa nu se poata rezolva cu war3ft