Cereri Slot/Admin
Moderator: cyrix266mx
Cereri Slot/Admin
Cererea pentru SLOT sau ADMIN trebuie sa contina
-Numele jucatorului
-Varsta
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin
-Eventuale mentiuni.
Pentru o cerere sa fie luat in considerare este nevoie de:
* Vechime minima de 30 zile
* Timp mediu jucat pe server de 2-3 ore / zi in ultimile 30 zile de pe contul de steam propiu (prezenta ca spectator nu conteaza)
*Un minim de 40 de ore (nu faceti cerere pana nu adunati cele 40 ore)
Alte cerinte
-Cont de steam este obligator pentru functia ADMIN
Pentru admini
- Se raspunde la cereri numai pentru a cere informatii suplimentare.
- Pro/Contra se da numai in sectiunea de admini.
Obervatii
- Conturile de admin se dau numai pe Steam_Auth_ID (adica STEAM_x:x:xxxxxxxxxxxxx)
- Doar nume rezervate se acorda cu parola.
- Cererile vor fi discutate in 7 zile, dupa care se va comunica raspunsul.
Re: Cereri Admin
-Numele jucatorului : subzero
-Varsta : 30
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server : Nu stiu unde sa ma uit,sunt lvl 20 si pe 1 in top15
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin : Sa asigur sanse egale tuturor participantilor la joc,si o buna desfasurare,am experienta multa
-Eventuale mentiuni. : joc cs/cz din 99',am 2 servere in LLG,dar serverul vostru m-a fascinat,mi l-a recomandat un amic
-Cont de steam este obligator pentru functia ADMIN : STEAM_0:0:22788078
Va multumesc !
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server : Nu stiu unde sa ma uit,sunt lvl 20 si pe 1 in top15
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin : Sa asigur sanse egale tuturor participantilor la joc,si o buna desfasurare,am experienta multa
-Eventuale mentiuni. : joc cs/cz din 99',am 2 servere in LLG,dar serverul vostru m-a fascinat,mi l-a recomandat un amic
Va multumesc !
subzero wrote:-Numele jucatorului : subzero
Va multumesc !
Stai cam prost cu limbajul (adica injuri prea mult pe server), iar despre Poli, in loc sa tot injuri, fa un demo cand e codat sa vedem si noi. Mai discutam in zilele ce vin ...
Edit: cerere acceptata

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Re: Cereri Slot/Admin
Vad ca mi-ati acceptat cererea,acum trebuie sa dau mail pt usser/pass ?
sau cums e procedeaza aici>?
Va multumesc !
sau cums e procedeaza aici>?
Va multumesc !
offtopic: ma eu te aveam in mess...aveai avataru asta. am mai jucat cs pe vreun server...
oricum, in legatura cu cererea ta ai rabdare, se discuta intai, apoi te anunta.
si te rog sa stergi serverele de la semnatura.
oricum, in legatura cu cererea ta ai rabdare, se discuta intai, apoi te anunta.
si te rog sa stergi serverele de la semnatura.
- Cl3r1C
- Valued Member

Cererea ta a fost acceptata...se va discuta cum spunea dutzu adminii serverului vor vota si te vom anunta in 7 zile
Si precum a mai spus si dutzu...scoate te rog semnatura aia...sau vrei sa`ti iei aici admin doar ca sa faci reclama la serverele alea? 
Si precum a mai spus si dutzu...scoate te rog semnatura aia...sau vrei sa`ti iei aici admin doar ca sa faci reclama la serverele alea? 
Am modificat semnatura,daca dore-am sa imi fac reclama ma duce-am pe idle.
Serverele mele sunt tot timpul full.
Am facut cerere pt ca doresc admin,nu pt a-mi face reclama !
Y!M -> fantoma_csj@yahoo.com
Serverele mele sunt tot timpul full.
Am facut cerere pt ca doresc admin,nu pt a-mi face reclama !
Y!M -> fantoma_csj@yahoo.com
subzero wrote:-Numele jucatorului : subzero
Va multumesc !
Acceptat, cauta-ma pe steam sa vb.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Cl3r1C
- Valued Member

Bine ai venit printre noi subzero
Gl & Hf! 
EDIT: Si cam atat l`am vazut pe subzero pe forum
Gl & Hf! 
EDIT: Si cam atat l`am vazut pe subzero pe forum

- mariusyoan
- Banned

Numele jucatorului Mr.D/Tic-Tac
-Varsta 35
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server nu stiu exact,dar e mai bine de o luna/media 2 ore
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin am timp as putea ajuta mentinerii jucatorilor pe server,cand se voteaza din greseala 2 si nu e gun game cu un simplu restart,eventual schimbat harta cu un simplu vot cand e vreo harta cu care nu sunt incantati jucatorii.
-Eventuale mentiuni -vreau cu accordul vostru redactarea pe forum a unui regulament pentru serverul de cs cz gg,cu mentiuni de la cat la cat se da ban pentru stat la respawn(pomana) in tabara adversa,bineinteles la inceput incepand cu slay/kick,eventual timpi pentru de BAN pentru limbaj obscen....daca se poate pune acele cateva reguli sa apara din cand in cand in game.
Alte cerinte
-Cont de steam este obligator pentru functia ADMIN:STEAM_0:0:20190334
Va multumesc!
-Varsta 35
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server nu stiu exact,dar e mai bine de o luna/media 2 ore
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin am timp as putea ajuta mentinerii jucatorilor pe server,cand se voteaza din greseala 2 si nu e gun game cu un simplu restart,eventual schimbat harta cu un simplu vot cand e vreo harta cu care nu sunt incantati jucatorii.
-Eventuale mentiuni -vreau cu accordul vostru redactarea pe forum a unui regulament pentru serverul de cs cz gg,cu mentiuni de la cat la cat se da ban pentru stat la respawn(pomana) in tabara adversa,bineinteles la inceput incepand cu slay/kick,eventual timpi pentru de BAN pentru limbaj obscen....daca se poate pune acele cateva reguli sa apara din cand in cand in game.
Alte cerinte
Va multumesc!
mariusyoan wrote:Numele jucatorului Mr.D/Tic-Tac
-Varsta 35
Alte cerinte
Va multumesc!
Cerere acceptata, vei primi raspuns in max 7 zile.
Cerere acceptata cu 100% voturi pentru.

- mariusyoan
- Banned

Multumesc,tuturor ca m-ati primit in familie.Sper sa nui fie problema ca folosesc doua nikuri Mr.D si Tic_tac,daca e ceva va rog sa-mi spuneti.
Last edited by mariusyoan on Wed Apr 21, 2010 1:49 pm, edited 1 time in total.
-
asasinul90
- Junior

Cerere Admin - asasinul
-Numele jucatorului : ^asasinul^
-Varsta : 20
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe server: De 2 luni constant, cel putin 3 ore pe zi si ajung si la 7-8
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin : Pentru a ajuta la mentinerea serverului la cel mai inalt nivel.
-Eventuale mentiuni. : Prea rar se gasesc admini pe server
-Cont de steam este obligator pentru functia ADMIN : STEAM_0:1:40038685
Va multumesc !
-Varsta : 20
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe server: De 2 luni constant, cel putin 3 ore pe zi si ajung si la 7-8
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin : Pentru a ajuta la mentinerea serverului la cel mai inalt nivel.
-Eventuale mentiuni. : Prea rar se gasesc admini pe server
-Cont de steam este obligator pentru functia ADMIN : STEAM_0:1:40038685
Va multumesc !
Re: Cerere Admin - asasinul
Acceptat.