titlu adecvat

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
ComisarSS
Banned
Banned

titlu adecvat

Post by ComisarSS »

Cum adica daca am dovada?:))))
Chiar asa va bateti joc??? Ce dovada sa va dau?? Ca a refuzat sa prezinte pozele cand deja toata comunitatea stie??
Crezi ca daca imi pui pumnul in gura ma retrag cuminte la locul meu connection??
Va trebui sa ma banezi sa iti aperi codatul fiule ca presupun ca deja toata lumea stie ca a fost Wood codat si tu l-ai salvat:)

Cbla
Eu cred ca ma comport destul de civilizat....Daca am injurat sau jignit poti sublinia sa vad si eu unde anume m-am comportat necivilizat...
Altul cu dovada:))) Ce dovada sa dau daca si adminul Tmconnection a relatat intamplarea in thread-ul meu?:)))
Nu acuz jucatorul de wall dar daca neprezentarea pozelor a echivalat cu cod pana acum de ce sa se schimbe exact la el ca este prieten??
Eu asta reclam, pana la el a echivalat cu cod si acum brusc schimbat regulile pentru tovarasi;)

Stai linistit ca pot pleca singur pe alt server fara sa ma indemni tu ca te deranjeaza adevarul.
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Re: Locked???

Post by R3dSTarSs »

ComisarSS sa stii ca nu toti sa pricep la pc-uri poate nu stia cum sa faca sa vada ultimele poze facute
Si daca tu asa consideri e treaba ta oricum ori ce am spune noi tu tot ce vrei o sa crezi asa ca nu are rost sa ne certam si dovezi poti face un demo cum merge cu tinta pe zid sau iese direct pe adversar.....si gata subiectul a fost consumat.

T.C
ComisarSS
Banned
Banned

Post by ComisarSS »

R3dSTarSs wrote:ComisarSS sa stii ca nu toti sa pricep la pc-uri poate nu stia cum sa faca sa vada ultimele poze facute
Si daca tu asa consideri e treaba ta oricum ori ce am spune noi tu tot ce vrei o sa crezi asa ca nu are rost sa ne certam si dovezi poti face un demo cum merge cu tinta pe zid sau iese direct pe adversar.....si gata subiectul a fost consumat.

T.C

Cum sa nu gaseasca pozele mah?:))))) Ce dracu am 5 ani?? Folosesti prima data sistemul de operare windows sau ce??
Ce dovada de mers tinta daca nu asta reclam.....
Cat de clar trebuie sa explic????
DeathKnigh
Silver Member
Silver Member

Post by DeathKnigh »

wtf ?!?! u nu auzi ca NU are wall .. in primul rand nu inseamna ca are wall daca nu prezinta ss ... (poate avea unele probele sau eu stiu ce ) in caz de primeste ban ... acel jucator poate sa faca cerere de unban ! Dar " WooD" nu a fost banat deoarece pe sv se afla un mini admin ce nu are comanda de ban ! ... asa ca a 2 zi "WooD" a prezentat pozele la TM ... pozele fiind curate .. ce vrei m mult de atat ? de ce tot faci gura pt nmk? Te oftica cumva ca acest jucator ca e m bun ca tn :| sau ce ?... alt motiv nu gasesc ... NU pedepsin pe nedrept !

Si in plus NU ne lua in ras chiar daca ai 33 de ani ... invata sa respecti ca sa primesti respect !
Image
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Te rog frumos sa te calmezi :) Nu esti in nici un caz primul si nici ultimul nu vei fi care va face asemenea afirmatii!
Poti crede orice, dar nu faptu ca, noi stafful avem prietenii pe server si tinem cont de asta. orice dar asta nu! daca ne-ai sti istoria ti-ai da seama de asta

Imi pare rau ca te lasi condus de nervi/manie dar chiar nu rezolvi nimic cu asta!
Am incredere in tm asa cum am in orice admin dupa server, deoarece nu au primit rangul respectiv pe ochi frumosi sau relatii!
(vezi criteriile de acceptare admini si/sau intreaba de istoria acestei comunitati)

Daca nu poti sa accepti faptele unui admin faci reclamatie, daca iti spune tot stafful care e treaba, si anume ca adminul a procedat corect si ca bla bla si se inchide topicul si tu revii din nou comentand si acuzand pe nedrept faptele respectivului admin asta se condamna! Dar nu suntem noi asa...nu eu cel putin...eu vreau sa intelegi! ; nu ne e greu sa dam ban la un jucator si sa aducem alti 3 in locul sau....dar nu facem noi asa! asa cum nici nu ne e greu sa favorizam pe x ca sa pierdem altii 5 in schimb! NU FACEM CHESTII DE GENU.

...de ce dovezi ai nevoie?!
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
ComisarSS
Banned
Banned

Post by ComisarSS »

DeathKnigh wrote:wtf ?!?! u nu auzi ca NU are wall .. in primul rand nu inseamna ca are wall daca nu prezinta ss ... (poate avea unele probele sau eu stiu ce ) in caz de primeste ban ... acel jucator poate sa faca cerere de unban ! Dar " WooD" nu a fost banat deoarece pe sv se afla un mini admin ce nu are comanda de ban ! ... asa ca a 2 zi "WooD" a prezentat pozele la TM ... pozele fiind curate .. ce vrei m mult de atat ? de ce tot faci gura pt nmk? Te oftica cumva ca acest jucator ca e m bun ca tn :| sau ce ?... alt motiv nu gasesc ... NU pedepsin pe nedrept !

Si in plus NU ne lua in ras chiar daca ai 33 de ani ... invata sa respecti ca sa primesti respect !

Adica daca am wall si un "mini admin" imi face poze pot zice ca nu le gasesc sa am timp O INTREAGA ZI sa le trec prin photoshop nu??
Asta a fost politica serverului pana acum??

Name
Nu schimbul de replici amuzante sau conversatii pe server m-a facut sa cred ca ei sunt prietenii, ci insasi situatia asta...
Pana acum NICI UN JUCATOR IN SITUATIA ASTA nu a fost tratat cu asa o "bunavointza" sa zicem cum a fost tratat Wood. Si tu vrei sa cred ca un jucator acuzat zi de zi de majoritatea jucatorilor de wall este exact persoana care merita asa o "bunavointza"?
Este clar ca aceasta coincidentza miroase a tovarasie si faptul ca toti adminii se aliaza sa se apere unul pe altul nu este o surpriza....de fapt ma asteptam de la asta de la adminii cei vechi;)
Motivul pentru ca ma enervez este ca daca urasc ceva mai mult decat abuzul sunt codatii si mai devreme sau mai tarziu vor goli si acest server asa cum au facut-o cu multe...
Daca tu vrei sa afli asta pe pielea ta este treaba ta dar tine minte..politica ta va mentine sau goli serverul.
doar tu esti responsabil cxa owner daca adminii iti abuzeaza sub nas si golesc serverul nu ei.
Last edited by ComisarSS on Tue Jan 24, 2012 11:35 pm, edited 3 times in total.
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Pozele se predau in maxim 2-5 minute! daca nu are ban! si a si primit ban :)
Suntem baieti buni, romani si ascultam fiecare poveste asa cum a facut si tm cu respectivu...a acceptat pozele le-a verificat(exista si program ptr asa ceva) ne-am uitat mai multi si cu asta basta...
ORICUM NU SCAPA ASA! ESTE PUS SUB URMARIRE GENERALA! avem 25 admini toti cu steam, deci cand nu te astepti atunci e un admin pe server!(undercover)

Tm, mai ai pozele? daca da, imi poti trimite un pm cu ele sau lasa un reply aici?
Tot respectu..

Image
DeathKnigh
Silver Member
Silver Member

Post by DeathKnigh »

Ti'am zis si in celallat topic !!

exista http://www.freakz.ro/ss_checker.php

Cu acest site vezi daca poza a fost moficicata sau nu ..

Daca nu ma crezi .. incearcal ! si m las'o moarta pt un nmk :|
Image
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Ceilalti admini va rog frumos aveti grija cum/ce scrieti!
Ma faceti de ras si odata cu mine intreaga comunitate! luati atitudinea de domni, ridicati capul din tastatura cand scrieti si ganditi ceea ce tastati!

Dau warn la tot ce nu imi place pana va invatati! incepand de acum.

Image
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

ComisarSS wrote:Cbla
Eu cred ca ma comport destul de civilizat....Daca am injurat sau jignit poti sublinia sa vad si eu unde anume m-am comportat necivilizat...
Altul cu dovada:))) Ce dovada sa dau daca si adminul Tmconnection a relatat intamplarea in thread-ul meu?:)))
Nu acuz jucatorul de wall dar daca neprezentarea pozelor a echivalat cu cod pana acum de ce sa se schimbe exact la el ca este prieten??
Eu asta reclam, pana la el a echivalat cu cod si acum brusc schimbat regulile pentru tovarasi;)

Stai linistit ca pot pleca singur pe alt server fara sa ma indemni tu ca te deranjeaza adevarul.

Bine bine mai omule, dar spune aproximativ la ce ora s-a petrecut ... atat trebuia sa zici, in loc te certi aici ...
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
ComisarSS
Banned
Banned

Post by ComisarSS »

Name wrote:Pozele se predau in maxim 2-5 minute! daca nu are ban! si a si primit ban :)
Suntem baieti buni, romani si ascultam fiecare poveste asa cum a facut si tm cu respectivu...a acceptat pozele le-a verificat(exista si program ptr asa ceva) ne-am uitat mai multi si cu asta basta...
ORICUM NU SCAPA ASA! ESTE PUS SUB URMARIRE GENERALA! avem 25 admini toti cu steam, deci cand nu te astepti atunci e un admin pe server!(undercover)

Tm, mai ai pozele? daca da, imi poti trimite un pm cu ele sau lasa un reply aici?
Tot respectu..

Si asta e o poveste de crezut Name???? Sincer asa... Tu chiar crezi ca i-a trebuit o zi intreaga sa apese click dreapta si sa aleaga "arange by modified"????
Asa o scuza am auzit la aia de 5 anishori....

Cbla
Toata intamplarea a fost relatata de colegul tau in thread-ul anterior... Inger ar trebui sa stie ora mai bine daca nu cumva este in poze scrisa jos.
tmconnection
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by tmconnection »

da Name, am pozele.

Pozele sunt verificate toate de mine pe freakz.ro. Nu au fost modificate!

Toate cele 4 poze:
http://www.girlshare.ro/3237113
http://www.girlshare.ro/3237225.2
http://www.girlshare.ro/3237236.2
http://www.girlshare.ro/3237242.8
pt detalii referitoare la data si timp si pt reverificare daca doriti.

Dupa cum reiese din ultima poza, comisars nu a fost prezent pe server de aceea nu a putut da detalii despre ban si wall . Sau sa fii fost prezent cu alt nick?
Comisars erai prezent pe server? daca da cu ce nick sa verificam ip? daca nu, ce te-a determinat sa crezi ca wood merita ban permanent?
Last edited by tmconnection on Wed Jan 25, 2012 12:46 am, edited 1 time in total.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Pozele par curate.

Off-topic: Mai lasati scriptul de la freakz, e varza, Alex a desenat la propiu intr-un screenshot si scriptul a zis ca nu e modificat.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
ComisarSS
Banned
Banned

Post by ComisarSS »

cbla wrote:Pozele par curate.

Off-topic: Mai lasati scriptul de la freakz, e varza, Alex a desenat la propiu intr-un screenshot si scriptul a zis ca nu e modificat.

Nu asta este ideea... Ideea este ca intr-o zi intreaga ai timp sa desenezi capela sixtina pe un screenshot...
Cum sa iti ia de o mie de ori mai mult timp sa prezinti niste poze??? In mod normal iti trebuie maxim 3 minute....
Mie mi-au trebuit 3 minute si Wood nu este de ieri pe server sau pe pc...
Hell, oricaruia ii trebuiesc 5 minute maxim...
Auzi o zi intreaga sa le gasesti.... Cine dracu o mai crede si pe asta?:)))
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: titlu adecvat

Post by Cbla »

Comisar tata, du-te si vorbeste cu maica-ta cu cuvinte de gen "dracu". Te-am rugat frumos sa te abtii de la asemenea limbaj, te-ai abtinut?
Pretuiam daca in loc de asa limbaj, jignire la adresa cui apucai si certuri, daca faceai un demo, ca uite wood joaca cu wall si adminul nu face nimic, asta pretuiam, ceea ce ai facut tu e doar amendabil.
Pana la urma wood nu era suspect de wall, i s-a facut poze pentru minmodels, daca acordai 5 minute din viata ta sa citesti ce a scris adminul care i-a facut poze, degeaba tot vii tu aici ca nu a dat pozele avea wall, asta e dovada INCONTESTABILA pentru tine ca cineva are wall? acuzi aiurea, repet pozele a facut adminul pentru minmodels. Si de care jucatori au batut juc? Era bataie de joc daca ar fi urlat jucatorii ca wood are wall, si adminul le-ar fi dat gag/llama/kick/ban la cei ce acuza pe wood, dar nu asa a fost. Si unde a urlat 70% din server ca wood are wall? Avem si noi loguri ...
Deci cine te mai crede pe tine ca ai vre-o intentie de a reclama ceva in mod corect? Eu cred ca tu intentionat ai venit aici sa faci scandal, si ai dramatizat primul lucru de care habar n-aveai ce era si ai jignit si ai arcuncat cu noroi in cine apucai, deci repet, cine te mai crede pe tine? Acum in opinia ta ce merita un jucator ca tine cine vine jigneste, arunca cu noroi in cine apuca si face acuzatii ireale de wall - daca credeai ca are wall, de ce nu ai facut demo, ceea ce pretuiam, cum am mai zis si sus?
Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”