Discutii diverse
Moderator: cyrix266mx
Re: Gun Game
L0stPr0ph3t wrote:Nu se poate face din serveru` asta un server de gungame? As fi mai mult ca bucuros sa ma ocup de el
Deci Condition Zero - Gun Game ?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- StreetKiller
- Valued Member

Mai degraba Counter Strike - Gun Game.........
Nu prea joaca lumea condition zero..
Nu prea joaca lumea condition zero..
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
- Cl3r1C
- Valued Member

Mai degraba CZ Gun Game...ca nu prea is servere de CZ de Gg...Si avem deja prea multe servere care is degeaba...gen KZ plus ca toate is Counter-Strike
Dar na acum cum vreti voi
Dar na acum cum vreti voiRe: Gun Game
nu e o idee rea mosule, dar se ridica o serie de intrebari: de unde aducem jucatori, poti sa te ocupi de ambele servere....?
Nu vreau sa iti tai elanul, dar se cam dubleaza munca. Stiu ca ai timp, important e sa avem si rabdare..ca asta ne cam lipseste...
Nu vreau sa iti tai elanul, dar se cam dubleaza munca. Stiu ca ai timp, important e sa avem si rabdare..ca asta ne cam lipseste...
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
- Cl3r1C
- Valued Member

Edi,daca nu vroiam sa ma ocup...nu deschideam subiectu
Oricum sa sti ca ai dreptate cu treaba cu rabdarea...eu unu ma voi ocupa de ambele servere ptr ca sunt de CZ...si la asta ma pricep cel mai bine
Daca se face de 1.6 atunci ii mai naspa...
EDIT: Am aici si un pack de planse....eu zic ca is destul de ok... http://www.megaupload.com/?d=59M8HPJM
Oricum sa sti ca ai dreptate cu treaba cu rabdarea...eu unu ma voi ocupa de ambele servere ptr ca sunt de CZ...si la asta ma pricep cel mai bine
Daca se face de 1.6 atunci ii mai naspa...EDIT: Am aici si un pack de planse....eu zic ca is destul de ok... http://www.megaupload.com/?d=59M8HPJM
boss, eu te sustin... Dar sa vedem ce zic si ownerii... Cred ca o sa se incerce relansarea celui de cs gg...daca treaba nu o sa fie grea, probabil ca o sa fie cz'gg
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
- Cl3r1C
- Valued Member

Pai daca e de cs eu nu ma bag
Am zis`o de la inceput...daca e sa fie de CZ e ok...daca nu ... bafta celui care o sa se ocupe de el 
Am zis`o de la inceput...daca e sa fie de CZ e ok...daca nu ... bafta celui care o sa se ocupe de el 
ar fi sooper tare un CZ gg ;x

[R] ealitatea
[E] ste
[S] ingura
[P] romisiune
[E] stimata
[C] orect
[T] otdeauna!!
Acum,Du-te La Gara ! ;x
[E] ste
[S] ingura
[P] romisiune
[E] stimata
[C] orect
[T] otdeauna!!
Acum,Du-te La Gara ! ;x
- Cl3r1C
- Valued Member

Pai asa am zis si eu...dar daca cbla nu se mai ocupa... 

Eu va fac, dar eu va (off ca nu merg toate smile-urile) daca nu jucati pe el 

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Cl3r1C
- Valued Member

Ahahahaha cbla pai daca il faci atunci tre` sa renuntz la ala de pe zm?
Ca io sa mor daca mai inteleg ceva
Nu de alta dar si acolo e grele...ca sunt doar eu a mea si cateodata ssd 
EDIT: Cbla uite aici un plugin de gg...sa`mi spui daca e ok...ca altu nush de unde sa iau ca am cautat peste tot...partea proasta e ca nu are sunete in el
Ca io sa mor daca mai inteleg ceva
Nu de alta dar si acolo e grele...ca sunt doar eu a mea si cateodata ssd 
EDIT: Cbla uite aici un plugin de gg...sa`mi spui daca e ok...ca altu nush de unde sa iau ca am cautat peste tot...partea proasta e ca nu are sunete in el

Le stiu pagina oficiala, dar ms pentru efort
.
.
- Cl3r1C
- Valued Member

Offffffffff tu
Deci cred ca am cautat 2 ore dupa pluginu ala
Am vazut io pe un server nemtzesc pe care mai intra varu`miu...ca aia joaca si cu boti...ii posibil sa bagam si noi? Si numele botilor sa aiba EkT inaintea numelui? 
Deci cred ca am cautat 2 ore dupa pluginu ala
Am vazut io pe un server nemtzesc pe care mai intra varu`miu...ca aia joaca si cu boti...ii posibil sa bagam si noi? Si numele botilor sa aiba EkT inaintea numelui? 
I-l fac in curand.