Am primit personal zeci de reclamatii la adresa domnului florin cat si a lui xenon[care nici nu ar trebui sa puna picioru in aceasta comunitate dupa ce a facut reclama pe toate svr + forum pe user Seve si e banned! de unde stiu ca este seve? in primu rand are acelasi lag
) 200+ in al 2-lea rand are idu seve_octa in al 3-lea rand mi-a recunoscut ca e seve in al 4-lea rand e admin cu mine pe alt svr si categoric ca ma batea la cap sa ii scot banu dp profgamers..dar cum nu are ip static...Nu a fost greu sa pacaleasca pe toata lumea!]Greseli ale adminului florin: [ps. aceste greseli sunt dupa ce am discutat cu el...alea de cand nu sa ocupat Domnu Mentor de el-nu dau nume ca nu are rost- nici nu le mai pun la socoteala]
-ieri seara am primit una de la un jucator: "jucam linistit nu faceam rush, camp etc..avea 14-0 sa ofticat ca nu putea sa-mi gaseasca cod si il faceam incontinuare si mi-a dat kick, imi poti explica Name dc?"
-stai spec dar stai dgeaba! prinzi codati "inexistenti"..daca ma uit 50% sunt gresit[nu sunt singuru care zice asta..atat stafu cat si multi jucatori mi-au atras atentia ca florin da banuri pe ce viseaza noaptea!]
-cand esti singurul admin pe svr iti faci de cap! [aici ma refer si la givexp si la comenzi date aiurea!
-habar nai cum trebuie sa adminezi![ti-am lasat perioada de acomodare dar a trecut mult timp si deja imbatranesc cu voi!] nu dai slap/slay la tero care face camp.. Cand tipa jucatorii la tine nu te derajnezi deloc..iti vezi de joc!
-este EGAL CU 0 faptu ca esti mult on cand esti pe post de "fraier" pe svr..intra oamenii cu aim setat[nu sa traga ca nebunu..sau sa se invata tinta..decat in ultimu moment] ..iar cu toate ca respectivii sunt pe svr u dai banuri aiurea la altii!
Greseli ale adminului seve-XenoNn:
-joaca pe svr cu codatii in echipa si nu face nimicX( azi dimineata in intervalul 10:40-11:10 pe harta de_rats3[aia cu awp] aveai 2 codati cu aim in echipa!! B@rt si Apple . 1 deget nu ai miscat! X( DC? fiindca nu ai o treaba cu adminatu..
ps pe apple am reusit sa il prind , culmea ca erai si uh pe svr cand lam banar..si puteai sa ii dai uh dinainte amea cu 20 min inaitne de a se distra.. B@rt era spec..nu aveam demo!
-nu sti o regula minora dar in acealsi timp lf de imporanta ptr a tine jucatorii in comunitate..dai slap aiurea..oamenii jaoca cu arme pe harti care nu permit asa cva, dar totusi au buymenu
-cel mai imporant! esti seve ce cauti aici?! eu zic ca ar trebui verificate log-urile sa nu cmva sa dea la jucatori amx_psayy cu reclama al svr pe care inca joaca[eu am renuntat.. stie domnu cbla..]
Si credeti-ma ca sunt multe altele la amun2 dar nu-mi vin in minte acum si de aceea am facut aceasta reclamatie publica sa-si dea cu parerea si jucatorii..sa nu ziceti ca inventez eu sau vreau rau cuiva!
Rog jucatorii sa-si spuna si eu ce au pe suflet si sa voteze...cbla sper ca intelegi dc a trebuit sa o fac publica..
Multumesc si scuzati daca am gresit cu cva!
PS. De adminu dory ce se mai aude? de +2 luni numai are treaba cu comunitatea[nici nu a anuntat] Cum ramane?!

el chiar joaca in team cu codati si nu le face nimic am stat 30 min/45 sa urlu dupa el ca e un codat si nimic el juca linistit :o,mio dat kick degeaba :o doar pt ca aveam scoru bun
/:) ,si cand a fost serverul UWC3 sunt 99.99% sigur ca sia dat exp nu avea cum sa faca level 10 adik peste 100k exp in cateva ore :o si avea 150k mia spus el
ai inceput sa plangi?:)