51000 XP !
51000 XP !
Pentru jucatorii activi de pe forum (minim 15 posturi) oferim 51000 de XP.
Pentru a cere XP-ul posteaza aici.
Pentru a cere XP-ul posteaza aici.
Re: 51000 XP !
am mai mult de 15 posturi asa ca astept raspuns pt mai maulte date
Timpul nu iarta pe nimeni...
Topic off scz !!!:D
Esti admin dati singur...
Esti admin dati singur...
Eu deja am primit . Multumesc. Dar undead dc nu are spead normal .. il are mai mic .
Sunt Sp1n si am deja 17 posturi ...vreau sa stiu si eu cu cine sa iau legutura pt xp:D
scz pt new topic da sunt cam aglomerat in ultima vreme si m-am cam "tampit" de cap un pic
scz pt new topic da sunt cam aglomerat in ultima vreme si m-am cam "tampit" de cap un pic

scuze de off-topic dar nu ma pot abtine...
sunteti niste cersatori...pune-ti mana la munca...ca activi sunteti, nu e greu sa va faceti XP la toate clasele
ps: mi se pare cam aiurea ideea asta.....ca activitate pe forum oricum exista, si prea multa mura-n gura strica, nu ca am fi un popor destul de lenes...dar in fine..
probabil ma asteapta iarasi un warn....dar macar am zis ce am avut de zis....ca multe nu am,doar cand e nevoie...
hai bafta
sunteti niste cersatori...pune-ti mana la munca...ca activi sunteti, nu e greu sa va faceti XP la toate clasele

ps: mi se pare cam aiurea ideea asta.....ca activitate pe forum oricum exista, si prea multa mura-n gura strica, nu ca am fi un popor destul de lenes...dar in fine..
probabil ma asteapta iarasi un warn....dar macar am zis ce am avut de zis....ca multe nu am,doar cand e nevoie...
hai bafta

- Al3handr0
- Banned

chrom, nu ti-a cerut nimeni parerea, ok?? nu iti mai da cu parerea unde nu trebuie, cand o sa vezi cv de votat, atunci afirmate, pana atunci abtinete...
Mi se pare o idee foarte buna, deoarece comunitatea are nevoie si de membri activi pe forum..
Edit: Scuze, nu am citit ban-listurile inainte de a posta asta...
Mi se pare o idee foarte buna, deoarece comunitatea are nevoie si de membri activi pe forum..
Edit: Scuze, nu am citit ban-listurile inainte de a posta asta...
- Name
- Fondator Pensionat

<-- 15 posts :X astept xpu:D 

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

- Name
- Fondator Pensionat

Bine dory . Multumesc frumos 

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect

15 posturi astept xpu-l

am facut inca 15 posturi...in total 30
astept xp-u 
astept xp-u 
War wrote:am facut inca 15 posturi...in total 30astept xp-u
Da si ai luat si 3 warning ... daca ai primit deja, a doua oara nu se mai acorda, daca ai warnings nu primesti. Nu dam pe posturi si comentarii aiurea facute doar sa cresteti numarul de posturi (gen "ok", "n-am", "de acord" - macar argumentati cu ceva, sau post cu un smiley in el), daca n-aveti nimic constructiv de zis mai ganditi-va.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Buna am 16 posturi deja.Astept exp daca se poate.Ms pentru intelegere.Respect progamer.

Salut ... am 23 de posturi ... astept xp-ul
Multumesc.
Multumesc.