Forum rules [EN] Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted. Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO] Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse. Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Gabi te-as ruga si eu daca poti sa imi faci si mie o poza(pt semnatura) ca a lui name(numele:RazvanD37 iar fondu cu ce vrei tu ca sa ma uimesti+la fond sa fie si server owner<in caz ca o sa-i impresionez pe name si cbla sa am si eu o semnatura>). Multumesc.
Tip : Avatar / Semnatura:as vrea ceva sa scrie genesis si sa aiba un inger picat sau ceva gen moartea care vine spre nume ok... Poza initiala : link catre o poza pentru continut .. nu am Text : Tema :o culoare neagra
Genesis--> tie tiam facut cu un font inzapazit ma gandesc ca iti va place:-? NoOne--> tiam facut cu tema pe care miai dato Sper ca va place lasati-mi parerile voastre .