romanian is so cool
I have no idea what u guyz r saying 

SantA wrote::) romanian is so coolI have no idea what u guyz r saying
If u wanna talk random stuff...go to the Discuti Generale section 

Nu vreau sa supar pe nimeni(Edi,Marius) dar nu vreau sa stau pe sv si sa ma rog de unu si de altu sa intre pe sv`u de zm ca e nevoie de admini...Marius tie iti stiu situatia
stai linistit
>:D< din cate stiu Edi tu esti moderator pe cs ... deci eu zic ca mai bine ramai acolo ca vad ca iti place mai mult si na vad ca mai mult pe ala de 1.6 esti...si asa nu ai mai fi nevoit sa tot schimbi serverele...ba pe zm ba pe 1.6...ce zici? Nu ti`ar fi mai usor asa? Intreb si eu nu dau cu paru bre 
Am vorbit cu cbla despre situatia asta inainte sa imi dea admin pe serverul de cs.... 

L0stPr0ph3t wrote:cbla poti pune in regulament sa se respecte limba pe care o vb toti pe server si anume engleza? Sau romana acum depinde de caz....te rog frumos...

SantA wrote:Hmm u might wana boost the flashlight a little, its pretty useless

.... oh and 1 other thing, the map zm_snowbase2 doesnt work... when i check the game info theres only bots in, no1 can use the map
so u might wana take that map away if u want the serv to keep its players 

cbla wrote:L0stPr0ph3t wrote:cbla poti pune in regulament sa se respecte limba pe care o vb toti pe server si anume engleza? Sau romana acum depinde de caz....te rog frumos...
Nu merge la /rules ?

Daca intra 2-3 shi vb limba lor cine stie ce injuraturi baga shi noi ne uitam ca mutu la pitzurca la ei 
L0stPr0ph3t wrote:Pai sunt de acord cu libera exprimare atata timp cat intelege toata lumea ce se vb pe svDaca intra 2-3 shi vb limba lor cine stie ce injuraturi baga shi noi ne uitam ca mutu la pitzurca la ei