e prea ieftin shi totzi isi iau auto shotgun`u shi atinge`te de ei...fa`l macar 25 de ammo pack`uri daca nu scos... 

e prea ieftin shi totzi isi iau auto shotgun`u shi atinge`te de ei...fa`l macar 25 de ammo pack`uri daca nu scos... 

L0stPr0ph3t wrote:cbla sa intri putin pe serveru` de zm sa vezi ce fain se abuzeaza de unlim clipe prea ieftin shi totzi isi iau auto shotgun`u shi atinge`te de ei...fa`l macar 25 de ammo pack`uri daca nu scos...

3Dw4Rd wrote:Scumpit si madnessul....iar flameul zombie sa fie un fel de add-on la zombieul actual, sau cel pe care il alege. Parerea mea ca trebuie ridicat nr max de antidot si lasat la 2-3 doar cure...azi eram cu StreetKiller pe server si unu a aruncat cu 3 inf bomb si noi eram deja limitati...deja nu mai puteam face nimik...Dak mai am ceva sugetii, mai postez...
.

L0stPr0ph3t wrote:Deci Edi se referea la cand te infecteaza sa poti lua mai multe antidoturi...in limita aia de 20 de secunde in timp ce te transformi in zm...si sa poti sa iei antidotul de 2-3 ori pe runda atunci cand esti zombificat complet....plus ca flame`ul ala ne face probleme suplimentare....mai ales cand e singur un admin pe sv...trebuie sa fie cu ochii in patru ... eu cand vad ca se cam umple serveru` ma pun spec...dar poate restu` de admini vor sa se si joace..si atunci e mai greu sa ii urmaresti pe toti tembelii care dau cu flame,blocheaza,injura etc...

Ai putea sa lasi totul cum era inainte...fiecare ar juca cu cate ammo pack-uri ar face pe o plansa...ca asa daca isi scot din banca ammo pack-uri...toti is ai mai buni 
L0stPr0ph3t wrote:cbla...da` tu iti dai seama ca daca ai scoate banca nu ar mai fi problemele astea!?Ai putea sa lasi totul cum era inainte...fiecare ar juca cu cate ammo pack-uri ar face pe o plansa...ca asa daca isi scot din banca ammo pack-uri...toti is ai mai buni

Daca ar fi sa scoti banca ai putea sa dublezi nr de ammo pack`uri pe care le potzi face pe un zombie
De exemplu 10 ammo pack`uri / zm ucis