Propunere schimbare war3ft server!
Re: Propunere schimbare war3ft server!
(UWC3) Ultimate Warcraft3 este o verisune updatata a modului War3ft.
ok am inteles
P.S nush ce sa zic mai bine lasati pt o saptamana sa vedem cum este.
P.S nush ce sa zic mai bine lasati pt o saptamana sa vedem cum este.

- Floryn
- Gold Member

miam schimbat votu in da imi place ideea il schimati pt 1 saptamana sa vedem cum e daca nu il lasam la loc daca nu intra playerii si nu le plac
vreau sa va ganditi la ce va spun eu...
cand am intrat pe un server de acel gen... ajunsesem la level 10 insa cel de level 50 nu putea fi atins...
trageam in el 2 incarcatoare el fiind cu cutitu... si tot ajungea sa-mi dea lama... este o idee foarte proasta si va ramane server-ul fara jucatori...
P.S. este doar o parere nu trebuie sa spuneti nimic in legatura cu ce am postat yo vreau doar sa analizati situatia.... si inca ceva un server de acel gen mananca mult mai multe resurse decat war3ft
cand am intrat pe un server de acel gen... ajunsesem la level 10 insa cel de level 50 nu putea fi atins...
trageam in el 2 incarcatoare el fiind cu cutitu... si tot ajungea sa-mi dea lama... este o idee foarte proasta si va ramane server-ul fara jucatori...
P.S. este doar o parere nu trebuie sa spuneti nimic in legatura cu ce am postat yo vreau doar sa analizati situatia.... si inca ceva un server de acel gen mananca mult mai multe resurse decat war3ft
Champagne would fall from the heavens. Doors would open. Velvet ropes would part.
- Name
- Fondator Pensionat

boten wrote:vreau sa va ganditi la ce va spun eu...
Boten toti vom incepe cu lvl 0 INCLUSIV CEI DIN STAF! ideea mea: admini sa isi poata da doar ultimele 5-7 lvl free. + ca asta e si ideea, iti creaza dependenta sa cresti cat mai mult si cat mai repede[adica activitate la maxim] + ca de acum vreau sa vad ca va implicati toti cu reclama la comunitate..cu acest update la war3ft si cum speram sa strangem intr-un sfarsit niste fonduri ptr un proc mai bun va fi super ok!! DACA Le-AR PASA PUtin celor din staf ptr strangerea banilor..
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Parerea mea sa il facem cateva zile sa vedem cum e....dar nush avem deja un server cu super-hero UWC este aproape ca Super-Hero .....dar merita incercat B-)
Un vot pentru comunitate !!!:X
Selectati profgamers.ro
Apoi dati click pe VOT!
Va Multumesc!
-->https://dreamserver.ro/blog/dreamserver ... sarbatori/ <--
Selectati profgamers.ro
Apoi dati click pe VOT!
Va Multumesc!
Mia venit o idee acum am putea sa schimbam un alt server de la profgamers si sal facem UWC (unu care nu e populat) si vedem cum merge eu pot sa fac reclama la server daca vreti si il lasam asa vreo 2 sapt si vedem cum o sa fie ...... ce spuneti:-??
Un vot pentru comunitate !!!:X
Selectati profgamers.ro
Apoi dati click pe VOT!
Va Multumesc!
Selectati profgamers.ro
Apoi dati click pe VOT!
Va Multumesc!
- KGDDKG
- Banned

mai intai fear dublu post si 2- am dat da imi place idee am vazuto acum ceva timp dar nu am apucat sa citesc cu atentie

Cei care vor sa sustina serverul nu se vor retrage,doar cei care nu au ambitie si bunavoire vor pleca.Eu sunt pro pentru aceasta idee.Sincer nu am mai jucat niciodata,dar am citit tot ce ati scris in acest topic si pe alte forumuri si pare foarte interesant.Eu o sa fiu pe server mult timp de acum inainte indiferent ca va fi UWC3 sau War3 si nu vreau sa se inteleaga gresit,chiar si fara admin voi continua.Nu spun acest lucru ca sa primesc postul de admin.Prefer sa nu primesc postul de admin pentru ca stiu ca este o responsabilitate,DAR atunki sa existe admini online.Deki eu zik sa punem modul UWC3 si daca o sa fi uniti o sa fie serverul full!UN MARE PRO.REsPecT!

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
-
FaLLpiticu
- Junior

Nu,Categoric nu , nu toti playerii tolereaza UWC3 , parearea mea este sa lasam asa...
ca este bine... deci de la mine NU sa CONTRA
ca este bine... deci de la mine NU sa CONTRA- Name
- Fondator Pensionat

Fear UWC nu e super-hero:))...are cateva caractere lf dar nu este:-j..la superhero ai 5 milioane viata...aici mi se pare ca nu depaseste de 200[sau cv de genu..nam mia jucat de 2 ani acest mod] / nu avem alt svr nepopulat:)) + ca e bine sa tinem 3 svr populate[UWC NORMAL SH] decat 6 si nepopulate:|
Shok are dreptate!
Piticule ai banip pe war3ft..ce comentezi frate?!
REPET: faceti reclama cat mai multa la profgamers.ro VOI IESITI IN AVANTAJ;) nu numai noi sau altii..aveti cu cine juca etc...haideti sa ajutam aceasta comunitate
Shok are dreptate!
Piticule ai banip pe war3ft..ce comentezi frate?!
REPET: faceti reclama cat mai multa la profgamers.ro VOI IESITI IN AVANTAJ;) nu numai noi sau altii..aveti cu cine juca etc...haideti sa ajutam aceasta comunitate

Mie imi place ideea. Adica lvl 50, ai pentru ce juca zic eu, noi abilitati si puteri atrage jucatorul cu toate ca nici nu vreau sa-mi inchipui cum e Human la lvl 50 (mai ales ca nu-mi place cum arata la lvl 10 => camperi, pandaci)
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
Mie sincer imi place aceasta idee...am mai jucat pe sv de UWar3FT si pot sa spun ca merita totul...imi place ideea ca nu sunt rase ci direct skilurile si chiar mi-ar placea mult ca acest sv sa fie realizat

Deci pana la urma o sa fie fara rase sau cu rase ? ...
Si in functie de ce criter alegem skillurile daca nu is rase ?
Si in functie de ce criter alegem skillurile daca nu is rase ?

- Name
- Fondator Pensionat

Fara rase! fratilor exista gogu!! uwc tutorial FFS