okk3nT wrote:banat de mine
Reclamatii Anonymus
Re: Reclamatii Anonymus
Am si mai sus o reclamatie contra jucatorului RaTa si solicit sa-i fie stearsa experienta...motic?Castigarea ei prin metode neortodoxe daca le pot zice astfel.De fiecare data cand intra pe server are hack.O avea ip dinamic...nu stiu cum de reuseste sa intre ca e banat de o gramada de ori...asta cu experienta poate l-ar face sa ne lase serverul in pace.Multumesc!
1. respecta modelul pentru reclamatii altfel este nul
2. fara dovezi nu exista dreptate..cam asa merge lumea asta
2. fara dovezi nu exista dreptate..cam asa merge lumea asta
chrom aici are dreptate Anonymus pt ca eu l am banat de 3 ori pana acum trebuie sters xp-ul de pe acest nick.
- Floryn
- Gold Member

il stiu de pe Furien joaka si acolo cu aim+wall si are IP dinamikAnonymus wrote:Am si mai sus o reclamatie contra jucatorului RaTa si solicit sa-i fie stearsa experienta...motic?Castigarea ei prin metode neortodoxe daca le pot zice astfel.De fiecare data cand intra pe server are hack.O avea ip dinamic...nu stiu cum de reuseste sa intre ca e banat de o gramada de ori...asta cu experienta poate l-ar face sa ne lase serverul in pace.Multumesc!
nick blocat...probabil o sa revina cu altul dar cu XP de la 0
Faceam si un demo....dar nu stiu ce are ca le pot vedea daca du playdemo..da' nu pot sa le gasesc in fisiere 
steam -> steamapps -> common -> half-life -> cstrike
parca asa era, sunt la munca, revin mai tarziu cu un update mai cu exactitate
parca asa era, sunt la munca, revin mai tarziu cu un update mai cu exactitate
- Floryn
- Gold Member

daca ai Steam aici gasesti demo-urile care le faci Steam -> SteamApps -> common -> Half-Life -> cstrikeAnonymus wrote:Faceam si un demo....dar nu stiu ce are ca le pot vedea daca du playdemo..da' nu pot sa le gasesc in fisiere
Nu am Steam...e doar o versiune crackuita cred 
in locul tau mai bine taceam..
prea a luat-o pe aratura
T/C
prea a luat-o pe aratura
T/C