Vorbiti cu adminii
Re: Vorbiti cu adminii
Eu nu am spus ca nu sunt de acord cu conceptul toti suntem tratati la fel... am spus pur si simplu sa nu ma provoci... atat... si stai linistit ca nu esti singurul injurat si spurcat de pe server.. am primit eu mai multe ca tine...
-
GoGu.BoT.fArA.eXp
- Silver Member

Ca sa nu mai fac alt topic scriu aci... Vin cu o propunere sa facem la admini nume rezervat nu doar pe steam id, am vazut cum intra jucatori cu nume de admini si nu cred ca e prea frumos sa intri si sa ai discutii ca ai facut ceva ce nu e adevarat cand tu esti la munca.

Ajutați serverul cu un vot
Intrați pe site-urile de mai jos și votați serverul.
Site: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-g ... 10075.html
Site: http://servere-cs.celife.ro/server.php?id=8244
TIP: căutați Voturi: X (Votează) și apăsați-l!
Fiecare vot contează.
Vă mulțumim!
o problema cu siguranta..... un nume rezervat ar rezolva
Foaie Verde Castravete Ti-am Dat Headshot Prin Perete, Nu E Cod E Doar Bulan Dar Adminul Mi-a Dat BAN
1. Asta ar fi trebuit sa mearga in administratie, nu pe public.
2. Stiu de faza, fix eram pe server (undercover) cand a intrat xyz cu numele lui Sebby, statea spectator si injura. Eu asa am stiut ca toti aveti nume rezervat, dar cativa dintre voi nu au avut, deci v-am facut eu inca atunci.
PS: in viitor problemele de acest gen sa le postati in administratie.
2. Stiu de faza, fix eram pe server (undercover) cand a intrat xyz cu numele lui Sebby, statea spectator si injura. Eu asa am stiut ca toti aveti nume rezervat, dar cativa dintre voi nu au avut, deci v-am facut eu inca atunci.
PS: in viitor problemele de acest gen sa le postati in administratie.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
OK...tnx cbla...
Foaie Verde Castravete Ti-am Dat Headshot Prin Perete, Nu E Cod E Doar Bulan Dar Adminul Mi-a Dat BAN
-
GoGu.BoT.fArA.eXp
- Silver Member

Roger!! si merci de ajutor

Ajutați serverul cu un vot
Intrați pe site-urile de mai jos și votați serverul.
Site: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-g ... 10075.html
Site: http://servere-cs.celife.ro/server.php?id=8244
TIP: căutați Voturi: X (Votează) și apăsați-l!
Fiecare vot contează.
Vă mulțumim!
Buna, sunt LoL<<XXL>> de pe sv, as dori sa aflu cine este owner si as vrea sa nu mai datzi admin la totzi incompetentzi! ms
- DeathKnigh
- Silver Member

XXL - Ovi wrote:Buna, sunt LoL<<XXL>> de pe sv, as dori sa aflu cine este owner si as vrea sa nu mai datzi admin la totzi incompetentzi! ms
explicate ... nu cred ca e nici un admin incompetent pe war3 sau public ... 0.o

DeathKnigh wrote:XXL - Ovi wrote:Buna, sunt LoL<<XXL>> de pe sv, as dori sa aflu cine este owner si as vrea sa nu mai datzi admin la totzi incompetentzi! ms
explicate ... nu cred ca e nici un admin incompetent pe war3 sau public ... 0.o
Daca vezi ca face vre-un admin prostii atunci sa vi cu dovezi si faci reclamatie (adica zici pe fata), daca nu, atunci te mai obosii sa postezi texturi de gen.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
as vrea si eu sa mi se spuna 3 motive contra care au dus la RESPINGEREA cererii mele pentru admin
am avut admin 2 ani de zile aici si am avut grija de acest server si de forum, ca sa ajung acum sa mi se respinga cererea de niste oameni care nu sunt in stare sa isi spuna punctul de vedere ( in afara de acela ca probabil le-am devenit antipatic din simplul motiv ca le-am spus adevarul in fata 
PS: astept pareri si din partea unor admini mai vechi si mai cu experienta totusi
nu doar din partea unor new-entry care probabil si-au facut o parere despre mine doar din acel interviu postat de Gogu si cine stie ce parti a postat din el 
am avut admin 2 ani de zile aici si am avut grija de acest server si de forum, ca sa ajung acum sa mi se respinga cererea de niste oameni care nu sunt in stare sa isi spuna punctul de vedere ( in afara de acela ca probabil le-am devenit antipatic din simplul motiv ca le-am spus adevarul in fata 
PS: astept pareri si din partea unor admini mai vechi si mai cu experienta totusi
nu doar din partea unor new-entry care probabil si-au facut o parere despre mine doar din acel interviu postat de Gogu si cine stie ce parti a postat din el 
vrei motive? poftim motive :
1. ai zis ca ai fost in profgamers 2009-2011, dar in 2010 comunitatea sa destramat si tu atunci nu erai admin...
2. la cele 3 demouri ai raspuns corect doar la unul.
3. nu esti serios si nu ai rabdare pentru lucrurile de baza/simple.
intrebari ?
1. ai zis ca ai fost in profgamers 2009-2011, dar in 2010 comunitatea sa destramat si tu atunci nu erai admin...
2. la cele 3 demouri ai raspuns corect doar la unul.
3. nu esti serios si nu ai rabdare pentru lucrurile de baza/simple.
intrebari ?
1. la faza cu demo-urile tin sa te contrazic .. cel putin 2 din ele erau cum am zis
( unele din ele fiind foarte scurte, si in altul eu pot juca la fel de bine ca cel care era inregistrat deci mie nu mi s-a parut codat 
2. in 2010 s-a luat pauza pt ca se tot certau intre ei ownerii
3. de unde ti-ai dat tu seama cat de serios sunt sau cat de eficient sunt in depistarea codatilor ?
N-am avut plangeri 2 ani de zile cat am avut admin ca sa mi se spuna acum ca nu sunt serios
? Ma faci sa rad .. grow up !
( unele din ele fiind foarte scurte, si in altul eu pot juca la fel de bine ca cel care era inregistrat deci mie nu mi s-a parut codat 
2. in 2010 s-a luat pauza pt ca se tot certau intre ei ownerii
3. de unde ti-ai dat tu seama cat de serios sunt sau cat de eficient sunt in depistarea codatilor ?
N-am avut plangeri 2 ani de zile cat am avut admin ca sa mi se spuna acum ca nu sunt serios
? Ma faci sa rad .. grow up !Re: Vorbiti cu adminii
mi`am dat seama ca nu esti serios dintr-un simplu interviu care tie ti se pare inutil...dar pentru asta e facut....
si nu numai din interviu...si dupa posturile tale...te crezi mai destepti ca restul adminilor....WRONG !
si nu numai din interviu...si dupa posturile tale...te crezi mai destepti ca restul adminilor....WRONG !
nu am zis ca ma cred mai destept, dar sa fim sinceri, am aratat acel interviu mai multor persoane si chiar m-au intrebat cum s-a ajuns la asa ceva si faceau misto de mine cat de calm si frumos i-am raspuns
cum sa intrebi pe un om care joaca de atatia ani daca stie ce e ala wall, aim, ogc si multe alte chestii care inainte nu se faceau si era totul la fel de ok...si tu ar trebui sa o stii ca vad ca esti unul din cei mai vechi.
Nu e vorba de cine e mai destept si mai degraba de cine e rational sau nu.
cum sa intrebi pe un om care joaca de atatia ani daca stie ce e ala wall, aim, ogc si multe alte chestii care inainte nu se faceau si era totul la fel de ok...si tu ar trebui sa o stii ca vad ca esti unul din cei mai vechi. Nu e vorba de cine e mai destept si mai degraba de cine e rational sau nu.
- Name
- Fondator Pensionat

Noi ne selectam adminii si luam decat pe cine vrem si de cine ne place
NU SUNTEM OBLIGATI SA DAM EXPLICATII, ba chiar, am fost baieti buni de ti-am zis
Si te intrebat de OGC si alte cheaturi, cum vezi si la demo ai gresit, deci nu te supara ca te intrebam, omul pana traieste invata.
Mai invata, mai schimbate si te asteptam cu alta aplicatie:)
(minim 14 zile, dupa cum zice regulamentul)
Toate cele bune,
Echipa ProfGamers ROMANIA
Te saluta.
NU SUNTEM OBLIGATI SA DAM EXPLICATII, ba chiar, am fost baieti buni de ti-am zis
Name wrote:RESPINS!
Motiv:
1. nu te-ai descurcat la demouri, ai etichetat jucatorul bun ca codat.
2. vot majoritar contra
-Echipa ProfGamers ROMANIA-
Si te intrebat de OGC si alte cheaturi, cum vezi si la demo ai gresit, deci nu te supara ca te intrebam, omul pana traieste invata.
Mai invata, mai schimbate si te asteptam cu alta aplicatie:)
(minim 14 zile, dupa cum zice regulamentul)
Toate cele bune,
Echipa ProfGamers ROMANIA
Te saluta.
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"