boxe erauF.E.A.R 2 - Project Origin
Re: F.E.A.R 2 - Project Origin
pai daca am zis ca vibram si la propriu si la figurat inseamna ca acolo trebuia sa exista un woofer
boxe erau
boxe erauRe: F.E.A.R 2 - Project Origin
BaLaMo0oK wrote:pai daca am zis ca vibram si la propriu si la figurat inseamna ca acolo trebuia sa exista un wooferboxe erau
pai poti sa vibrezi si mai si cu casti 5.1 dolby.
Ti-ai imaginat vreodata daca florile vorbesc intre ele ?
-Nu, dar daca ar vorbi ce si-ar spune ?
-Vrem un barbat puternic ca soarele si romantic ca roua
cu dalea iti vibreaza doar capatana si timpanu pana crapa
))) mai frumos e cu woofer sa iti vibreze si scaunu ca la jocurile alea din mall cu masini =)))))))
))) mai frumos e cu woofer sa iti vibreze si scaunu ca la jocurile alea din mall cu masini =)))))))Re: F.E.A.R 2 - Project Origin
BaLaMo0oK wrote:cu dalea iti vibreaza doar capatana si timpanu pana crapa))) mai frumos e cu woofer sa iti vibreze si scaunu ca la jocurile alea din mall cu masini =)))))))
Depinde de gusturi. Eu prefer fidelitatea sunetului in locul vibratiilor "mecanice".
Ti-ai imaginat vreodata daca florile vorbesc intre ele ?
Da, dar cand vine vorba de bani trebuie sa faci o alegere .. sistem sau casti .. si mie unul imi place sa ascult si muzica la fel de tare si am ales sistem .. nu de alta da nu vroiam sa raman surd de acum cu asa casti
)
)Re: F.E.A.R 2 - Project Origin
Mdea. A trecut cam o sapt de cand am terminat jocul...
Acuma pot veni si sa va zic parerile dupa terminarea lui. La inceputul acestui rewiev, eram pe pe la jumatatea lui...Jocul merita jucat, chiar te tine in suspans de multe ori...te intalnesti cu momente grele de cateva ori. Per ansamblu, jocul e unul reusit, care te tine cu inima la un ritm ridicat daca il joci noaptea si cu castile pe urechi (ziua nu are acelasi farmec).
Totusi, am si un minus (unu mare, parere personala): frate, la final au dat cu mucii in fasole....Cum s-o lase pe aia gravida?? Din cate am inteles, aia are 15 ani... Si care e culmea?? Ca cica u, player-erule, esti tatal copilului...Deci...am ramas perplex...Pe langa faptul ca omor ca un tampit pe acolo, pe langa faptul ca instiga la violenta, te mai baga si la corupere de minori..Daca celelalte s-au mai putut trece cu vederea...ei bine, pentru mine, faza asta de final a fost de tot rahatul turcesc...
Pacat Ubisoft...Jocul mi-a placut la nebunie, dar finalul....mai bn jucam Mario...Il recomand sa il jucati, dar la final cred ca o sa fiti dezamagiti...Poate se scoate FEAR 3!
Acuma pot veni si sa va zic parerile dupa terminarea lui. La inceputul acestui rewiev, eram pe pe la jumatatea lui...Jocul merita jucat, chiar te tine in suspans de multe ori...te intalnesti cu momente grele de cateva ori. Per ansamblu, jocul e unul reusit, care te tine cu inima la un ritm ridicat daca il joci noaptea si cu castile pe urechi (ziua nu are acelasi farmec).
Totusi, am si un minus (unu mare, parere personala): frate, la final au dat cu mucii in fasole....Cum s-o lase pe aia gravida?? Din cate am inteles, aia are 15 ani... Si care e culmea?? Ca cica u, player-erule, esti tatal copilului...Deci...am ramas perplex...Pe langa faptul ca omor ca un tampit pe acolo, pe langa faptul ca instiga la violenta, te mai baga si la corupere de minori..Daca celelalte s-au mai putut trece cu vederea...ei bine, pentru mine, faza asta de final a fost de tot rahatul turcesc...
Pacat Ubisoft...Jocul mi-a placut la nebunie, dar finalul....mai bn jucam Mario...Il recomand sa il jucati, dar la final cred ca o sa fiti dezamagiti...Poate se scoate FEAR 3!

2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
- Cl3r1C
- Valued Member

Pai lasa de inteles ca va urma un F.E.A.R. 3 Project Hades parca se numeste nu? Faza e ca nu e sigur ca asa se va numi jocul,s-a auzit doar ca cei de la Monolith si Warner Bros. lucreaza la un proiect numit Project Hades si atat! Dar treaba ca o lasi in joc pe Alma insarcinata ... se cam leaga de toata povestea ce va urma in F.E.A.R. 3 ... deci Edi nu e corupere de minori
Abia astept sa fie lansat jocul...cica se preconizeaza prin Noiembrie-Decembrie 2010 lansarea oficiala 
Abia astept sa fie lansat jocul...cica se preconizeaza prin Noiembrie-Decembrie 2010 lansarea oficiala 
... FEAR 3 se preconizeaza a fi lansat pe la sf acestui an...deci...avem de asteptat.
Pe bune, puteau sa gaseasca un alt final...ceva gen ca s'a defectat sfera aia...ori operatiunea nu a reusit...sau ceva asemanator cu FEAR 1. Ma rog...astept 3-ul.
Pe bune, puteau sa gaseasca un alt final...ceva gen ca s'a defectat sfera aia...ori operatiunea nu a reusit...sau ceva asemanator cu FEAR 1. Ma rog...astept 3-ul.
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!