Unban Mr.Nobody
Re: Unban Mr.Nobody
App nobody eu te suspectez ca u esti domnul Pro Master
Uitati de unde mi-am dat seama, Pro Master a zis un lucru in cererea lui de unban:
"eu nu sunt vinovat ca adminii il cred pe fiecare al 2 de codat( care joaca bine), invatati-va sa jucat!"
Daca va uitati cu atentie nobody a zis exact acelas lucru,eu unu cred ca e aceasi persoana
Uitati de unde mi-am dat seama, Pro Master a zis un lucru in cererea lui de unban:
"eu nu sunt vinovat ca adminii il cred pe fiecare al 2 de codat( care joaca bine), invatati-va sa jucat!"
Daca va uitati cu atentie nobody a zis exact acelas lucru,eu unu cred ca e aceasi persoana
daca nu ma insel ala e aim

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
am luat de la topicul MvM Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/Cereri-Unban---Unban-requests/Unban---/index.html
MvM wrote:Alte mentiuni: eu nu sunt vinovat ca adminii il cred pe fiecare al 2 de codat( care joaca bine), invatati-va sa jucati
Ok nu esti Pro Master dar ai jucat cu aim lucru ff grav
Asa fara motiv:Nu cumva mr.nobody este si pro mster si MvM ca vad ca la amandoi e aceasi acuza.Voi ce ziceeti?

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

DEmoul e cu aim
va rog inca un owner sa confirme/afirme si putem inchide dupa ,
Multumesc
va rog inca un owner sa confirme/afirme si putem inchide dupa ,
Multumesc
hahahha ce imi ris
pot sa intreb dc sv se numeste profgamers daca pe sv nimeni nu este PRO ?)))) (numai Santa joaca bine )
daca eu stiu ca in acel moment cind a fost scris demonul eu nimic nu aveam, voi credeti daca omul joaca mai bine de cit voi are cod, poate voua mai intii trebue sa invatati sa jucati pe simple mod dar pe urma la war3!
cind o sa cititi ce am scris voi 80% o sa mi dati ban, dar daca o sa prinesc ban o sa postez ceva interesant in Discutii si mie o sa fie interesant ce logica aveti!
pot sa intreb dc sv se numeste profgamers daca pe sv nimeni nu este PRO ?)))) (numai Santa joaca bine )
daca eu stiu ca in acel moment cind a fost scris demonul eu nimic nu aveam, voi credeti daca omul joaca mai bine de cit voi are cod, poate voua mai intii trebue sa invatati sa jucati pe simple mod dar pe urma la war3!
cind o sa cititi ce am scris voi 80% o sa mi dati ban, dar daca o sa prinesc ban o sa postez ceva interesant in Discutii si mie o sa fie interesant ce logica aveti!
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Domnu nobody in primul rand admini acestui server spun eu sunt 100% capabili sa deosebeasca unul codat de unul curat!
Imi pare nespus de rau ca co ownerul serverului nu mai e in acest moment sa iti dea o lectie de viata ...dar te asigur ca daca vei primi ban nu va fi pe nedrept deoarece comunitatea noastra nu e interesata sa piarda jucatori , ci din contra!
Insa daca intradevar esti curat(nu cred asa ceva ) o sa ne cerem scuze si vei putea juca in contiunare...decomandata eu stiu ca nu ai ban (ti.am dat unban eu pana la ultimul cuvant) deci poti sa te bucuri pana cand se va lua o decizie finala
Imi pare nespus de rau ca co ownerul serverului nu mai e in acest moment sa iti dea o lectie de viata ...dar te asigur ca daca vei primi ban nu va fi pe nedrept deoarece comunitatea noastra nu e interesata sa piarda jucatori , ci din contra!
Insa daca intradevar esti curat(nu cred asa ceva ) o sa ne cerem scuze si vei putea juca in contiunare...decomandata eu stiu ca nu ai ban (ti.am dat unban eu pana la ultimul cuvant) deci poti sa te bucuri pana cand se va lua o decizie finala
Mr.Nobody, ne cerem scuze pentru cele intamplate, unii admini inca nu au vazut prea multe ca sa aiba experienta. M-am uitat pe demo, nu ai nimic decat poate putin bulan
... Daca inca nu a fost scos banul, scotetil. Inca o data ne cerem scuze.
Topic inchis.
... Daca inca nu a fost scos banul, scotetil. Inca o data ne cerem scuze.Topic inchis.