Hai Serios
Hai Serios
Ai recalamatii pe facebook la pagina oficiala ca dai banuri fara motiv sa postezi ip-urile cu demo...
-
MoNsTeR_11
- Junior Plus

Re: Hai Serios
Paste fericit Dev, nici nu stiam.O sa ma uit,cine vrea sa zica ceva sa mi-o zica in fata sau aici pe forum.Jucatoriilor le e ciuda pe mine deoarece am laut admin si ei nu au putut face asta.Multumesc pt sesizare!
-
MoNsTeR_11
- Junior Plus

Demo am la toate
adu-mii pe cei care au comentat sa le dau peste nas.
-
MoNsTeR_11
- Junior Plus

Scuze nu stiu unde sa caut
da-mi un mesaj pe mess (ionutrealboy) ca sa ma lamuresti chair sunt curios am aflat ceva de la jucatorii de pe server si cica nu eu l-am dat ci alt admin ,oricum da-mi un mesaj.
Mie nu-mi mai merge y.m ca vorbeam cu tine putin in privat , nu-mi place sa aud vorbe pana la urma nu-i vina ta , este a mea fiindca mi-am pus increderea in tine si ti-am m-ai dat o sansa sa-mi arati contrariul dar observ ca te-ai culcat pe o ureche , daca se mai face vreo reclamatie impotriva ta si nu faci demo la jucatorii pe care ii banezi iei remove , asta e ultima sansa pe care o mai ai , si numai fa triplu post , O zi buna , si imi cer scuze pentru el .
-
MoNsTeR_11
- Junior Plus

Jucatorul KeNT a facut reclamatia am vorbit cu el si-a cerut mii de scuze pt ca frati-su a jucat cu cod si ADE l-a banat nu eu. Dupa cum zice KeNT nu eu sunt de vina nu am facut nimic Ade la banat nu eu.A fost o greseala.
Frate ati facut o treaba nemaipomenita cu implementarea acelui plugin . Felicitari !! DEV si GABY
Respect Maxim
Metastaza
P.S Iar in legatua cu Acest "Hai Serios " VA MULTUMESC ! nu merita admin , nu ajuta nici un admin care era pe sv , el stia numai sa se joace si mai si aducea amenintari altor admini ca ai lasa fara admin . noi avem nevoie de admini capabili pe sv dar sa stiti ca ne ajuta enorm de mult acel plugin pentru reclama si vorbe murdare .
Respect Maxim
Metastaza
P.S Iar in legatua cu Acest "Hai Serios " VA MULTUMESC ! nu merita admin , nu ajuta nici un admin care era pe sv , el stia numai sa se joace si mai si aducea amenintari altor admini ca ai lasa fara admin . noi avem nevoie de admini capabili pe sv dar sa stiti ca ne ajuta enorm de mult acel plugin pentru reclama si vorbe murdare .
Frate Hai serios de ce nu iti asumi unele responsabilitati ?
Daca esti admin trebuie sa iti asumi , nu sa arunci vina pe un alt admin care poate nu are nici-o vina .
Ade daca a dat ban a dat ca acel player Kent avea cod . Dupa cum spui tu "ca a intrat frate`su si a jucat cu cod " Sa-I fie de bine si asa ca multi au ip-ul dynamic si nu ai poti prinde mereu ...
Daca esti admin trebuie sa iti asumi , nu sa arunci vina pe un alt admin care poate nu are nici-o vina .
Ade daca a dat ban a dat ca acel player Kent avea cod . Dupa cum spui tu "ca a intrat frate`su si a jucat cu cod " Sa-I fie de bine si asa ca multi au ip-ul dynamic si nu ai poti prinde mereu ...