Nume Minecraft: Danyi27
Varsta : 11
Timp jucat pe server: Cam 3 zile intregi jucate
Timp de cand joc minecraft: cam 1 an
Ce am facut sa merit helper: Am ajutat playeri si am incercat sa fiu de folos si bun.
Ce m-a facut sa aplic pentru helper: M-am gandit ca putin ajutor nu strica si unii sunt incepatori si ar trebui ajutati.
Ce imbunatatiri as aduce: Eu as obliga ( in sensu de ai ii face ) playerii sa nu mai injure si i-as ajuta cu iteme, sfaturi si hiar as face mici evente.
De ce am nevoie neaaparat de Helper: Am nevoie de helper pentru ca daca nuai grad pe server nu prea esti bagat in seama si nimeni nu m-ar asculta la sfaturi.
Ai citit regulamentul serverului?: eu cred ca l-am retinut si nu este de loc dificil sa il indeplinesti.
(Va rog sa imi scuzati varsta mica dar poate te gandesti alex astept un raspuns)
Cerere Helper - Danyi27
Moderator: trolley
Cerere Helper - Danyi27
Last edited by Danyi27 on Thu Sep 12, 2013 8:02 pm, edited 1 time in total.
-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
Re: Cerere Helper - Danyi27
exista un model de urmat pentru toti!
Norocul til faci cu mana ta, nu te astepta sa il gasesti !
-
trolley
- Valued Member

Acceptat . Lasa-mi idul tau de mess pe PM (privat) sa iti fac un interviu.

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
-
trolley
- Valued Member

1. DaBoss17 ia si citeste regulile.. daca ti-e ciuda ca nu te-am acceptat pe tine si vrem sa-i dam o sansa lui nu tre sa te bagi peste cererea lui. Si ca sa va reamintesc.. EVENT nu inseamna ca arunci iteme la spawn, ala e DropEvent si va avea loc in cazuri speciale.. n-o sa stea nimeni sa arunce iteme aiurea.
2. Helperii si moderatorii nu au acces la gamemode sau la iteme. Toti suntem egali, pe survival.. eventual eu le las helperilor niste bani si niste cuburi de emerald in caz de se intampla ceva si e nevoie pentru a le da playerilor noi bani pentru plot pe creative.. sau protectie.
--Concluzia.. DaBoss.. daca intradevar vrei helper nu tre sa te comporti asa.. ba din contra tre sa demonstrezi ca meriti helper si ca ajuti intradevar playerii pe server.. Dany e pe locul 2 in top10 playtime adica El are cel mai mult timp jucat pe server dupa NemeSyS. Toti suntem egali pe server.. si avem niste REGULI unde scrie ca intre membrii comunitatii ar trebui sa fie ceva ce se numeste Respect. Just Sayin`
Daca are cineva nevoie de o informatie legata de staff sau CARE NU SE GASESTE LA /WARP INFO ma puteti contacta oricand.
2. Helperii si moderatorii nu au acces la gamemode sau la iteme. Toti suntem egali, pe survival.. eventual eu le las helperilor niste bani si niste cuburi de emerald in caz de se intampla ceva si e nevoie pentru a le da playerilor noi bani pentru plot pe creative.. sau protectie.
--Concluzia.. DaBoss.. daca intradevar vrei helper nu tre sa te comporti asa.. ba din contra tre sa demonstrezi ca meriti helper si ca ajuti intradevar playerii pe server.. Dany e pe locul 2 in top10 playtime adica El are cel mai mult timp jucat pe server dupa NemeSyS. Toti suntem egali pe server.. si avem niste REGULI unde scrie ca intre membrii comunitatii ar trebui sa fie ceva ce se numeste Respect. Just Sayin`
Daca are cineva nevoie de o informatie legata de staff sau CARE NU SE GASESTE LA /WARP INFO ma puteti contacta oricand.
Last edited by Alex on Sun Sep 15, 2013 11:59 am, edited 1 time in total.
Reason: posturile lui DaBoss17 au fost sterse si respectivul a fost banat o zi.
Reason: posturile lui DaBoss17 au fost sterse si respectivul a fost banat o zi.

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
Trolley sau alex daca mai va uitati pe topicul meu ati zis ca sunt acceptat dar din pacate pentru mine cred ca Stefan ai zis asa sa ma simt eu bine Acceptat
si am sperat 2 saptamani ca o sa iau helper 
-
trolley
- Valued Member

Ti-am zis ca te-am acceptat si, ti-am mai dat un "Test".. perioada de proba.. unde te-am acceptat sa vedem ce faci dupa ce te vezi acceptat.. dupa raportul unui player.. am inteles ca te lauzi cu mine pe server sau ceva de genu
anyway.. am acceptat deja pe cativa.. si acum tragem linie..

nu ca ma laud... am zis ca tu o sa iei decizile aasta ti se pare laudarosenie ? am zis doar ca tu esti seful nu ca ma laud... acum cum crezi oricum eu nu prea mai am ce face pe server... dar nu as vrea sa ma las pentru ca am cunoscut oameni de treaba si de accea am vrut helper ca sa mai stau o perioada pe server... deja am terminat mai totul mai stau decat pe skyblock
joc sa ajut plaieri in general dar fara helper toti ma trateaza... am vrut un pik de respect si de aia am zis HELPER nu PLAYER oricum nu prea imi pasa
si apropo serverul de 1.6.4 e deschis ?
-
trolley
- Valued Member

"acum cum crezi oricum eu nu prea mai am ce face pe server." Cum asa? Ai terminat jocul?
"si de accea am vrut helper ca sa mai stau o perioada pe server" de aici rezulta ca noi suntem dispusi sa-ti dam helper sa nu te pierdem cumva
cam asa ai formulat.
"si de aia am zis HELPER nu PLAYER oricum nu prea imi pasa" pai cum? deja nu-ti mai pasa?
"si apropo serverul de 1.6.4 e deschis ?" nu s-a interesat nimeni de serverul de 1.6 l-am inchis pt a salva resurse..
Presupun ca vroiai sa intrii pe el deoarece pe asta nu prea iti mai place?
"si de accea am vrut helper ca sa mai stau o perioada pe server" de aici rezulta ca noi suntem dispusi sa-ti dam helper sa nu te pierdem cumva
"si de aia am zis HELPER nu PLAYER oricum nu prea imi pasa" pai cum? deja nu-ti mai pasa?
"si apropo serverul de 1.6.4 e deschis ?" nu s-a interesat nimeni de serverul de 1.6 l-am inchis pt a salva resurse..
Presupun ca vroiai sa intrii pe el deoarece pe asta nu prea iti mai place?