Deci domnul trolley abia a primit moderator ca deja abuzeaza de el nu pot avea o discutie privata cu cineva ca el se baga pe langa asta are o atitdine de care chiar sincer nu cred ca sv-ul acesta are nevoie dovezi cu abuz:
Prima pentru ban total aiurea:
https://imageshack.com/a/img802//sdtc.png
Deci a luat ban o zi a expirat si a intrat pe sv dupa care intra trolley si ii da dinou ban
A doua cu teleport aiurea pe care nu l-am cerut si nici nu avea motiv bine intemeiat:https://imageshack.com/a/img22//ozym.png
Deci aici explic eu:
Eu am venit frumos la dante sa ii mai dau o idee ceva cu casa dupa care imi da prima data teleport nu am facut nimic si ii dau tp la dante
A doua oare imi dau /sethome ca in caz ca abuzeaza sa pot venii inapoi
Si a treia oare dupa ce am scos /sethome de la el sau Wildneress nu stiu exact iar imi da tp
Se poate verifica ca Dante23 a acceptat tp-ul deci de cand el decide si pentru altii asta nu o mai stiu
Cer masuri drastice chiar si remove daca se poate sau down inapoi la helper si nimic mai mult deoarece asa nu are cu foarte multe chestii cu ce sa mai abuzeze
[NEFONDAT] Reclamatie Trolley 3
-
trolley
- Valued Member

Re: Reclamatie Trolley
In primul rand, zi-me si tu cine esti? xxSilverXx? Piscu? andrey99? .
2. Invata sa uploadezi niste poze cum trebuie ca nu merg linkurile.
3. M-am bagat in discutia ta deoarece, i-ai zis lui Susperio sau nu stiu cui ca "ba gata, ca vede tot ce-am scris asta", si ti-am zis ca si-asa se vede in loguri.
4. I-am dat ban din nou pentru ca trebuia sa-i dau din start pe 1an (adica permanent).
5. Si dante mi-a zis ca s-a saturat sa topai aiurea pe teren, si e proprietatea mea, degeaba imi faceai tu in ciuda ca nu pot sa te dau de-acolo.. si zi-mi mai exact ce ti-a trebuit /sethome la mine ? Explica te rog... nu am abuzat, am facut ce trebuie sa scap de tine, daca vrei am confirmarea lui Dante ca nu te suporta acolo.
6. Masuri drastice
e clar ca esti si tu rupt din PanicZone27 si nu esti si tu decat un de ala care "daca cade in groapa sa traga rapid si pe altu, nu cumva sa accepte adevaru". Pe scurt, esti, ca si PanicZone care sta si face reclamatii cu tona. Nu merita sa-mi mai bat capul cu tine.
2. Invata sa uploadezi niste poze cum trebuie ca nu merg linkurile.
3. M-am bagat in discutia ta deoarece, i-ai zis lui Susperio sau nu stiu cui ca "ba gata, ca vede tot ce-am scris asta", si ti-am zis ca si-asa se vede in loguri.
4. I-am dat ban din nou pentru ca trebuia sa-i dau din start pe 1an (adica permanent).
5. Si dante mi-a zis ca s-a saturat sa topai aiurea pe teren, si e proprietatea mea, degeaba imi faceai tu in ciuda ca nu pot sa te dau de-acolo.. si zi-mi mai exact ce ti-a trebuit /sethome la mine ? Explica te rog... nu am abuzat, am facut ce trebuie sa scap de tine, daca vrei am confirmarea lui Dante ca nu te suporta acolo.
6. Masuri drastice

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
Ce motive gasesti... "Nu te suporta"... Fii si tu mai original. Tiam zis, daca int tot sv se strang minim 10 care nici sati mai auda numele deci nu aduce in vorba asta.
Unu la mana Sunt xXSilverXx
Doi nu cred ca ti greu sa dai un copypaste cum faci si la referate
Trei daca nu ma vroia nu dadea accept la tp
Patru Nu cred ca ai voie cu tp daca imi areti din regulament o asemenea regula da ai actionat corect daca nu se fi sanctionat
Cinci eu zic ca termenul ii hater(urator cam asa s-ar traduce direct) si credema nu sunt
Sase nu cred ca administratorii ar fi de acord cu atitudinea ta de Fondator(nici ei nu se comporta asa cu playerii dar tu da) si din cauza ta nu mai suntem si noi cum eram 15-16 pe sv ca acum suntem abia 7-8
Sapte normal ca daca ai zis acum tu rapid via mess ii spui lui dante sa zica ce ai vrut tu si gata daca nu ma vroia nu imi dadea accept tp cum am spus mai sus
Opt din cauza banurilor tale in exces duce sv-ul in jos dupa parerea mea
Doi nu cred ca ti greu sa dai un copypaste cum faci si la referate
Trei daca nu ma vroia nu dadea accept la tp
Patru Nu cred ca ai voie cu tp daca imi areti din regulament o asemenea regula da ai actionat corect daca nu se fi sanctionat
Cinci eu zic ca termenul ii hater(urator cam asa s-ar traduce direct) si credema nu sunt
Sase nu cred ca administratorii ar fi de acord cu atitudinea ta de Fondator(nici ei nu se comporta asa cu playerii dar tu da) si din cauza ta nu mai suntem si noi cum eram 15-16 pe sv ca acum suntem abia 7-8
Sapte normal ca daca ai zis acum tu rapid via mess ii spui lui dante sa zica ce ai vrut tu si gata daca nu ma vroia nu imi dadea accept tp cum am spus mai sus
Opt din cauza banurilor tale in exces duce sv-ul in jos dupa parerea mea
-
trolley
- Valued Member

Banul ala la rand (Care zici tu ca-i abuz) i l-am dat cuiva care a cerut owner si gamemode si m-a injurat ca i-am zis sa nu mai viseze. N-ai tu treaba cu el... deci cu ce te-a deranjat?

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
Care sa linguseasca... Vorbeste trolley care ii linge in c*r pe toti sa fie cu el.. Din cauza ta, cum a zis si silver, sv se duce in jos.
Nu sunt singurul care zice asta unii de care ai zis joaca pe sv-ul aceta de dinainte sa stii tu de el
Doi eu nu cred ca s-a plans vreodata un player de mine
Eu nu ma lingusesc pe langa nimeni nu imi sta in fire ar insemna sa ma urasc eu pe mine...
Da nu stiu sa imi tin gura daca cineva greseste ii zic pana isi da seama pana ce cel care a gresit va fi tras la raspundere
A si apropo te rog frumos COPILE(cum mi-ai spus tu mie) acorda respect daca vrei sa fi respectat
Si m-a deranjat foarte mult tp-ul acela de aseara ala m-a deranjat foarte mult
Si da daca te-a injurat poate mai stii ai si meritato ca eu nu cred ca sunt persoane care injura asa degeaba ca nu au ce face te-ai gandit la asta?
Doi eu nu cred ca s-a plans vreodata un player de mine
Eu nu ma lingusesc pe langa nimeni nu imi sta in fire ar insemna sa ma urasc eu pe mine...
Da nu stiu sa imi tin gura daca cineva greseste ii zic pana isi da seama pana ce cel care a gresit va fi tras la raspundere
A si apropo te rog frumos COPILE(cum mi-ai spus tu mie) acorda respect daca vrei sa fi respectat
Si m-a deranjat foarte mult tp-ul acela de aseara ala m-a deranjat foarte mult
Si da daca te-a injurat poate mai stii ai si meritato ca eu nu cred ca sunt persoane care injura asa degeaba ca nu au ce face te-ai gandit la asta?
Opa opa, ce certuri aiurea.
Trolley, fi mai diplomat (1. la injurii nu sari cu ban, ci mute cate o saptamana, 2. vorbeste mai diplomat pe forum, in loc sa te iei la certuri inutile).
Serverul nu se duce in jos, de la 0 jucatori cat erau acum doua saptamani sunt 10, iar repde ati venit voi sa va bagati in seama si sa incepeti cu certuri si prostii. Daca asa nu va convine serverul asta, cautati-va altul, sunt mii si mii de server de minecraft pe planeta, dar pana intrati pe serverul asta, adica in curtea comunitatii, ar fi bine sa cititi odata regulamentul si sa-l respectati, sau suportati consecintele. Cum a zis si trolley, n-avem nevoie de jucatori ca aia enumerati sa faca probleme, si nici nu ne intereseaza sa avem asa jucatori.
Deci reclamatia depusa:
1. nu s-a prezentat nici o dovada (linkul de la poza nu merge, si autorul in loc sa corecteze se baga la certuri),
2. toti cei ce n-au respectat regulamentul forumului (*) toti cei ce au postat fara sens comentarii aiurea au doua warning-uri.
* la reclamatie posteaza autorul/staff-ul/si cei direct implicati)
Topic closed.
Trolley, fi mai diplomat (1. la injurii nu sari cu ban, ci mute cate o saptamana, 2. vorbeste mai diplomat pe forum, in loc sa te iei la certuri inutile).
incorect, din cauza unor xyz care "da, sa trecem pe towny" si cand era aproape gata serverul, mai erau cateva finisari de facut, in loc sa ne ajute cu ceva au disparut ca magarul in ceata. De asta a stat tot serverul o luna si jumatate inchis, iar noi restul fix am avut probleme in viata personala, deci le multumim ca ne-au lasat balta. Deci nu mai veni aici cu inventii ca din cauza lui trolley sau nustiu ce e gol serverul. Tu ce ai facut? ai adus vre-un jucator? nici daca ii dau acum owner nu o sa misti un deget sa faci ceva (te cunoastem), lasa vrajelile "din cauza" si chestii.andrei1 wrote: Sase nu cred ca administratorii ar fi de acord cu atitudinea ta de Fondator(nici ei nu se comporta asa cu playerii dar tu da) si din cauza ta nu mai suntem si noi cum eram 15-16 pe sv ca acum suntem abia 7-8
Serverul nu se duce in jos, de la 0 jucatori cat erau acum doua saptamani sunt 10, iar repde ati venit voi sa va bagati in seama si sa incepeti cu certuri si prostii. Daca asa nu va convine serverul asta, cautati-va altul, sunt mii si mii de server de minecraft pe planeta, dar pana intrati pe serverul asta, adica in curtea comunitatii, ar fi bine sa cititi odata regulamentul si sa-l respectati, sau suportati consecintele. Cum a zis si trolley, n-avem nevoie de jucatori ca aia enumerati sa faca probleme, si nici nu ne intereseaza sa avem asa jucatori.
Serios?? Tu ai amnesie, ai uitat cand ai avut un amarat de grad la noi? cum furai jucatorii si cum ai devastat 25% din harta sa faci nustiu ce casa? Si pe urma cand te-am intrebat cum sta treaba cu asta ce ai zis? "nu ma intereseaza, oricum nu mai intru pe server" - deci fix tu vorbesti cand pe vremea ta din 20 de jucatori jos la 5... valabil si tie ce e subliniat mai sus.andrei32 wrote:Care sa linguseasca... Vorbeste trolley care ii linge in c*r pe toti sa fie cu el.. Din cauza ta, cum a zis si silver, sv se duce in jos.
Serios??? Ai memoria foarte foarte scurta.andrei1 wrote:Doi eu nu cred ca s-a plans vreodata un player de mine
Deci reclamatia depusa:
1. nu s-a prezentat nici o dovada (linkul de la poza nu merge, si autorul in loc sa corecteze se baga la certuri),
2. toti cei ce n-au respectat regulamentul forumului (*) toti cei ce au postat fara sens comentarii aiurea au doua warning-uri.
* la reclamatie posteaza autorul/staff-ul/si cei direct implicati)
Topic closed.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge