Piston lipicios
Piston lipicios
Asi dori daca se poate sa se adauge la shop si piston lipicios sau slimeball.
Re: Piston lipicios
eu consider ca trebuie terminat tot shopul,dar va trebui sa asteptam pina va avea Alex timp
- YoshiFan13
- Junior Member

Si sa putem da lucruri de la mobi, dar la un pret mic
Cel mai probabil shopul va ramane asa cum se afla acum si se va face unul complet in 1.4 (Care va aparea undeva la sfarsitul acestei luni sau in prima saptamana din luna urmatoare).
Legat de trecerea la 1.4.
DA se va schimba harta.
De asemenea cred ca va veti muta casele si chesturile (inafara de subsoluri) cu o cerere pe forum. Va vom anunta noi cand va fi timpul. Oricum cred ca va trebui sa asteptam uptadeul de la bukkit pentru 1.4.
Legat de trecerea la 1.4.
DA se va schimba harta.
De asemenea cred ca va veti muta casele si chesturile (inafara de subsoluri) cu o cerere pe forum. Va vom anunta noi cand va fi timpul. Oricum cred ca va trebui sa asteptam uptadeul de la bukkit pentru 1.4.
Fraternitatem Numquam Periculare
-
trolley
- Valued Member

Totusi deenz, vom mai apuca mapa de 1.3? sau se va face copy la "ce este acum" si apoi paste la o harta de 1.4 generata? Cu shopul nu e o problema
. The real Problem e: Se vor salva terenurile de pe mapa asta?
. The real Problem e: Se vor salva terenurile de pe mapa asta?
“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
La intrebarea asta nu pot si nu stiu eu sa raspund, trebuie sa raspunda alex sau cbla, imi pare rau.
Fraternitatem Numquam Periculare
Iarasi se schimba proful? Abea ca are 2 luni.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Proful nici nu este dat spre folosinta.. in schimb freebuild din cate stiu eu se da wipe lunar bineinteles salvanduse itemele(asa era vorba cand eram eu admin), acum nu stiu ce mai este.
Ma refeream sa fie doar 1 slimeball nu 32 ssd 1 si ieftin nu 32 si scump
-
trolley
- Valued Member

SeziX it's the same. ori 1=100 ori 32=3200 ..

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
-
Cristy576
- Junior Member

Acum ca dai 100$ pe un slimeball sau ca dai 3200$ pe 32 e aceiasi chestiune, si nu cred ca este player care joaca mai bine de o saptamana sa nu aiba cel putin 10.000$...
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Cristy576 wrote:Acum ca dai 100$ pe un slimeball sau ca dai 3200$ pe 32 e aceiasi chestiune, si nu cred ca este player care joaca mai bine de o saptamana sa nu aiba cel putin 10.000$...
din joburi nu faci 1.000 pe saptamana, decat daca stai vreo 7-8 pe zi.poate decat daca vinzi iteme la shop faci bani(diamant emerald si altele)
-
Cristy576
- Junior Member

Eu ma refeream din vandut iteme... eu cand ma uit la statistici din helper si vad clasamentele , 90% din playeri care joaca au mai mult 10.000$, asa daca stai numai cu job-ul, ajungem ca romania , anume , sarac lipit pamantului