Sall Andreiofdark profita de bugurile sv-ului a venit la mn acasa ,,pt a imi vedea casa" iar el stia ca eu am oras de sateni si a inceput sa sparga geamul si sa dea negot cu ei pt a face bani bine inteles eu am protectie dar fiind un bug el facea bani pe seama mea.
A mai si zis sa ii multumesc pt ca nu a omorat pe nimeni.
Reclamatie Andreyofdark
Re: Reclamatie Andreyofdark
Cand faci un raport, daca nu aduci dovezi solide noi chair nu te putem ajuta...
E foarte usor sa faci o poza in joc... doar apesi F2 si se face poza care se salveaza
.minecraft/screenshots.
Le poti uploada aici: www.imgur.com
E foarte usor sa faci o poza in joc... doar apesi F2 si se face poza care se salveaza
.minecraft/screenshots.
Le poti uploada aici: www.imgur.com
Fraternitatem Numquam Periculare
- StreetKiller
- Valued Member

Aveti un plugin frumos numit hawkeye de ce nu il puneti la treaba ?
Cu el puteti verifica daca intradevar sa spart glassul la el..
Ce ar fi trebuit sa specifice is coordonatele cladirii
Cu el puteti verifica daca intradevar sa spart glassul la el..
Ce ar fi trebuit sa specifice is coordonatele cladirii
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
El se refera asa:
Era o casa din asta de npc cu geamuri. Gr3en avea protectie pusa insa andrei spargea sticla si dadea repede click dreapta pe villiger inainte sa o puna pluginul de protecite inapoi, deci nu cred ca ar aparea in hawkeye pentru ca el teoretic nu a distrus sticla...
Si oricum, eu nu am acces
Era o casa din asta de npc cu geamuri. Gr3en avea protectie pusa insa andrei spargea sticla si dadea repede click dreapta pe villiger inainte sa o puna pluginul de protecite inapoi, deci nu cred ca ar aparea in hawkeye pentru ca el teoretic nu a distrus sticla...
Si oricum, eu nu am acces

Fraternitatem Numquam Periculare
Nu este furt ca face trade cu niste vilageri. Are voie, fix deasta exista vilageri.
-
trolley
- Valued Member

Da, dar poate un villager are un trade gen 10 dirt pe un emerald, si ala i-l "consuma" 

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
omg...adminii din ziua de azi..