Ziua buna,
Am si eu o intrebare pentru Name.
Exista posibilitatea ca VIP-ul sa "detina" o comanda in portofoliu de vip_voteban?
Cam asa vad eu regulile :
1. Se identifica codatul.
2. Se face demo postat pe forum
3. Se da la vot "vip_voteban nick" avand ca rezultat un ban temporar de 120 de minute. In acest fel existand posibilitatea unui admin sa verifice demo-ul si sa decida.
4. In cazul in care ban-ul a fost dat fara motiv sau 2 admini care au vizionat demo-ul, decid ca player-ul in cauza este curat...VIP-ul trebuie sa-si ceara scuze public pentru greseala si in cazul unei noi greseli sa-i fie blocata definitiv optiunea de voteban.
Fac aceasta propunere pentru perioadele in care pe server sau pe forum nu exista cu orele admini.
Pana acum singura posibilitate a unui VIP (atunci cand exista codat pe server si nu poate contacta un admin) ...era sa schimbe harta pe 35hp_2 ..fiind singura harta pe care un codat cu aim si wall nu putea face nimic. (daca avea si speed...atunci nici 35hp_3 nu era o solutie).
Cu stima,
Batranul
Propunere comanda vip_voteban
Propunere comanda vip_voteban
Batranul
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Propunere comanda vip_voteban
Imi pare rau, numai fac parte din stafful war3ft.
Stima
Sper sa reusesti in incercarea ta
ca o opinie, sa se dea decat la VIP/MVP cu vechime de 2-3 luni
PS. te-ai gandit la o cerere de admin.. ?
Stima
Sper sa reusesti in incercarea ta
ca o opinie, sa se dea decat la VIP/MVP cu vechime de 2-3 luni
PS. te-ai gandit la o cerere de admin.. ?
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Nu vreau sa fiu rau, dar parca renuntasesi ? 

I am what I am .
[c4]
[c4]
batrane, nu ai prins nimic la balta si acum de suparare vrei sa dai ban la lume?
(sry de off)
ON: chiar daca nu fac parte din stafful serverului, nu cred ca e o idee buna deoarece decand ma stiu aici in comunitate, intotdeauna s-a dat admin pe competenta si nu pe bani (nu bat apropouri sau ceva de genul). dar: odata ce ai comanda de ban la indemana, fie ea voteban/ban normal sau fuckoff atunci te numesti ADMIN, si iar revin la ce am spus 2 randuri mai sus.
STIMA.
(sry de off)ON: chiar daca nu fac parte din stafful serverului, nu cred ca e o idee buna deoarece decand ma stiu aici in comunitate, intotdeauna s-a dat admin pe competenta si nu pe bani (nu bat apropouri sau ceva de genul). dar: odata ce ai comanda de ban la indemana, fie ea voteban/ban normal sau fuckoff atunci te numesti ADMIN, si iar revin la ce am spus 2 randuri mai sus.
STIMA.
Timpul nu iarta pe nimeni...