Numele de botez: Alex
Oras: Buzau
Varsta(minim 15 ani): 23
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: http://stats.profgamers.ro/player.php?id=47591 , iar media variaza, dar un minim de 2-3 ore tot il scot si in zile negre

Motivul pentru care credeti ca meritati admin: ca sa nu repet cele din prima mea aplicatie ptr aceasta pozitie,voi face un sumar: jucator cu vechime; serverul inca ma tine captivat, deja exista o comunitate, o intelegere intre jucatorii cu vechime de pe server, poate nu toate sunt la locul lor momentan, dar pe vremuri cu siguranta era, si asta insemna ceva...as dorii sa ajut in aceasta privinta, sa insemne iarasi ceva, o comunitate unde te simti bine venit, unde primesti un gameplay corect, o comunicare adecvata intre playeri si admini si multe altele, dar mai exact, un loc unde sa iti doresti sa revii si a doua zi si a treia zi....asta imi doresc.
Experienta admin(veti fi supus unui interviu): suficienta, dupa atata timp petrecut pe acest server, nu numai ca am invatat cum sa depistez unele coduri/hacks, sau cum sa realizez daca o poza a fost modificata sau nu, iar comenzile necesare pentru acest statut sunt cunoscute intr-o oarecare masura,restul se vor invata pe parcurs, dar cu siguranta voi avea nevoie de o instruire de catre cineva cu mai multa experienta in acest domeniu, inca am multe de invatat, dar sunt dispus si imi doresc asta de prea multa vreme.
STEAM AUTH ID: STEAM_0:0:51426981
Steam authid/Y!M/skype: Steam id: chromgod666
Interval orar online: momentan sa zicem 10am - 11pm (din motiv ca, laptopul e mai mereu deschis, dar cu siguranta voi fi si eu prin zona)
Alte mentiuni: sper sa mi se acorde sansa aceasta unde as putea face un bine serverului si de mentine un gameplay curat unde niciun player nu va trebuii sa stea spec sau sa paraseasca serverul din cauza unui anumit jucator codat....si plus, l-ar scapa pe saracul Ofis de strigaturile mele cand un personaj codat isi facea aparitia