Cerere admin An!m@uX 3

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul DeathRun.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for DeathRun server.
Forum rules

[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!

[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Locked
Drapelu
Junior
Junior

Cerere admin An!m@uX 3

Post by Drapelu »

Nick:An!m@uX
Prenume:Rafael
Varsta(minim 16 ani):12 fac 13 pe 1 februarie
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server:Joc pe acest server de aproximativ 2 luni si jumatate,joc in medie 2-3 ore pe zi ba chiar si 4 si de prima oara cand am intrat pe acest server mi-a placut si am inceput sa intru pe el din ce in ce mai des
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:As vrea ca lumea sa se respecte,si sa nu mai incalce regulamentul atunci cand nu esti niciun admin pe server
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc):Am cred ca suficienta
Steam id/Y!M/skype:rafael_9121
Alte mentiuni:Sper ca de data aceasta ma veti accepta in aceasta comunitate,iar Garnyatar eu am avut 100 de ore nu stiu de ce ai zis ca nu am
tr3fla
Banned
Banned

Re: Cerere admin An!m@uX 3

Post by tr3fla »

Garny scuze ca ma bag dar el are intradevar 100 de ore si eu lam pus sa faca cerere chiar de azi si imi cer sincer scuze!
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere admin An!m@uX 3

Post by Cbla »

tr3fla wrote:Garny scuze ca ma bag dar el are intradevar 100 de ore si eu lam pus sa faca cerere chiar de azi si imi cer sincer scuze!

Scuze dar vechime 30 de zile, si 100 de ore in ultimele 30 de zile, din cate stiu eu. Garny a scris corect in topicul precedent, el are 15 ore in ultima luna, prezenta ce este putin si pentru un slot. Serios acum, ganditi-va un pic, ai jucat acum 3 ani 100 de ore, si acum poti veni sa ceri admin? Pe ce baza? :rolleyes:
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”