Varsta: 22
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: (minim 50 de ore in ultimele 30 de zile): joc de cel putzin 3 luni
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: 1) odata ce e un admin pe server codatzi nu mai intra sau isi scot codurile
2) sa se puna la respect anumite lucruri
3) neaptea dupa ora 1 am prins un admin on de 4 ori in 2 saptamani unul de treaba "beton" are numele
4) k sa nu mai fiu batjocorit de "Andreea" si "Screammom" cum miau zis azi in data de 26:02:1011 k am jukt codat, am zis k sami faca demo si le dau screenshot nu apucam sa fac nici screenshot k imi dadeau kick sau ban sau sa ma scoata din joc , nu mise pare corect + k andreea mai abuzeaza de faptul k are admin ceea ce nu mise pare corect acuma o saptamana iam dat cutit pe harta assault si mia dat slay
cu motivu cum imi permit sai dau eu cutzit...STEAM:OFF
Alte mentiuni: joc mai mult seara si noaptea , sunt serios si numi place knd alti isi bate joc de mine, am luat locul 1 in oradea la campionatul de cs de acum 3 ani knd eram in liceu si aveam teamul meu + sponsori , numi place sa fiu acuzat pe nedrept!!!
.Nu am nimik personal cu cei 2 admini mentionatzi mai sus prefer k sa fim prieteni si nu dusmani , la fel si eu am timp, rabdare si placerea de a sta de vorba dak prind pe careva in flagrand sal lamuresc intai de ce ia ban.