Plangere despre lvl!!!
Plangere despre lvl!!!
Eu propun sa se faca salvarea la xp pe ip pentru ca am pierdut forte mult xp ba chiar de 2 ori varog faceti ceva!!!!!!!!!!
Respect pe cei ce ma respecta!!!!!
- killerus5000
- Banned

Re: Plangere despre lvl!!!
Alex wrote:mai mult de 90% din jucatori au ip dinamic
ai dreptate.........
Valentin wrote:Eu propun sa se faca salvarea la xp pe ip pentru ca am pierdut forte mult xp ba chiar de 2 ori varog faceti ceva!!!!!!!!!!
In viitor (daca totul merge bine) la cei cu steam o sa se salveze pe steam auth id, iar la cei cu valve, le va ramane tot pe nume. Deci luati-va licenta CS pe steam.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
eu acu ce sa fac ca am lv 6 si am facut cerere de 5 lv gratis cand aveam lv 10 acu pot sa mai fac sau ce fac imi dati pls barem lv 15 inapoi ca Alex doar sti cand miai dat nu ca am facut cerere ios multumit dacam dati lv 15 imi dati sau io acu ce fac????
Totusi ar trebui barem 15 sam dati ca am avut 32 dar 15 ca stie si Alex deci cum facem????
Totusi ar trebui barem 15 sam dati ca am avut 32 dar 15 ca stie si Alex deci cum facem????
Alex wrote:mai mult de 90% din jucatori au ip dinamic
Pana la urma care e chestia daca au ip dinamic...? E pierderea lor...
I'm not addicted to drugs I'm addicted to being hurt It may seem bezerk But none of these stress relievers work
Nu conteaza cat de lung am parul,
Important e cat si cum gandesc.
TwIsT wrote:Alex wrote:mai mult de 90% din jucatori au ip dinamic
Sa-si cumpere CS pe steam.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
cbla wrote:TwIsT wrote:Alex wrote:mai mult de 90% din jucatori au ip dinamic
Sa-si cumpere CS pe steam.
Pai, nu cred ca steam-ul te-ar ajuta prea mult pe un server de superhero.Tot ce conteaza e levelul.
Parerea mea...
I'm not addicted to drugs I'm addicted to being hurt It may seem bezerk But none of these stress relievers work
@ twist, in versiunea care va urma xpul se va salva pe steamid la cei care au steam si pe nume la cei care nu au, probabil o sa rezolvam si faza cu levelul pierdut...
Alex wrote:@ twist, in versiunea care va urma xpul se va salva pe steamid la cei care au steam si pe nume la cei care nu au, probabil o sa rezolvam si faza cu levelul pierdut...
Da...
TwIsT wrote:Alex wrote:@ twist, in versiunea care va urma xpul se va salva pe steamid la cei care au steam si pe nume la cei care nu au, probabil o sa rezolvam si faza cu levelul pierdut...
Da...
Da probabil ca o sa se rezolve da cand?? Ca io astept sa intre un admin pe sv sam dea lv ca am facut o cerere!!!
Voi admini ziceti ca reparati da pe sv dc nu mai intrati sunteti admini sau nu ???!!!
Nick: Valentin
Ce lv ai avut: 35
Dovada: http://i69.servimg.com/u/f69/15/99/01/69/de_dus10.jpg
Valentin wrote:TwIsT wrote:Alex wrote:@ twist, in versiunea care va urma xpul se va salva pe steamid la cei care au steam si pe nume la cei care nu au, probabil o sa rezolvam si faza cu levelul pierdut...
Da...
Da probabil ca o sa se rezolve da cand?? Ca io astept sa intre un admin pe sv sam dea lv ca am facut o cerere!!!
Voi admini ziceti ca reparati da pe sv dc nu mai intrati sunteti admini sau nu ???!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nick: Valentin
Ce lv ai avut: 35
Dovada: http://i69.servimg.com/u/f69/15/99/01/69/de_dus10.jpg
Valentin eu nu am nimic cu tine, dar un admin nu poate sa se ocupe de 5 servere odata.Ai si tu rabdare.
topic inchis, sa dus in off-topic, valentin ai rabdare, vine craciunul, oamenii au treaba pe acasa...nu stau ca tine si joc toata ziua cs...