Cereri Admin/Slot/Nume rezervat

games.profgamers.ro:27011
Forum rules

[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!

[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cereri Slot/Admin

Post by Cbla »

ARAMIS wrote:ARAMIS AM 36 DE ANI JOC PA SERVAR DE 2 LUNI JOC CIRCA DE LA 2 LA 8 ORE AS DORI ADMIN PE MOTIVU CA INTRA MULTI CODATI PA SERVAR SI IES JUCATORI AFARA DIN CAUZA ASTA SI STRIC SI JOCU CU TOT EFORTU CARE LAM FACUT SINT PA PRIMU LOC IN TOP CU GREU AM AJUNS AICI DIN CAUZA CA NU SINT ADMINI PA SERVAR INTRA TOT FELU DE CODATI SI MAI FAC SI MISTO EU VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS ADRESA MEA DE MESINGER ESTE scripcariuflorian

Cont de steam ?
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Cl3r1C
Valued Member
Valued Member

Post by Cl3r1C »

Nu are :)
hping -i u1 -S -p 80 dst-yomomma ;)
-[SolaaR]-
Junior
Junior

Post by -[SolaaR]- »

Numele jucatorului:-[SolaaR]-
-varsta 16
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server-nu joc chiar asa de mult..dar daca primesc admin o sa joc mult mai mult :clap:
Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin:E plin de codati pe sv asta si e pacat k e foarte frumos serverul ca sa intre atatia codati care sa strice cheful
si ff rar sunt admini,asa ca intra numai harti gen airstip havana office esate 747 etc...iar lumea vrea d2 militia inferno assault etc...
-Eventuale mentiuni.:Stiu comenzile:D

Multumesc!
Toti pentru unu si pe ala il doare in p*** de toti!
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

-[SolaaR]- wrote:Numele jucatorului:-[SolaaR]-
-varsta 16
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server-nu joc chiar asa de mult..dar daca primesc admin o sa joc mult mai mult :clap:
Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin:E plin de codati pe sv asta si e pacat k e foarte frumos serverul ca sa intre atatia codati care sa strice cheful
si ff rar sunt admini,asa ca intra numai harti gen airstip havana office esate 747 etc...iar lumea vrea d2 militia inferno assault etc...

Multumesc!

Cerere acceptata, vei primi raspuns in max. 7 zile.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
xxx
Junior
Junior

Post by xxx »

-Numele jucatorului : _xXx_
-Varsta : 17
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server :din decembrie
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin :foarte des intra codati ........ si vreu sai dau ban .......
-Eventuale mentiuni. :tin sa mentionez ca sunt mai tot timpul la pc deci pot avea grija de server...eventual sa aduc ceva oameni p server ca este cam gol..din cate vad cam nu se ocupa nimeni de el... si apropo stiu comenzile

Multumes mult ............................
GTi
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by GTi »

xxx wrote:-Numele jucatorului : _xXx_
-Varsta : 17
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server :din decembrie
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin :foarte des intra codati ........ si vreu sai dau ban .......
-Eventuale mentiuni. :tin sa mentionez ca sunt mai tot timpul la pc deci pot avea grija de server...eventual sa aduc ceva oameni p server ca este cam gol..din cate vad cam nu se ocupa nimeni de el... si apropo stiu comenzile

Multumes mult ............................

Steam? Ai doar 11 ore jucate pe server...Mai joaca si mai discutam.
http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
Addicted to music...
TRANCE FOREVER
http://evolutionfq400.blogspot.com/
xxx
Junior
Junior

Post by xxx »

Numele jucatorului :_xXx_
-Varsta :17
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server :joc aproape 4 ani cs si foarte des sunt codati....la svr
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin :E plin de codati pe sv asta si e pacat k e foarte frumos serverul ca sa intre atatia codati care sa strice cheful
si ff rar sunt admini,asa ca intra numai harti gen airstip havana office esate 747 etc...iar lumea vrea d2 militia inferno
assault etc.....
-Eventuale mentiuni. :stiu comenzile
-[SolaaR]-
Junior
Junior

Post by -[SolaaR]- »

Cf ma dai copy paste la postu meu:|
Toti pentru unu si pe ala il doare in p*** de toti!
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

xxx wrote:Numele jucatorului :_xXx_
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server :joc aproape 4 ani cs si foarte des sunt codati....la svr
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin :E plin de codati pe sv asta si e pacat k e foarte frumos serverul ca sa intre atatia codati care sa strice cheful
si ff rar sunt admini,asa ca intra numai harti gen airstip havana office esate 747 etc...iar lumea vrea d2 militia inferno
assault etc.....

De pe ce copac ai mai picat si tu ? cum adica joci de 4 ani pe server? serverul exista din aug. anul trecut (de unde 4 ani?) ... apoi, ti s-a pus o intrebare simpla "steam ai?", si in loc sa raspunzi la o intrebare simpla vi si dai copy la postul lui solar :laugh:
apoi, de unde airship (si nu airstip - inavata macar numele hartii), havana, nici nu sunt hartile in mapcycle - vi aici cu prostii si tampenii ...
concluzie: cererea ta nici nu se ia in considerare, pa :wave:
Image
xxx
Junior
Junior

Post by xxx »

nu cbla 4 ani joc conter-strike

Numele jucatorului :_xXx_
-De cat timp jucati pe Server / Media timpului petrecut pe Server :joc aproape 4 ani cs si foarte des sunt codati....la svr vostru
-Motivul pentru care credeti ca meritati Slot/Admin :mam jucat 11 ore pe svr

EDITED BY STREETKILLLER(DOUBLE POST)
Last edited by xxx on Mon Mar 22, 2010 8:13 pm, edited 1 time in total.
StreetKiller
Valued Member
Valued Member

Post by StreetKiller »

CERERE RESPINSA
Injurai pe server si tu mai vrei si admin?
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
roddick17
Junior
Junior

Post by roddick17 »

Cerere admin,RODDICK

Numele:RODDICK
Varsta:17
Media timpului petrecut pe server:nush ...o sa joc maimult de acum
De ce merit admin:am experienta cu admin...si pot ajuta
Eventualele mentiuni: :bow: :laugh:
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

roddick17 wrote:Cerere admin,RODDICK

Numele:RODDICK
Varsta:17
Media timpului petrecut pe server:nush ...o sa joc maimult de acum
De ce merit admin:am experienta cu admin...si pot ajuta
Eventualele mentiuni: :bow: :laugh:

Cerere acceptata (66% pentru).
Image
GTi
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by GTi »

-[SolaaR]- wrote:Numele jucatorului:-[SolaaR]-
-varsta 16

Multumesc!

Mini admin ... 57% pentru, 43% impotriva!
Da-i un PM lui Pecsi sa-ti faca mini adminul!
Addicted to music...
TRANCE FOREVER
http://evolutionfq400.blogspot.com/
roddick17
Junior
Junior

Post by roddick17 »

xxx wrote:Numele jucatorului :_xXx_
assault etc.....

Haha l-am prins codat pe sv mai face si cerere de admin...omg
Locked

Return to “Counter Strike 1.6 (FuN + Respawn)”