.Instructiuni
Instructiuni
Vreau sa aflu si eu cum se joaca acest joc
.
.-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Instructiuni
prima data iti dezvolti minele maxim...cercetezi ....cam asta fac eu
)
)Re: Instructiuni
Prima data iti dezvolti metal mine, cristal mine si solar plant pana pe la level 10-15 fiecare, dupa iti faci Metal Storage si Cristal Storage ( depozituri pentru a creste capacitatea de stocare a materialelor ) ( pana pe la level 4 e de ajuns pentru inceput ), iti dezvolti in continuare minele, dar incepi sa iti dezvolti si deuterium refinery ( pana intre 10-15 ).
Faci research lab pana pe la 6 si incepi sa cercetezi Spy Technology ( pana pe la level 8, Computer Technology ( level 5-6 ) si pentru nave cercetezi : Weapons Technology, Shield Technology si Armour Technology .
Dupa iti faci robot factory si shipyard cat ai nevoie pentru defensiva/ nave. Vezi aici ( http://sw.profgamers.ro/game.php?page=techtree ) ce si cum ai nevoie...
Dupa ce ti`ai facut nave le trimiti in expeditii ( o sa fac eu un tutorial cum sa trimiti in expeditie ).
Faci research lab pana pe la 6 si incepi sa cercetezi Spy Technology ( pana pe la level 8, Computer Technology ( level 5-6 ) si pentru nave cercetezi : Weapons Technology, Shield Technology si Armour Technology .
Dupa iti faci robot factory si shipyard cat ai nevoie pentru defensiva/ nave. Vezi aici ( http://sw.profgamers.ro/game.php?page=techtree ) ce si cum ai nevoie...
Dupa ce ti`ai facut nave le trimiti in expeditii ( o sa fac eu un tutorial cum sa trimiti in expeditie ).
Eu am facut ceva acolo
) dar nu prea stiu ce, am dat acolo upgrade, hehe.
Sper sa ma descurc
.
) dar nu prea stiu ce, am dat acolo upgrade, hehe.Sper sa ma descurc
.Re: Instructiuni
O intrebare, cum pot colonizare o alta planeta ??
Mai bine zic cum pot crea planete sau ceva in genul acesta...
Mai bine zic cum pot crea planete sau ceva in genul acesta...
Pentru colonizari iti trebuie Colony Ship ( trebuie sa ai Shipyard (>Level 3) si Impulse Engine (>Level 2). Dai click pe Galaxy din meniu de jos, te duci pe o pozitie si vezi ca pe coloana Pos ai numere de la 1 la 16. Alegi o pozitie ( vezi sa nu fie colonizata deja de cineva si dai click pe numar. Acu iti intra la flota automat si in casuta de pe randul unde ai Colony Ship scrii 1. Dai continue, inca o data, selectezi Colonization si dai continue. Acuma nava de colonizare e in drum spre planeta, de obicei dureaza o ora pana ajunge( depinde de distanta) .
* Daca distanta dintre planeta de pe care trimiti flota si planeta pe care vrei sa o colonizezi e prea mare si consuma mai mult fuel decat poate cara nava de colonizare trimiti si un Light Cargo incarcat cu deutriu impreuna cu nava de colonizare.
* Daca distanta dintre planeta de pe care trimiti flota si planeta pe care vrei sa o colonizezi e prea mare si consuma mai mult fuel decat poate cara nava de colonizare trimiti si un Light Cargo incarcat cu deutriu impreuna cu nava de colonizare.
Este umpic cam ciudatel jocul... Dar bine ca te am pe tine
, ma mai ajuti pe ici si pe colo
.
Dar ca o intrebare mica mica mica, nu te plictisesti sa ai aproape 2 milioane de puncte?
, ma mai ajuti pe ici si pe colo
.Dar ca o intrebare mica mica mica, nu te plictisesti sa ai aproape 2 milioane de puncte?
Pentru materie neagra trebuie sa trimiteti nave in expeditie, cel mai rapid si ieftin e Spy Probe, trimiteti la un alt sistem solar, la planeta #16, sau mergeti pe galaxie si la un sistem solar apropiat dati click pe "explire the edge of this solar system" si cam in 10 expeditie odata gasiti 200-300 de materie neagra.
PS hommer : nope, cel putin eu mai am ce dezvolta
dar acum si upgradurile la cladiri si si research-urile dureaza toate peste o zi
unele chiar si 3-4 zile.
PS: cand aveti mine de lvl 17-18, atunci upgrade-ul la lvl 20 e vre-o zi si cateva ore, dar daca construiti Robot factory level 10 si Nanite factory level 1, deja scade timpul de upgrade la 2 ore ...
PS hommer : nope, cel putin eu mai am ce dezvolta
dar acum si upgradurile la cladiri si si research-urile dureaza toate peste o zi
unele chiar si 3-4 zile.PS: cand aveti mine de lvl 17-18, atunci upgrade-ul la lvl 20 e vre-o zi si cateva ore, dar daca construiti Robot factory level 10 si Nanite factory level 1, deja scade timpul de upgrade la 2 ore ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Name
- Fondator Pensionat

baieti apucati-va si voi de spacewar
Daca ati jucat triburile, travia, sau darkorbit atunci o sa va descurcati..
Va ajut si eu nu e o problema..
mie-mi place

Daca ati jucat triburile, travia, sau darkorbit atunci o sa va descurcati..
Va ajut si eu nu e o problema..
mie-mi place

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
o sal incerc si eu sa vad cum e
Norocul til faci cu mana ta, nu te astepta sa il gasesti !
-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
as dori putin ajutor nu gasesc siteu pls mil dati si mie multumesc frumos
- Name
- Fondator Pensionat

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect

-
eSTRO
- Server Owner

e misto jocu e gen triburile darkorbint mie imi place
-
eSTRO
- Server Owner

ps are cv daca am facut 2 conturi pe unu joc eu pe unu varamiu
eSTRO wrote:ps are cv daca am facut 2 conturi pe unu joc eu pe unu varamiu
nu e problema.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge