Calea ferata - Proiect
Calea ferata - Proiect
Dupa cum bine stiti este nevoie sa legam orasul de spawn (facem un drum, cu sine in special pentru a calatori in vagoane).
Fiind un clan serios, eu si Garnyatar dorim sa ne dati o mana de ajutor pentru a construi. Lucram impreuna, si reusim repede, asa cum alalta ieri cativa playeri au construit un XP Farm, deci se poate nu e imposibil.
Nu o faceti fiindca va obligam, o faceti fiindca avem de castigat. Este pentru noi nu pentru altul.
Vom incepe de weekend-ul viitor, pe la orele 10-13 am. Daca nu stiti ceva lasati reply.
Multumesc pentru atentie si sper sa dati o mana de ajutor,
WebGLMbew
Fiind un clan serios, eu si Garnyatar dorim sa ne dati o mana de ajutor pentru a construi. Lucram impreuna, si reusim repede, asa cum alalta ieri cativa playeri au construit un XP Farm, deci se poate nu e imposibil.
Nu o faceti fiindca va obligam, o faceti fiindca avem de castigat. Este pentru noi nu pentru altul.
Vom incepe de weekend-ul viitor, pe la orele 10-13 am. Daca nu stiti ceva lasati reply.
Multumesc pentru atentie si sper sa dati o mana de ajutor,
WebGLMbew
188.173.228.173:25565

SA:MP RolePlay
samp.profgamers.ro:7777 (77.36.64.87:7777)

Re: Calea ferata - Proiect
Uitati-va la harta online, ati dus drumul pe unde nu trebuie 

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
PanicZone17
- Member

-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

cbla wrote:Uitati-va la harta online, ati dus drumul pe unde nu trebuie
drumul ptr sine e acelasi cu cel normal
cbla nu am apucat sa il termin ...este f putin din el dar imi trebe paitra sparta (98:3)
poti face un tunel pe sub apa daca nui complicat si cu cublestone va ajut eu zicetimi cat sa va fac
Andrei , nu cobblestone , e vorba de cracked stone , deala care gasesti in dungeonuri
pai dc sa luati craked cand puteti lua normala dinaia din 4 stone facuta in craft dc va conplicati atat?
Pentru ca arata mai frumos , doh
pai nu mai bine o faci cu normala si cand o sa ai dinaia crapata o inlocuiesti dar macar ii facuta dar si bine dah
Andrei , daca nu iti place , nu trebuie sa te amesteci. Eu o sa donez 1 stack (nu am mai mult) de cracked stone deoarece vreau sa ajut orasul.
idee eu nu am deloc si daca as avea las dona dar se complica prea mult si eu o sa donez 1 stak glowstone si un stak lemn(neprelucrat si glowstone dust) deci pe mine ma intereseaza