.Banner profgamers
Forum rules
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Banner profgamers
Am nevoie de un banner mic ce sa reprezinte profgamers( de preferat cu lista de adrese de la serverele noastre toate ) cu urmatoarele dimensiuni : 32x16, 64x32 si 128x64. Banerul va fi pus pe viitoarele harti facute pentru profgamers
.
.Re: Banner profgamers
Man as face eu dar nu pot deoarece imi e strikat P.C si nu pot sa fac ca eu cind intru intru de la un amic pe forum !!! Scz dar Cbla a fost anuntat de mine de aceasta problema !!!

Re: Banner profgamers
poftim alex sper sa-ti placa;)
Nu cred ca incapea toate adresele serverului pe un banner , asa ca am facut cate un banner pentru toate serverele comunitatii.
Nu cred ca incapea toate adresele serverului pe un banner , asa ca am facut cate un banner pentru toate serverele comunitatii.
- Attachments
-
pachet.rar- (65.03 KiB) Downloaded 25 times
sunt frumoase, am sa le folosesc...dar mi imi trebuie unul cu toate adresele...si scrisul nu trebuie sa fie mare....imaginea pe harta va fi mai mare decat dimensiunea unei cutii de pe dust...
deci...scris mic incat sa incape tot.. 
deci...scris mic incat sa incape tot.. 
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Un banner frumos pentru tema Air Red, poate sa fie si o idee mai mare decat spatiul acordat pentru tema.
Pentru a vedea tema, user control panel - bord settings si alegeti tema.
Pentru a vedea tema, user control panel - bord settings si alegeti tema.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Ceva gen pe stilul lui gaby, poate o tara mai mare.
Mai incercati aman2 inca odata, dupa modelul care a facut gaby, ceva destul de asemanator dar cat mai serios posibil(in adevartul sens al cuvantului)
Mai incercati aman2 inca odata, dupa modelul care a facut gaby, ceva destul de asemanator dar cat mai serios posibil(in adevartul sens al cuvantului)
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

incearca sa nu para asa de evident rosu ala de la litere, ce "ingoarsa"
Alege unul de astea :

Ganyatar nu pot sai fac nimik la acel banner sa nu vada rosu cela asa de conturat deoarece asa e fontu !! Uite alege ceva de mai sus !!

Ganyatar nu pot sai fac nimik la acel banner sa nu vada rosu cela asa de conturat deoarece asa e fontu !! Uite alege ceva de mai sus !!