Nick:R3dSTarSs
Data/ora cand ai luat ban: 29.09.2011 15:30
IP-ul / Steam Auth ID-ul vostru: 85.122.6.247
Alte mentiuni: (daca aveti) : -
UnBan / R3dSTarSs
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: UnBan / R3dSTarSs
dativa cu parere , mai am inca 2
- Name
- Fondator Pensionat

=)) silent aim sau sunt eu prost? (ps uitativa cu slow 1/2 la tot demo. in special ultm faza cand se duc 2 gloante(2 oameni) unde nu ar trebuii sa se duca normal)
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

2:15:00 e ultima faza nu? eu acolo nu vad nimic suspect, la jucatorul #2 a trecut peste el cu tinta si atunci l-a nimerit odata. Eu unul nu vad nimic concret in acel demo.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
uita-te la demo meu cand il ia pe unu si dupaia direct pe garnyatar in stanga mapei
Steam : profgamers32
-
R3dSTarSs
- Valued Member

Cand lam luat pe garnyatar uitate atend ca se vede cand a sarit 1 la he acolo si am crezut ca e el si dupa 5 sec a aparut si el tot acolo , si Name unde ai vaz tu ca am tras 2 gloate cand am tras jumate de incarcator ? .....
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

deci , 32 nu ai inteles nu ...ala e demoul tau ...m-am uitat peste celelalte doua demouri dar nu a prins faze , daca credeti ca nu are cod , unbann si astept pedeapsa 8-|
- Name
- Fondator Pensionat

Curat! unbanned.
Cererea de admin ramane valida.
1. 32 ai facut mare greseala ca ai inchis demo asa devreme la prima faza suspicioasa! nu se face asa...asta trebuie invatat de la profesorul/mentorul tau..rusine lui
ps. 32 configureazati esp-ul . lasa numai box-ul ca abia se vad unde se duc gloantele cand scrie si numele jucatorului la tinta
2. garny u ai dat banul? nui nimic se mai intampla...un avertisment verbal si o invatatura pe viitor e deajuns
Rog 1 admin sa se ocupe de interviul lui r3dst.
Cererea de admin ramane valida.
1. 32 ai facut mare greseala ca ai inchis demo asa devreme la prima faza suspicioasa! nu se face asa...asta trebuie invatat de la profesorul/mentorul tau..rusine lui
ps. 32 configureazati esp-ul . lasa numai box-ul ca abia se vad unde se duc gloantele cand scrie si numele jucatorului la tinta
2. garny u ai dat banul? nui nimic se mai intampla...un avertisment verbal si o invatatura pe viitor e deajuns

Rog 1 admin sa se ocupe de interviul lui r3dst.
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect