calmeaza-te pustiu ... am dat demo la toti...daca faptu ca iti tremura tinta cand tragi si ultima faza nu e aim inseamna ca am baut prea multe cafele ... Ca si tine astept sa vad ce zic si ceilalti
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"
da... gtfo ai baut nu cafea dar ceva alt, in ultima faza uitete mai bine ca eu am vazut ca unu sa teleportat in sus si eu mam dus dupa el! am Mouse sensitivity 10 si de aceia pot asa repede sa intorc din un colt la altu !
Bai frate laso ma nene cu 10 ca eu nu pot sa joc cu sens 2 ca joc cu 1 si joci u cu 10 ce ai sub maini pietre ce ai de misti mousu asa incet ca la 10 se duce in ultimu hal.
eu joc cu sensi 5 ^^ nu stiu ce sa zic despre demo ...dar oricum mister de mult de suspectam de aim ... am vazut demoul dar ma enerveaza la culme ca le apare numele armura iata etc (X nu pot sa urmaresc bine din cauza ca imi distrage atentie
bosule ne-am dat cu parerea ) te-a jignit careva? ps. eu de wall nuj ce sa zic...dar nu am mai vazut asa aim setat[pur si simplu..]! / silent aim nu are cum sa fie ca iti tremura tinta cand tragi DAR nici aim original nu e! ..e un fel de corcitura
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"
Un codat in minus, MisterVitaminC fa-ne te rog reclama ca ai luat ban la noi, adica suntem o comunitate unde adminii nu permit sa joci codat. Drum bun!
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge