Unban PrO|*GoDs*|ManTu|Toru|

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Mantu
Banned
Banned

Unban PrO|*GoDs*|ManTu|Toru|

Post by Mantu »

Nick-ul tau:PrO|*GoDs*|ManTu|Toru|
Nick-ul adminului (*):KGDDKG
IP-ul tau / Steam Auth Id:79.113.127.66 cre asta e ip-ul
Data la care ai fost banat (**):20/02/2011 Ora 7:14 PM
Alte mentiuni: Nu stiu de ce am luat ban ....nici o poza nu mia facut....sau poate mia facut dar mia mi sa blocat pc-u am dat un rr la el ...si cand sa intru mia zis ca am BAN.....Doresc sa fie suspendat adminul...Puteti sa intrebani pe orice admin daca sunt codat sau nu....anyways Bft in continuare
ScreamMoM
Member
Member

Re: Unban PrO|*GoDs*|ManTu|Toru|

Post by ScreamMoM »

Nu kgddgk tia dat ban ci eu... si nu fa pe inocentu ca nu aveai wall pt ca aveai...am o gramada de martori :D deci cerere respinsa!!!!
KGDDKG
Banned
Banned

Post by KGDDKG »

:)))=))) jur ca astai tare =)) 1-eu nu pot sa dau ban 2-aveai wall :)) 3-faci reclamatie?:))) sincer eu daca as fi prins pe vreun server cu cod nici nas mai indrazni sa zic nimik mai ales sa fac reclamatie :))) bravooo :clap: asta mia placut :))) =)) deci sa recapitulam 1-incalci regulile si tiam atras atentia de vreo 2 ori 2-intri cu cod pe server (cel mai grav lucru) si 3-te iei in gura cu admini (bine in proportie doar cu mine:)) dar nah tot admin is:))) si tot tu faci reclamatie??????? tare =)))
Mantu
Banned
Banned

Post by Mantu »

in primul rand nu aveam Wall...de unde stiati?? ati facut vreao poza??nu cred KGDDKG: =)) deci sa recapitulam 1-incalci regulile si tiam atras atentia de vreo 2 ori = Nu mia miai atras atentia......puteai sa zici Mantuitorul...daca mai faci aia aia aia ai slay / kick / ban KGDDKG : 2-intri cu cod pe server = de unde stii???/ Ai vreo dovada ??? NU CRED !! KGDDKG : 3-te iei in gura cu admini (bine in proportie doar cu mine:) = Cand m=am luat in gura cu tine???

Doresc sa nu participe acesti doi admini !!! KGDDKG si ScreamMoM !! !! Doresc sa participe ceilalti admini la Unbanu Meu ! Am dreptu la Poze ....Demo....Blind...orice !!!! Deci doresc sa fie suspendati Acesti 2 admini daca ma gasiti curat ! Intrebati pe oricine ! Mi sa mai facut poze pe acest server !! Si mereu adminu a spus : CLEAN
ScreamMoM
Member
Member

Post by ScreamMoM »

Ai dreptu sa taci :)) asta ai dreptu!!!
FRAAAATE CRED CA O SA FAC CU CAPU!!!
Intr-o buna zi o sa mor din cauza la retarzii astia codati...care va simtiti la voi ma refer :))=)) frate is atatia oameni pe server care zic ca esti codat si apari u cel bun la toate si iti ceri drepturile :blink: ma omule dute la oglinda uita-te in ea dati 2 palme optional si lasa-te de wall si counter strike intra peste 5 ani cand esti mai destept putin si nu mai folosesi coade!!!

Scuzati limbajul dar deja m-am saturat de oameni de genu... :excited:
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Mantu am avut si eu un demo cu tine cu silent aim ! Dar cum am formatat pc nu l mai am ! Imi pare rau ca nu-l mai am va ti-l puneam pe forum!
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Mantu wrote:Doresc sa nu participe acesti doi admini !!! KGDDKG si ScreamMoM !! !! Doresc sa participe ceilalti admini la Unbanu Meu ! Am dreptu la Poze ....Demo....Blind...orice !!!! Deci doresc sa fie suspendati Acesti 2 admini daca ma gasiti curat ! Intrebati pe oricine ! Mi sa mai facut poze pe acest server !! Si mereu adminu a spus : CLEAN

Da, ai dreptul sa joci curat si sa-ti cumperi CS pe steam. Cand ai steam, (adica o dovada de bun simt ca nu mai joci codat) cauta-ne si iti scoatem banul, pana atunci fa ceva folositor si nu ne stresa nici pe noi pe forum, si nici jucatorii pe server cu cheaturi :wave:
PS: nu e prima data cand iei ban pentru cheaturi, defapt nici nu stiu de ce n-ai luat ban din prima cand ai intrat pe server.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Mantu
Banned
Banned

Post by Mantu »

Bun....tocmai ati pierdut un jucator PRO ! Si daca imi iau steam ...si joc la fel de bine....ii suspendati pe KDDKG si pe ScreamMoM?????Sau va e frica?
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Mantu wrote:Bun....tocmai ati pierdut un jucator PRO ! Si daca imi iau steam ...si joc la fel de bine....ii suspendati pe KDDKG si pe ScreamMoM?????Sau va e frica?

Atunci sa intelegem ca nu iei steam, si mai bine te duci pe alt server sa joci codat acolo ? :laugh: Cred ca tie iti e frica sa iei steam, ca acolo daca joci codat iei ban VAC pe cont de la steam, ceea ce nu se scoate niciodata :laugh: Hai gata, anunta-te cand ai steam, pana atunci nu ne mai stresa cu fel si fel de posturi ca nu ne intereseaza. Daca esti jucator profesionist treci pe steam si joaca curat.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2