Nick-ul tau: -|rKs|-TeKz0r Nick-ul adminului (*): ScreamMoM si Wassaby IP-ul tau / Steam Auth Id: 89.42.103.9 Data la care ai fost banat (**): 13.02.2011/22:50 Dovada: http://i56.tinypic.com/2s17n84.jpg Alte mentiuni: imi dadea prin ceva comanda parca era fb, si nici nu puteam juca ca lumea, apoi imi da ban ca i'am zis ca am cod:)) lol...Adminii CBLA ... felicitari
P.S. Vreau sa motivede amandoi banul dat si sa se ia masuri in privinta asta !
Tekzor ai luat ban pentru ca nu primeai Flash deloc... eu ti-am dat toate acele flashuri de care zici u dar din cate am vazut nu te-a afectat nici macar unu...era o faza cand lai omorat pe wassaby dupa o cutie eu tiam dat flash iar u nu aveai nimic l-ai omorat de parca nimic nu s-a intamplat... Uite aici ] amx_flash tek [AMXX] Flashbanged -|rKs|-TeKz0r ***Information For more info use /INFO, /RULES, /SERVERS ! *** -|rKs|-TeKz0r killed the playboy with a headshot from m4a1 *** ] amx_flash tek [AMXX] Flashbanged -|rKs|-TeKz0r
-|rKs|-TeKz0r : maata ma ( ai grija la limbaj poate aduce sanctiuni ---> ban ) -|rKs|-TeKz0r : screem termina ( aici te-ai prins si u ce se intampla ca pana atunci nu ai avut treaba ) Partea cu wassaby nu o vad acum prin consola dar o sa cer log-ul si iti pun si partea aia, mie prea somn la ora asta...
ScreamMoM wrote:Tekzor ai luat ban pentru ca nu primeai Flash deloc... eu ti-am dat toate acele flashuri de care zici u dar din cate am vazut nu te-a afectat nici macar unu...era o faza cand lai omorat pe wassaby dupa o cutie eu tiam dat flash iar u nu aveai nimic l-ai omorat de parca nimic nu s-a intamplat... Uite aici ] amx_flash tek [AMXX] Flashbanged -|rKs|-TeKz0r ***Information For more info use /INFO, /RULES, /SERVERS ! *** -|rKs|-TeKz0r killed the playboy with a headshot from m4a1 *** ] amx_flash tek [AMXX] Flashbanged -|rKs|-TeKz0r
-|rKs|-TeKz0r : maata ma ( ai grija la limbaj poate aduce sanctiuni ---> ban ) -|rKs|-TeKz0r : screem termina ( aici te-ai prins si u ce se intampla ca pana atunci nu ai avut treaba ) Partea cu wassaby nu o vad acum prin consola dar o sa cer log-ul si iti pun si partea aia, mie prea somn la ora asta...
Eu am luat flash si inainte dar am crez ca de la cealalta echipa, si dupa mi'am dat seama ca tu dai intruna fara sa te stii oprii pe wassaby nu l'am luat eu daca te uiti bine in consola ta ( pe a mea degeaba o verific ca nu mai stiu cand ai dat flash-ul). App ai demo pentru astea ??? flash dispare si apare daca nu stiai, nu tine mult asa ca cu aproximatie tot il poti face ! aiurea :-j ziceai ceva ca sa nu te invat cs dar mai pune mana pe manualul cu instructiuni ms