FINISH nemultumit de adminu ScreaamMom

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Finish

FINISH nemultumit de adminu ScreaamMom

Post by Finish »

Nick-ul tau :Finish
Nick-ul acuzatului :ScreamMom
Data/Ora:13.02.2011 22:30
Motiv :me-a dat ban de 4 ori si bild la cs fara nici un motiv stiu si eu sa joc bn pe awp_india si el se oftika dc puneti admini numai copi de 13 ani !!! ofticati va rog sa rezolvati problema ca nu este corect si app la el domnule ca am silent aim cem sa am silent aim daca am dat max 3 head !!! si nici scor de codat nu aveam !!! multumesc pt. timpul acordat si sper sa nu ramana asa pacat ca am jucat 3 sapt pe sv si de odata sa primesc ban!! multumesc inca odata :D cu stima Finish pt ProfGamers :D
IP acuzat / Steam Auth ID (*) :
Dovada :
ScreamMoM
Member
Member

Re: FINISH nemultumit de adminu ScreaamMom

Post by ScreamMoM »

:)) :))
1> Am 18 ani!
2> Toata lumea s-a plans de tine
3> Se vedea cu ochiu liber
4> Am martori
5> Ti-am dat ban de 4 ori pentru ca ai IP Dinamic si nu puteam altfel sa te fac sa iesi
6> Fii atent aici :
(ADMIN) Andreea : Cred ca finish are wal
(DEAD) 2P@c Shakur : finish te sparge aimu?
(ADMIN) Andreea : Dak a dat head prin bara de la podul ala ( se referea la tn)
(ADMIN) ScreamMoM : deci are wall sau nu?
(ADMIN) Andreea : Mie mi se pare ca da
(ADMIN) Andreea : Ca se uita numai la cutiile dupa care sunt player ( din 4-5 cutii cate is u fix pe aia cu playeri erai si numi zi u mie de intuitie :)) )
(ADMIN) Andreea : Finish a tras ca nek dak ai vazut ( nek fiind un alt tip cu silent aim )
(ADMIN) ScreamMoM : da
(ADMIN) Andreea : Ai vazut ?
(ADMIN) Andreea : Are clar silent
(DEAD) 2P@c Shakur : yo vam ziss ma
(DEAD) 2P@c Shakur : ca avea finish aim

Ca sa nu zici ca a fost pe nedrept! Asa ca ne pare rau dar asta este ti-au trebuit senzatii extreme :excited:
Finish

Post by Finish »

app ma vz ca lu andreea fiind baiat app iam dat head si era in fata mea nici decum in alta parte si am dar 3 headuri si mai era unpik si se schiba harta aja ca nu mai minti aiurea si fara motiv daca aveam silent aim eram bn si pe celelalte harti dar pe awp jc bn aja ca scutestema u ofticatule !!!! si nu mai pune astea la hoha cu andreea alta ofticata !!! ce e asta banbilici sau cs ! :excl:
Finish

Post by Finish »

doamneee faceti cva in privinata lui Scream ca nu se mai poate am intrat pe sv cu nik George iar bind dc ! ca vb cu el nici macar nu jucam si iar se oftica si nici nu lam injurat face teatru de printesa !!! doamne ce admin low ! lasate frate de war si intra pe sv normal ca u numai cu modul de war sa prinzi si u arip ca faci un frag ca pe sv normap pe awp india un pas nu faci cum nam voie sa trac prin cuti trb sa te ast sa scoti capu dar la ce sunt aicea la loto sa stau la mila ta !!!! :angry: scz de limbaj dar am nervi ca nu se mai poate !!
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Finish, baga-ti un CS curat, de preferat pe steam, poate nu pricepi tu si nu vezi ca joci cu cheat. :wave:
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”